بین‌الملل 22:15 - 01 اردیبهشت 1403
معترضان صهیونیست به خیابان‌ها آمده و خواستار برکناری نتانیاهو و توافق برای آزادی اسرا شدند.

تظاهرات علیه نتانیاهو در سراسر سرزمین‌های اشغالی

گزارش‌ها حاکی از آن است که هم اکنون در سراسر سرزمین‌های اشغالی از جمله تل‌آویو، بیت‌المقدس، حیفا و بسیاری از مناطق دیگر، تظاهراتی علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان است.

به گزارش تایمز اسرائیل، تظاهرکنندگان خواستار برکناری وی و برگزاری انتخابات زودهنگام شده‌اند. افزون بر این، معترضان خواستار توافق برای آزادی اسرای صهیونیست شده‌اند.

وال استریت ژورنال به تازگی گزارش داده که مذاکرات برای تبادل اسرای صهیونیست و اسرای فلسطینی مجددا متوقف شده است و هیچ چشم‌اندازی برای از سرگیری آن در آینده نزدیک وجود ندارد. این امر در حالی رخ می‌دهد که نتانیاهو تحت فشار داخلی برای آزادی اسرا قرار دارد. 

در ماه نوامبر، بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست در توافق آتش‌بس مبادله شدند. رژیم صهیونیستی می‌گوید بیش از ۱۳۰ اسیر باقی مانده است و ممکن است یک چهارم آنان کشته شده باشند.

حماس پیش از این اعلام کرده بود که اسرادر غزه هستند و بنابراین در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی ممکن است کشته شوند.


12049128
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس به نقل از منابع خود، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو را «مثبت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شده‌اند هفته آینده طرحی را به رای بگذارند که هرگونه حمله نظامی به ایران را منوط به اجازه رسمی کنگره می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان با اعلام پایان موفقیت‌آمیز دور فعلی مذاکرات ژنو، از «پیشرفت ملموس» در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شده‌اند که طرف آمریکایی از شنیدن پیشنهاد‌های تهران «ناامید» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با توصیف حملات اخیر نیرو‌های افغان به عنوان اقدامی «توجیه‌ناپذیر»، از اتخاذ تدابیر نظامی و امنیتی فوری برای مقابله با این تهاجم خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتقاد شدید از تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و کوبا، واشنگتن را به احیای رفتار‌های استعمارگری قرن نوزدهم متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است