اجتماعی 19:30 - 06 اردیبهشت 1404
مردم از ازدحام مقابل مراکز درمانی خودداری نموده و به عوامل درمانی و نیرو‌های انتظامی در برقراری نظم کمک نمایند.

اطلاعیه شماره ۲ سازمان مدیریت بحران کشور در پی حادثه بندر شهید رجایی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ در پی عزیمت وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان هرمزگان و محل حادثه انفجار بندر شهید رجایی، به منظور بررسی دقیق و مدیریت ابعاد حادثه و ایجاد هماهنگی لازم و نظارت بر روند خدمات رسانی به مصدومان، بر اساس پیگیری و هماهنگی انجام شده با استان‌های معین مدیریت بحران هرمزگان، بالگرد‌های آتشنشان و امداد رسان، تجهیزات و ادوات مورد نیاز اعم از اقلام امدادی، واحد‌های خونی مورد نیاز در مراکز بیمارستانی و خودرو‌های آتش نشانی مجهز به فوم اطفاء حریق از استان‌های کرمان، فارس و بوشهر به منطقه اعزام شدند.

خواهشمندیم مردم از ازدحام مقابل مراکز درمانی خودداری نموده و به عوامل درمانی و نیرو‌های انتظامی در برقرار نظم کمک نمایند.

منبع: روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور


12183868
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: پلیس با سرعت و جدیت بیشتری با قاچاق کالا، احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و مفاسد اقتصادی برخورد خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نقش فناوری‌های نوین در کاهش زمان طلایی عملیات امداد و نجات در حوادث شبانه بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم و امنیت کامل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، در جمع راهپیمایان پایتخت حضور یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه تداوم همان شور و شعور انقلابی سال ۱۳۵۷ دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن اشاره به اینکه حضور مردم سرمایه اجتماعی بزرگی برای کشور است، حل مشکلات اشتغال را مستلزم تغییر ریل اقتصاد دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است