بین‌الملل 23:43 - 06 فروردین 1404
دفتر بودجه کنگره آمریکا هشدار داد که اگر کنگره و دولت ترامپ بر سر سقف بدهی به توافق نرسند، دولت این کشور در ماه اوت ورشکست خواهد شد.

هشدار دفتر بودجه کنگره آمریکا نسبت به ورشکستگی دولت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - بر اساس گزارش دفتر بودجه کنگره آمریکا، آمریکا در اوایل اوت (مرداد) به سقف مجاز بدهی عمومی خواهد رسید و در صورت عدم توافق بین کنگره و دولت ترامپ، دولت فدرال قادر به پرداخت تعهدات خود نخواهد بود.

در آن زمان، پس از اتمام اقدامات فوق‌العاده که به دولت اجازه می‌دهد از منابع مالی موجود استفاده کند، دولت دیگر منابع مالی کافی برای پرداخت صورت‌حساب‌های خود نخواهد داشت.

واشنگتن در صورت عدم توافق کنگره و ترامپ برای افزایش سقف استقراض یا حذف کلی مفهوم سقف بدهی، با خطر نکول بدهی‌های خود مواجه خواهد شد. سقف بدهی پس از تعلیق توسط کنگره تحت قانون مسئولیت مالی ۲۰۲۳، در ۲ ژانویه دوباره اعمال شد.

طبق گزارش دفتر بودجه کنگره، وزارت خزانه‌داری پیش از این به سقف بدهی فعلی ۳۶.۱ تریلیون دلار رسیده است، بنابراین فضای استقراض تحت رویه‌های عملیاتی استاندارد خود را ندارد.

تحلیلی که توسط مرکز سیاست‌های دو حزبی در روز دوشنبه منتشر شد، تخمین می‌زند که اگر کنگره سقف بدهی را افزایش یا تعلیق نکند، آمریکا تا اواسط ژوئیه با کمبود نقدینگی مواجه خواهد شد.

ترامپ پیشتر خواستار گنجاندن بندی برای افزایش یا تعلیق سقف بدهی در قانونی شده بود که کنگره برای جلوگیری از تعطیلی دولت تصویب کرد، اما این قانون به سقف بدهی نپرداخت.

منبع: آر تی


12171056
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ سابق اسرائیل با حمله به نتانیاهو اعتراف کرد که این رژیم هیچوقت از زمان تاسیس خود به این اندازه در جهان طرد نشده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کلمبیا بعد از دیدار با ترامپ در کاخ سفید از او برای سفر به کشور خود دعوت کرد، این دعوت و دیدار پس از ماه‌ها تنش رخ داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی در گزارشی اعلام کردند که رزمایش اخیر ارتش اسرائیل در جنوب تل‌آویو واکنش به حمله ایران با ۲۰۰۰ موشک را شبیه‌سازی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه صهیونیستی برخلاف ادعای دفتر نخست‌وزیری این رژیم مدعی شد که دیدار ۳ ساعته نتانیاهو و ویتکاف فقط درباره ایران بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور دوم مذاکرات درباره جنگ اوکراین به مشارکت روسیه، آمریکا و کی‌یف امروز در ابوظبی برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اشغالگر اسرائیل در بیانیه‌ای ادعا کرد که یکی از افسرهای آن در شمال نوار غزه به شدت مجروح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده‌بان حقوق بشر گزارش داد در طول سال ۲۰۲۵، اسرائیل با همدستی آمریکا مرتکب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت، نسل‌کشی و پاکسازی قومی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکرات جمعه ۷ فوریه بیش از آن‌که میدان چانه‌زنی بر سر جزئیات فنی باشد، آزمونی برای سنجش میزان واقع‌گرایی آمریکا است. اگر این گفت‌و‌گو‌ها بر مبنای بسته‌هایی مانند پیشنهاد روسیه و با احترام به حق غنی‌سازی صلح‌آمیز ایران، تفکیک پرونده هسته‌ای...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه روسیه تائید کرد که این کشور برای حفاظت از منافع خود در قطب شمال اقدامات فنی و نظامی انجام می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا با امضای لایحه بودجه این کشور توانست تعطیلی بخشی از دولت خود را پایان دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است