بین‌الملل 22:15 - 01 اردیبهشت 1403
معترضان صهیونیست به خیابان‌ها آمده و خواستار برکناری نتانیاهو و توافق برای آزادی اسرا شدند.

تظاهرات علیه نتانیاهو در سراسر سرزمین‌های اشغالی

گزارش‌ها حاکی از آن است که هم اکنون در سراسر سرزمین‌های اشغالی از جمله تل‌آویو، بیت‌المقدس، حیفا و بسیاری از مناطق دیگر، تظاهراتی علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان است.

به گزارش تایمز اسرائیل، تظاهرکنندگان خواستار برکناری وی و برگزاری انتخابات زودهنگام شده‌اند. افزون بر این، معترضان خواستار توافق برای آزادی اسرای صهیونیست شده‌اند.

وال استریت ژورنال به تازگی گزارش داده که مذاکرات برای تبادل اسرای صهیونیست و اسرای فلسطینی مجددا متوقف شده است و هیچ چشم‌اندازی برای از سرگیری آن در آینده نزدیک وجود ندارد. این امر در حالی رخ می‌دهد که نتانیاهو تحت فشار داخلی برای آزادی اسرا قرار دارد. 

در ماه نوامبر، بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست در توافق آتش‌بس مبادله شدند. رژیم صهیونیستی می‌گوید بیش از ۱۳۰ اسیر باقی مانده است و ممکن است یک چهارم آنان کشته شده باشند.

حماس پیش از این اعلام کرده بود که اسرادر غزه هستند و بنابراین در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی ممکن است کشته شوند.


12049128
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس ترکیه روز چهارشنبه ۱۹ مارس (۲۹ اسفند) اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول و یکی از چهره‌های برجسته اپوزیسیون، را به همراه چندین شخصیت دیگر به اتهام فساد مالی و ارتباط با گروه‌های تروریستی بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در واکنش به تازه‌ترین گزارش سازمان ملل متحد که در آن این کشور را به «نسل‌کشی» علیه فلسطینیان در غزه متهم کرده است، این گزارش را «نادرست و مزخرف» توصیف کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آذربایجان و اسرائیل، که روابط نزدیکی در زمینه‌های دفاعی و اطلاعاتی دارند، در حال گسترش همکاری‌های خود در حوزه انرژی هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امر به معروف حکومت طالبان رهگیری و انهدام موشک‌های انصارالله که به سمت رژیم صهیونیستی شلیک شده بودند را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های محلی طالبان در استان ننگرهار افغانستان می‌گویند گذرگاه مرزی تورخم پس از نزدیک به یک ماه بسته بودن امروز به‌طور کامل بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران و دیپلمات‌های عرب می‌گویند که از سرگیری حملات گسترده اسرائیل به این معنی است که ترامپ این روایت را که ایالات متحده می‌تواند متحد خود، اسرائیل را کنترل کند، به شکل قابل ملاحظه‌ای تخریب کرده است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امارات متحده عربی در حال لابی کردن با دولت ترامپ است تا طرح  مصر را که برای بازسازی نوار غزه  تهیه کرده و مورد تایید اتحادیه عرب قرار گرفته است را متوقف کند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران روسیه و ایالات متحده در مورد چشم انداز حل و فصل مناقشه اوکراین و بهبود روابط دوجانبه گفتگو کردند
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» سازمان های معترض به سیاست های کابینه رژیم صهیونیستی برنامه تظاهرات و تحصنی را در قدس تدارک دیده اند.
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» منابع پزشکی در نوار غزه با اشاره به نبود امکانات اولیه و تجهیزات پزشکی در این باریکه در سایه محاصره ظالمانه ای که دشمن صهیونیستی به آن تحمیل کرده، گفتند که صهیونیست ها درحال قتل عام غیرنظامیان هستند و هرکسی در اینجا مجروح هم شود محکوم به مر...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است