اقتصادی 15:49 - 29 مهر 1400
مدیرعامل جدید راه‌آهن، در نشستی با مدیران عامل ادوار راه آهن از تشکیل مجمع عالی مشورتی راه آهن خبر داد.

به گزارش ایسنا از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، نشست سیدمیعاد صالحی - مدیرعامل راه آهن - در هفته نخست انتصاب وی، با حضور مدیران عامل ادوار گذشته این شرکت، در ساختمان شهدای راه آهن برگزار شد.

در این نشست که در راستای همفکری، تبادل نظر و استفاده از تجارب ۴۰ ساله مدیران عامل سابق راه‌آهن برگزار شد، صالحی بر تشکیل مجمع عالی مشورتی راه آهن به منظور اتکای تصمیمات مهم در حوزه توسعه و ارتقای صنعت حمل و نقل ریلی کشور بر خرد جمعی، نظرات کارشناسی و تخصصی، بهره‌مندی از تجربیات مدیران گذشته و همفکری و همدلی در تمام سطوح صنعت ریلی اعم از شرکت راه آهن و فعالان بخش خصوصی، تأکید کرد.

همچنین صالحی توجه بیشتر به موضوعات کلان ریلی، فعال سازی کریدورهای ریلی، اولویت دهی به منافع ملی، توسعه شبکه ریلی و تلاش در جهت تحقق تکالیف اسناد بالادستی در خصوص سهم حمل و نقل ریلی باری و مسافری در کشور را از اولویت‌های دوره مدیریتی خود برشمرد.

 در این نشست مدیران عامل سابق راه آهن نیز به ارائه نظرات، دیدگاه‏ها و پیشنهادات خود در راستای ارتقای صنعت حمل و نقل ریلی کشور پرداختند.

انتهای پیام


11282621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت:در حال حاضر بازار خودرو از نظر قیمت در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نیازمند ساماندهی جدی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: افزایش مدت اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به ارائه برنامه‌های تضمین کیفیت از سوی خودروسازان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سواحل مکران و بندر چابهار دروازه واردات و صادرات کشور به شمار می‌رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن‌۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است