اقتصادی 15:49 - 29 مهر 1400
مدیرعامل جدید راه‌آهن، در نشستی با مدیران عامل ادوار راه آهن از تشکیل مجمع عالی مشورتی راه آهن خبر داد.

به گزارش ایسنا از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، نشست سیدمیعاد صالحی - مدیرعامل راه آهن - در هفته نخست انتصاب وی، با حضور مدیران عامل ادوار گذشته این شرکت، در ساختمان شهدای راه آهن برگزار شد.

در این نشست که در راستای همفکری، تبادل نظر و استفاده از تجارب ۴۰ ساله مدیران عامل سابق راه‌آهن برگزار شد، صالحی بر تشکیل مجمع عالی مشورتی راه آهن به منظور اتکای تصمیمات مهم در حوزه توسعه و ارتقای صنعت حمل و نقل ریلی کشور بر خرد جمعی، نظرات کارشناسی و تخصصی، بهره‌مندی از تجربیات مدیران گذشته و همفکری و همدلی در تمام سطوح صنعت ریلی اعم از شرکت راه آهن و فعالان بخش خصوصی، تأکید کرد.

همچنین صالحی توجه بیشتر به موضوعات کلان ریلی، فعال سازی کریدورهای ریلی، اولویت دهی به منافع ملی، توسعه شبکه ریلی و تلاش در جهت تحقق تکالیف اسناد بالادستی در خصوص سهم حمل و نقل ریلی باری و مسافری در کشور را از اولویت‌های دوره مدیریتی خود برشمرد.

 در این نشست مدیران عامل سابق راه آهن نیز به ارائه نظرات، دیدگاه‏ها و پیشنهادات خود در راستای ارتقای صنعت حمل و نقل ریلی کشور پرداختند.

انتهای پیام


11282621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بودجه سال آینده مصوب کردند که ۳۰ هزار میلیارد ریال برای گازرسانی به شهرستان‌های فاقد گاز سراسری از محل صادرات گاز اختصاص داده شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۸ همت قبض عوارض آزادراهی صادر شود، اما کمتر از ۴ همت درآمد از محل آن کسب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه، ظرفیت ناوگان گروه کشتیرانی در منطقه خزر طی چند سال اخیر از ۹۵ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن افزایش یافته است، گفت: با اضافه شدن یک شناور جدید، این رقم به ۱۵۰ هزار تن افزایش پیدا می کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صنایع ماشین‌آلات وزارت صمت اعلام کرد: قیمت‌های جدید خودرو پس از مخالفت این وزارتخانه با نرخ‌های اعلامی قبلی، پس از بررسی و تایید در بانک مرکزی به خودروسازان ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت، برگزاری نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و روسیه را فرصتی مهم برای تعمیق روابط راهبردی تهران و مسکو دانست
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی، بر لزوم پرهیز از قضاوت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی، اصلاح ساختار‌های نهادی، بازتنظیم نظام قیمت‌ها و ایجاد بازار صرفه‌جویی انرژی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی گفت: راه‌اندازی معاملات برخط برق با حذف دسترسی‌های نامتقارن اطلاعاتی، بهینه‌سازی فرآیند‌ها و افزایش کارایی معاملات در حوزه برق همراه خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است