اقتصادی 15:49 - 29 مهر 1400
مدیرعامل جدید راه‌آهن، در نشستی با مدیران عامل ادوار راه آهن از تشکیل مجمع عالی مشورتی راه آهن خبر داد.

به گزارش ایسنا از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، نشست سیدمیعاد صالحی - مدیرعامل راه آهن - در هفته نخست انتصاب وی، با حضور مدیران عامل ادوار گذشته این شرکت، در ساختمان شهدای راه آهن برگزار شد.

در این نشست که در راستای همفکری، تبادل نظر و استفاده از تجارب ۴۰ ساله مدیران عامل سابق راه‌آهن برگزار شد، صالحی بر تشکیل مجمع عالی مشورتی راه آهن به منظور اتکای تصمیمات مهم در حوزه توسعه و ارتقای صنعت حمل و نقل ریلی کشور بر خرد جمعی، نظرات کارشناسی و تخصصی، بهره‌مندی از تجربیات مدیران گذشته و همفکری و همدلی در تمام سطوح صنعت ریلی اعم از شرکت راه آهن و فعالان بخش خصوصی، تأکید کرد.

همچنین صالحی توجه بیشتر به موضوعات کلان ریلی، فعال سازی کریدورهای ریلی، اولویت دهی به منافع ملی، توسعه شبکه ریلی و تلاش در جهت تحقق تکالیف اسناد بالادستی در خصوص سهم حمل و نقل ریلی باری و مسافری در کشور را از اولویت‌های دوره مدیریتی خود برشمرد.

 در این نشست مدیران عامل سابق راه آهن نیز به ارائه نظرات، دیدگاه‏ها و پیشنهادات خود در راستای ارتقای صنعت حمل و نقل ریلی کشور پرداختند.

انتهای پیام


11282621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از کاهش ۱۰۰ میلیون مترمکعبی برداشت از سد‌های تامین‌کننده آب این استان در هشت ماهه نخست امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: ازدنیمه آذرماه با ورود سامانه‌های بارشی پاییزی و زمستانی شرایط تغییر کرده و طی هفته گذشته شاهد بارش‌های گسترده در نقاط مختلف کشور بودیم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر از پایان برنامه‌های تعمیرات، بهینه‌سازی و آماده‌سازی پست‌ها و خطوط انتقال برق پیش از ورود به اوج بار تابستان آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تعداد بیمه‌نامه‌های صادره در بازار بیمه طی هشت‌ماه نخست ۱۴۰۴ به حدود ۵۱.۱ میلیون فقره رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی بانک‌های دولتی اعلام کرد که ساعت کاری بانک‌ها از اول دی ماه برای مشتریان ۷.۳۰ تا ۱۳.۳۰ خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و کاهش هدر رفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سالانه حدود ۱۰۰ هزار انشعاب غیر مجاز در کل کشور شناسایی و مجاز می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر ظرفیت معادل ۱۵۰۰ مگاوات مولد برق اضطراری در کشور وجود دارد که تنها با پیگیری و بدون تحمیل هیچ‌گونه هزینه‌ای می‌تواند وارد مدار بهره‌برداری شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی ضمن تشریح جزئیات FATF، آخرین وضعیت پیوستن ایران به این گروه را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر حذف حجم مبنا با ثبات در سیاست‌گذاری و پرهیز از مداخلات مقطعی همراه شود، می‌تواند نقش یک محرک دوباره برای بازار سرمایه ایفا کرده و به‌ویژه تحرک و پویایی بیشتری به سهام شرکت‌های کوچک و متوسط ببخشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است