بین‌الملل 03:02 - 15 بهمن 1401
معاون رئیس شورای اجرایی جنبش حزب‌الله لبنان تأکید کرد که آمریکا نمی‌تواند در موضوع ریاست جمهوری یا غیره، خواسته خود را بر لبنان تحمیل کند.

حزب‌الله: آمریکا نمی‌تواند خواسته خود را بر لبنان تحمیل کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «علی دعموش» معاون رئیس شورای اجرایی جنبش حزب‌الله در خطبه‌های نماز جمعه گفت که آمریکا به دنبال تأمین منافع خود و رژیم صهیونیستی و اهداف آن در لبنان است.

وی گفت که امروز بحران معیشت بزرگ‌ترین دغدغه لبنانی‌هاست و افزایش نرخ دلار و تورم فشار بی‌سابقه‌ای را بر شهروندان وارد می‌کند و درد و رنج آن‌ها را بیشتر کرده است و این بحران در پرتو نبودن راه‌حل و تداوم محاصره آمریکا علیه کشور، تشدید می‌شود.

بنابر گزارش شبکه المنار، شیخ دعموش با اشاره به اینکه برخی‌ها به خارج امید بسته‌اند تا راه‌حلی برای آن‌ها پیدا کند، گفت: «آمریکا جزئی از این خارج است و دیدارهای آن هرگز به نفع لبنان نیست زیرا آمریکا اهتمامی به منافع لبنانی‌ها ندارد و می‌خواهد در لبنان رئیس جمهور قدرتمند و شجاع و ملی وجود نداشته باشد بلکه آنچه آمریکا به آن اهتمام دارد تأمین منافع این کشور و رژیم صهیونیستی و اهداف آن است».

وی افزود: «اگر آمریکا تصور می‌کند که با اعمال فشار زیاد و ایجاد هرج و مرج در کشور می‌تواند خواسته خود را در موضوع ریاست جمهوری یا غیره بر لبنانی‌ها تحمیل کند، در اشتباه است، گرچه آمریکا لبنان را محاصره کرده و با اعمال تحریم و ممانعت از کمک‌رسانی‌ها می‌تواند در کشور مشکلاتی را فراهم کند اما هرگز نمی‌تواند خواسته خود را بر لبنان تحمیل کرده و هر کاری می‌خواهد بکند».

پایان پیام/.


11804395
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است