بین‌الملل 20:23 - 02 مهر 1401

انتقاد گروه های مقاومت فلسطین از اظهارات محمود عباس در سازمان ملل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رأی الیوم، جنبش های جهاد اسلامی و حماس فلسطین از اظهارات رئیس تشکیلات خودگردان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد انتقاد کردند.

بر همین اساس، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» از سخنان محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مجمع عمومی سازمان ملل انتقاد کرد.

وی در این خصوص گفت: سخنرانی عباس در حجم و اندازه مسئله فلسطین، ماهیت و تشدید درگیری با رژیم صهیونیستی نبود. رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در انزوای ملی و مردمی و به دور از عوامل قدرت مبتنی بر وحدت، مبارزه و مقاومت در برابر اشغالگران، به سازمان ملل رفت.

فوزی برهوم با تاکید بر اینکه حماس هیچ امیدی به نتایج اظهارات رئیس تشکیلات خودگردان ندارد، افزود: تنها نتیجه چنین اظهاراتی پیشرفت پروژه‌ های یهودی‌ سازی و تشدید تجاوز علیه ملت، سرزمین و مقدسات فلسطین است.

همچنین «طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در غزه نیز گفت که سخنان عباس هیچ چیز جدیدی نداشت و تنها محدود به گدایی کردن از جامعه جهانی بود که مسئول فاجعه و درد و رنج ملت فلسطین است.

وی افزود: محمود عباس به آنچه که مطلوب فلسطینیان است یعنی پایان سازش، توافقنامه اوسلو و توقف کامل هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی، اشاره ای نکرد.


11696553
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه در حال آماده شدن برای آغاز «سال جنگ» جدید علیه کشورش در سال ۲۰۲۶ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در آستانه تصمیم‌گیری سرنوشت‌ساز درباره استفاده از میلیاردها دلار اموال بلوکه شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اوکراینی گفت که زلنسکی در بروکسل می‌خواهد شرکای اروپایی خود را متقاعد کند که از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کی‌یف استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد نتیجه رایزنی‌های اوکراین با آمریکا و اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که زلنسکی واقعاً به دنبال توافق صلح است یا خیر.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت نفت دولتی ونزوئلا اعلام کرد که «عملیات صادرات نفت خام و فرآورده‌های نفتی به طور عادی در حال انجام است.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا طرح اتحادیه اروپا برای حذف تدریجی واردات گاز روسیه تا اواخر سال ۲۰۲۷ را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنروا اعلام کرد طوفان بایرون در شرایط محاصره و کمبود کمک‌های انسانی، وضعیت زندگی آوارگان غزه را به‌طور بی‌سابقه‌ای وخیم‌تر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسرائیل در دادگاه ناحیه تل آویو حاضر شد تا به اتهامات فساد مطرح شده علیه خود در پرونده موسوم به «پرونده ۴۰۰۰» پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه سران اروپایی را «خوک‌های کوچکی» خواند که در ایجاد جنگ اوکراین به دولت قبلی آمریکا پیوستند تا از آن سود ببرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک از سازمان ملل متحد خواست تا به وظیفه خود برای جلوگیری از خونریزی در ونزوئلا عمل کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است