اجتماعی 13:52 - 06 اردیبهشت 1404
جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال خبر داد.

انسداد جاده چالوس از ساعت ۱۵ امروز به دلیل ترافیک سنگین

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی گفت: به دلیل ترافیک سنگین بار برگشت، از ساعت ۱۵ امروز(شنبه)، تردد همه وسایل نقلیه از ابتدای آزادراه تهران-شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا افزود: از ساعت ۱۷ امروز، تردد وسایل نقلیه از محدوده پل زنگوله به سمت تهران به‌صورت یکطرفه انجام خواهد شد تا تخلیه بار ترافیکی در این مسیر تسهیل شود.

سرهنگ محبی از رانندگان خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به محدودیت‌ها، از ایجاد گره‌های ترافیکی بیشتر جلوگیری کنند. این محدودیت‌ها با هدف مدیریت بهتر ترافیک و افزایش ایمنی جاده‌ها اعمال شده است.

منبع: پلیس راهور


12183749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی و سازمانی بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی و تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور گفت: ۹ هزار کودک در خانه‌های شبانه‌روزی ویژه بهزیستی نگهداری می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسواران بخش چشمگیری از حوادث جاده‌ای را تشکیل می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردم از ازدحام مقابل مراکز درمانی خودداری نموده و به عوامل درمانی و نیرو‌های انتظامی در برقراری نظم کمک نمایند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: از معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران خواستارم برای اجرای معماری ایرانی - اسلامی به‌ویژه در ساختمان‌های بلندمرتبه یا شاخص شهر تلاش کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور بسیج امکانات چهار استان جهت رسیدگی به مصدومان حادثه اسکله بندر شهید رجایی را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران مطرح کرد: با نگاه راهبردی شعار سرمایه گذاری برای تولید را به عنوان قطب نمای  حرکت کشور در سال جدید تعیین فرمودند مشخص می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی وقوع انفجار در بندر شهید رجایی، دادستانی کل کشور در اطلاعیه‌ای از فعالان مجازی و رسانه‌های کشور خواست از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران برخی اقدامات در سه مرکز تازه تاسیس این سازمان را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی حادثه بندر شهید رجایی روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور اطلاعیه‌ای صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است