بین‌الملل 02:28 - 08 تیر 1401
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از برگزاری رزمایش راکتی و توپخانه‌ای نیروهای خود با مهمات واقعی خبر داد.

رزمایش راکتی-توپخانه‌ای جمهوری آذربایجان با مهمات واقعی

به گزارش گروه بین‌المل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان غروب سه شنبه به وقت تهران از برگزاری رزمایش یگان‌های توپخانه‌ای و راکتی خود با مهمات واقعی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «آذرتاج» وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که بر اساس برنامه آموزشی- رزمی سال ۲۰۲۲، یگان‌های راکتی و توپخانه‌ای ارتش در حال انجام تمرینات تاکتیکی با مهمات واقعی هستند.

این وزارتخانه در بیانیه خود اعلام کرد که این رزمایش به منظور ارتقاء مهارت کنترل آتش با همکاری سایر نیروها و توانایی تصمیم گیری سریع ستاد فرماندهی و نیز مهارت میدانی و عملی پرسنل نظامی برگزار شده است.

بر این اساس، یگان‌های توپخانه و راکتی جمهوری آذربایجان وظایف انهدام اهداف دشمن فرضی را با شلیک‌های دقیق با موفقیت انجام می‌دهند.

این رزمایش در حالی انجام می‌شود که نخست‌وزیر ارمنستان مدعی شده جمهوری آذربایجان دستیابی به توافقات را رد می‌کند و این اقدام با هدف ایجاد مقدمه به منظور مشروعیت دادن به جنگ جدید علیه ایروان انجام می‌شود.

«نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان روز دوشنبه گفت، آذربایجان دستیابی به توافقات را رد می‌کند و ارمنستان را به این اقدام متهم می‌کند. به عقیده من، این کار برای ایجاد پیش‌شرط‌هایی به منظور مشروعیت جنگ علیه ارمنستان انجام می‌شود. 

جنگ بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد.جمهوری آذربایجان در این دور از درگیری‌ها مناطقی از جمله قره باغ را از اشغال ارمنستان خارج ساخت. این دو کشور با وجود پادرمیانی روسیه همواره در خطوط مرزی درگیری‌ دارند. (جزئیات بیشتر)

منابع خبری همچنین  از برگزاری رزمایش بین نیروهای مسلح جمهورری آذربایجان، گرجستان و ترکیه در هفته‌ای آتی خبر دادند.

خبرگزاری «نیوز آرمنیا» روز سه شنبه  گزارش داد که ترکیه میزبان اولین رزمایش مشترک سه جانبه تحت عنوان «جاودانگی-۲۰۲۲» است. وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که اولین نشست جهت برنامه‌ریزی این رزمایش روز دوشنبه در «استانبول» در مقر فرماندهی ارتش با حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌های دفاع سه کشور برگزار شد.

انتهای پیام/.


11608522
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، ولودیمیر زلنسکی را متهم کرد که از مسئولیت «جنایات» از جمله حمله پهپادی اخیر به اقامتگاه ولادیمیر پوتین شانه خالی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اطلاع از تلاش‌های ایران برای تقویت قابلیت‌های هسته‌ای برای ایران خط و نشان کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی کاهش چشمگیر کمک‌های خارجی در سال ۲۰۲۵، وزارت امور خارجه آمریکا از تعهد ۲ میلیارد دلاری جدید برای کمک به ده‌ها میلیون نفر در معرض گرسنگی و بیماری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ولادیمیر پوتین گفت ترامپ از تلاش اوکراین برای حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین «شوکه شده» و پوتین در تماس تلفنی اخیر به همتای آمریکایی‌اش هشدار داده این اقدام «بی‌پاسخ نخواهد ماند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید تماس تلفنی دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین درباره اوکراین را مثبت ارزیابی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین، روز دوشنبه اعلام مسکو مبنی بر تلاش کی‌یف برای حمله به محل اقامت ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، را رد و آن را دروغ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه، اعلام کرد اوکراین با ۹۱ پهپاد دوربرد به اقامتگاه رسمی ولادیمیر پوتین در منطقه نووگورود حمله و تأکید کرد این اقدام «بی‌پاسخ نخواهد ماند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جدید القسام با تقدیر از ملت‌های مقاومت منطقه به مردم قهرمان یمن، لبنان، عراق و ایران به خاطر حمایت‌هایشان از مردم فلسطین درود فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، آمریکا برای شکست بن‌بست اجرای فاز دوم آتش‌بس غزه و تشکیل دولت انتقالی در این منطقه بر اسرائیل فشار می‌آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی عملیات ضدتروریستی نیرو‌های امنیتی ترکیه در یالووا که به کشته شدن ۳ پلیس منجر شد، اردوغان وعده ادامه نبرد با داعش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است