اقتصادی 23:56 - 04 مهر 1401

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از صدا و سیما، علیرضا قیطاسی دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی، با بیان اینکه در جریان نا آرامی‌های روز‌های اخیر، تا امروز ۱۷ شعبه بانک در سراسر کشور دچار آتش سوزی شده است، گفت: در استان خراسان شمالی ۵ شعبه بانک دچار آتش سوزی ۹۰ تا ۱۰۰ درصدی، در استان تبریز ۳ بانک دچار آتش سوزی ۹۰ درصدی و در استان همدان ۲ بانک دچار آتش سوزی ۱۰ تا ۲۰ درصدی شدند. همچنین در استان ایلام ۴ بانک دچار آتش سوزی ۱۰۰ درصدی و ۳ بانک دچار آتش سوزی ۳۰ تا ۴۰ درصدی شده است.



قیطاسی همچنین عنوان کرد: برآورد دقیق خسارت‌های ایجاد شده زمان بر خواهد بود، اما در جریان ناآرامی‌های اخیر حداقل ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به شعب بانک‌ها وارد شده است.

خسارت ۴۰۰ میلیاردی اغتشاشات اخیر به شعب بانک‌ها + عکس

خسارت ۴۰۰ میلیاردی اغتشاشات اخیر به شعب بانک‌ها + عکس


11697489
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: بحث و بررسی پیرامون موافقت‌نامه تجارت اعضای اکو و کاهش تعرفه کالا‌های تجاری میان اعضاء برای افزایش حجم تجارت داخلی اکو از محور‌های نشست اکو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: برای یک خودروی نو که برای بار اول شماره‌گذاری می‌شود، باید مشخص شود که سهیمه سوخت آن به چه صورت انجام خواهد شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: کارت سوخت جایگاه‌ها در حال حاضر هیچ تغییری نکرده وهمان تعداد کارت سوخت متناسب با نازل‌های جایگاه موجود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: بخش‌های صنعت و معدن در سال حدود یک میلیارد لیتر سوخت کمبود دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس مصوبه جدید هیئت وزیران، از پانزدهم آذرماه نرخ بنزین با کارت اضطراری جایگاه‌ها به ۱۰ درصد قیمت خرید بنزین از پالایشگاه‌ها یعنی ۵۰۰۰ تومان می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز  چهارشنبه در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور روند دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: هدف ما از ارسال نامه به وزارت نفت، درخواست تسریع در اعلام رسمی این موضوع و اطلاع‌رسانی به شرکت‌های ذی‌ربط است.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم تا پایان سال و برای مسافرت‌های نوروزی مردم تعداد هواپیما‌های مسافری به ۲۲۰ فروند برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به تامین مازوت کم‌سولفور برای تعداد محدودی از نیروگاه‌ها، گفت: استمرار این موضوع نگرانی‌های مرتبط با آلودگی محیط را برطرف خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: نوسان ماهیت بورس است مهم‌تر از سود و زیان حقیقت است و حقیقت بازار سرمایه نوسان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است