اجتماعی 17:36 - 04 بهمن 1403
سرپرست اداره املاک منطقه ۱۰ تهران گفت: با آزاد سازی و تخریب ۲۷ پلاک از املاک معارض در محدوده میدان جی امتداد شاخه شرقی، تکمیل بزرگراه یادگار امام (ره) سرعت خواهد گرفت.

تکمیل بزرگراه یادگار امام (ره) به کجا رسید؟

شهردار منطقه ۱۰ تهران یعقوبی سرپرست اداره املاک و مستغلات با اعلام این مطلب گفت: شروع آزاد سازی و تخریب املاک معارض واقع در طرح ادامه بزرگراه یادگار امام (ره) در محدوده میدان جی با تلاش همکاران در حوزه‌های حقوقی و املاک و با حمایت‌های قضائی مجموعه دادستانی تهران اقدام بزرگی بود که از شوی عوامل منطقه صورت گرفت.

وی ادامه داد: تملک املاک معارض واقع در طرح با پرداخت حقوق کامل مالکین در حال انجام بوده و در بخش نخست تملک ۲۷ پلاک واقع در میدان جی در دستور کار قرار دارد.

منبع: مهر


12145274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و باید امور آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سامان یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هیچ‌یک از طرح‌های محدودیت تردد، از جمله طرح زوج و فرد، مشمول ممنوعیت نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عدالت اداری گفت: ما در دیوان عدالت، با راه‌اندازی سامانه تلفنی ۳۰۱۰۰ گامی بزرگ در راستای تسهیل رسیدگی به درخواست‌های مردمی برداشتیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات امنای ستاد دیه کشور گفت: آمار زندانیان جرایم غیرعمد با افزایش بالایی به عدد ۲۰ هزار و ۱۷۶ نفر در کشور رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سروری گفت: اکنون توان تولید روزانه یک واگن مترو ایجاد شده و سال آینده این ظرفیت می‌تواند دو برابر شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: شناخت چالش‌ها و حل مشکلات تنها با حضور میدانی مدیران و مسئولان محقق می‌شود و مدیریت شهری در این دوره این روش را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش مبلغ کالابرگ برای سه دهک اول از ۵۰۰ هزار تومان به ۶۲۰ هزار تومان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است