علمی فناوری 00:33 - 15 آذر 1398
پژوهشگران "دانشگاه بریستول" انگلیس در مطالعه اخیر خود مدعی شده‌اند ورزش کردن می‌تواند تا ۵۱ درصد از ابتلای آقایان به سرطان پروستات جلوگیری کند.

تاثیر ورزش در ابتلاء به سرطان پروستات

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، براساس گزارش‌های "انجمن سرطان آمریکا" (ACS)، سرطان پروستات، دومین سرطان شایع در میان مردان و دومین دلیل مرگ و میر بر اثر سرطان است. اخیرا پژوهشگران انگلیسی اظهار کرده‌اند که ورزش کردن - که می تواند شامل باغبانی یا پیاده روی هم باشد - نسبت به آنچه که قبلاً تصور می شد نقش بسیار مهم‌تری در کاهش ابتلا به سرطان پروستات در آقایان ایفا می‌کند.

محققان به همین منظور طی مطالعه خود ۱۴۰ هزار و ۲۴۸ مرد را مورد بررسی قرار دادند تا دریابند میزان فعالیت آنها چقدر است.

دکتر "سارا لویس" (Sarah Lewis) ، نویسنده اصلی این مطالعه گفت: بیشتر مردان این مطالعه بیش از ۵۰ سال سن داشتند و می‌توان فرض کرد که همه آنها دونده ماراتن نبودند. یافته‌های ما نشان می‌دهد که هرچه مردان فعال‌تر باشند احتمال ابتلا آنها به سرطان پروستات به طرز چشمگیری کاهش پیدا می‌کند، اما لازم نیست فعالیت جدی داشته باشید یا ورزش تیمی انجام دهید. منظور از فعال بودن می‌تواند انجام دادن کارهایی مانند باغبانی یا پیاده روی باشد.

آنها طی این مطالعه DNA را برای اندازه گیری فعالیت بدنی در میان ۷۹ هزار و ۱۴۸ مرد مبتلا به سرطان پروستات و ۶۱ هزارو ۱۰۶ نفر بدون آنالیز کردند.خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردانی که بیشترین فعالیت را داشتند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان فعالیت را داشتند ، ۵۱ درصد کمتر بود.

انتهای پیام


10311121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش از آغاز اجرای بسته‌های یادگیری برای تغییر رویکرد کتاب‌محور در دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایران با دستیابی به فناوری تولید واکسن‌های خوراکی آبزیان، به جمع سه کشور پیشرفته در این حوزه پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی موفق شدند زنجیره‌ای کامل از پرورش تا تولید ۲۱ محصول دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی، شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری‌های حاد تنفسی در مدارس کشور سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد اسطوخودوس می‌تواند سبب به هوش نیامدن بیمار پس از عمل جراحی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که مدل‌های بزرگ زبانی فقط وانمود می‌کنند که «حس شوخ‌طبعی» دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در ایستگاه فضایی صدا‌های متنوعی شنیده می‌شود، اما یک صدای خاص وجود دارد که هیچ فضانوردی دوست ندارد آن صدا را بشنود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعهٔ جدید رابطهٔ بین استفاده از شبکه‌های اجتماعی و سلامت روانی جوانان را بررسی کرده‌ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحولات دفاع مقدس ۱۲ روزه نشان داد هوش مصنوعی دیگر یک کمکی نیست، بلکه به ابزارهای راهبردی و تعیین‌کننده تبدیل می‌شود که ساختار جنگ‌های مدرن را در همه سطوح آفندی، پدافندی و شناختی دگرگون می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیر در کاهش اثر آلودگی در بدن نقشی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است