اجتماعی 19:30 - 06 اردیبهشت 1404
مردم از ازدحام مقابل مراکز درمانی خودداری نموده و به عوامل درمانی و نیرو‌های انتظامی در برقراری نظم کمک نمایند.

اطلاعیه شماره ۲ سازمان مدیریت بحران کشور در پی حادثه بندر شهید رجایی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ در پی عزیمت وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان هرمزگان و محل حادثه انفجار بندر شهید رجایی، به منظور بررسی دقیق و مدیریت ابعاد حادثه و ایجاد هماهنگی لازم و نظارت بر روند خدمات رسانی به مصدومان، بر اساس پیگیری و هماهنگی انجام شده با استان‌های معین مدیریت بحران هرمزگان، بالگرد‌های آتشنشان و امداد رسان، تجهیزات و ادوات مورد نیاز اعم از اقلام امدادی، واحد‌های خونی مورد نیاز در مراکز بیمارستانی و خودرو‌های آتش نشانی مجهز به فوم اطفاء حریق از استان‌های کرمان، فارس و بوشهر به منطقه اعزام شدند.

خواهشمندیم مردم از ازدحام مقابل مراکز درمانی خودداری نموده و به عوامل درمانی و نیرو‌های انتظامی در برقرار نظم کمک نمایند.

منبع: روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور


12183868
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فراجا از شناسایی، دستگیری و استرداد دو تبعه خارجی متهم به قتل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات اوحدی برای خدمت به جامعه ایثارگری ارزشمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز عملیات پوشش کانال انتقال آب در بلوار شهیدان رحیمی این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، معضل بوی نامطبوع این محور شهری برطرف و یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان با ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار محقق شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از دستگیری ۲۳۰ سارق و مالخر در قالب ۵۵ باند و توقیف حساب ۳۰۰ میلیارد تومانی یک باند سرقت منازل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ایران متقاضی فرزندخواندگی ۲۰ برابر تعداد فرزندانی است که داریم و این باعث می‌شود بچه‌ها را به شایسته‌ترین خانواده‌ها بسپاریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت روند اعزام زائران ایرانی به حج تمتع ۱۴۰۵ را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ از طریق سامانه به نشانی My.haj.ir اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از فرصت سه ماهه به خوابگاه‌های دانشگاه‌های شریعتی و شاهد برای ایمن‌سازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورا مجوز واردات موتورسیکلت برقی را به شهرداری نداد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است