علمی فناوری 11:06 - 31 شهریور 1401

تست سوختگیری موشک «آرتمیس یک» انجام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، طی این ماموریت کپسول بی سرنشین اوریون با کمک این ابر موشک برای سفری کوتاه به مدار ماه می رود.

ناسا پیش از این در سوم سپتامبر نیز سعی کرده بود ماموریت مذکور را انجام دهد. اما به دلیل نشتی سوخت هیدروژن مایع نتوانست آن را تکمیل کند. پس از آن تیم پروژه مذکور بخش اتصال به قسمت اصلی موشک را ترمیم کردند و قرار شد برای بررسی کارآمدی فرایند، تستی انجام شود. این تست در پد 39B مقر فضایی کندی در فلوریدا انجام شد و موفقیت آمیز بود.

چارلی بلک ول تامسون مدیر پرتاب آرتمیس در این باره می گوید: تمام اهدافی که قصد آزمایش آنها را داشتیم، به دست آمدند.

البته این به معنای آن نیست در تست همه چیز به راحتی انجام شده است. به عنوان مثال نشتی در بخش اتصال هنگام سوختگیری هیدروژه دوباره آشکار شد. اما تیم پروژه توانست آن را ردیابی و برطرف کند.

ناسا هم اکنون تصمیم دارد ماموریت آرتمیس یک را در ۲۷ سپتامبر انجام دهد. همچنین دوم اکتبر نیز به عنوان یک تاریخ پشتیبان برای انجام ماموریت درنظرگرفته است.


11695066
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت Nothing  تبلیغات گوشی جدید خود را که دارای طراحی متمایز و مشخصات عالی است، با هدف رقابت با بهترین گوشی‌های اندرویدی مدرن آغاز نکرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا از تکمیل موفقیت‌آمیز یک مرحله آزمایشی کلیدی برای فناوری آینده برای استخراج اکسیژن و سوخت در ماه با استفاده از منابع محلی و انرژی خورشیدی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، پدیده جدیدی به نام «مزارع حساب‌های دیجیتال» ظهور کرده است که با تکیه بر هوش مصنوعی، سود هنگفتی را برای گردانندگان خود در پلتفرم تیک‌تاک ایجاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تکنیک‌های ساده می‌توان هضم غذا را بهتر و آسان‌تر انجام داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» واکنش بدن به روزه‌داری در ماه مبارک رمضان از فردی به فرد دیگر، به ویژه برای بیماران دیابتی، متفاوت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: در مناطقی مانند تهران، به ویژه در مدارس غیرانتفاعی که مشکلاتی در پرداخت شهریه‌ وجود دارد، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ویوو از گوشی جدید خود رونمایی کرده است که دارای فناوری و دوربین‌های پیشرفته‌ای است که با بهترین گوشی‌های اندرویدی رقابت می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است