اقتصادی 20:28 - 23 فروردین 1400

مردم نگران ثبت واحدهای مسکونی خود نباشند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد اسلامی، در حاشیه جلسه کمیسیون عمران مجلس به طرح جامع ثبت نام املاک و اسکان اشاره کرد و گفت: مردم نگران نباشند واحدهای مسکونی خود را ثبت کنند، اگر واحدی اضافه برای فرزندان خود و یا در شهرستانی دارند، امکان نگرانی از ثبت آن وجود ندارد.

وی افزود: ثبت نام در طرح جامع املاک و اسکان کشور یک تکلیف قانونی و هدف از آن جلوگیری از هر گونه سوداگری از قیمت‌های لجام گسیخته، اجاره بها و مسکن است. اینکه برخی‌ها مسکن را به عنوان کالای سرمایه‌ای نگاه می‌کنند، اجرای این طرح باعث می‌شود تا مسکن به عنوان کالای مصرفی دیده شود و در این صورت مورد حمایت در شرایط بازار مصرف کنندگان قرار می‌گیرند.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: براساس آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ واحد مسکونی به سازمان امور مالیاتی به عنوان واحدهای خالی از سکنه معرفی شد، با نام نویسی در سامانه املاک و اسکان کشور تعادل در عرضه و تقاضا برقرار می‌شود و افراد نمی‌توانند منازل خود را خالی نگه دارند.

به گفته این مقام مسئول در تولید انبوه مسکن که شامل مشاغل سازندگان حوزه مسکن می‌شود انبوه سازان از این طرح مستثنی هستند و هدف از اجرای این طرح مبارزه با پولشویی در بخش صنعت و مسکن است. مردم واحدهای خود را در طرح جامع املاک و اسکان ثبت کنند و نگرانی در این زمینه نداشته باشند؛ افرادی که واحدهای مسکونی زیاد نیز دارند و نیز چنانچه به دنبال ساخت و ساز باشند براساس دستورالعمل طرح اقدام ملی مسکن با نرخ واقعی زمین در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم.

اسلامی همچنین با اشاره به تمدید قراردادهای مستأجران در شرایط کرونا گفت: همچنان اسباب کشی نکردن از سوی مستأجران مصوبه ستاد ملی کرونا به شمار می‌رود و مسئله افزایش قیمت‌ها در سال جدید در ستاد کرونا تعیین تکلیف و افزایش مجاز اعلام می‌شود.


11022878
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی کشور گفت: با گذشت ۳۰ سال از عمر نظام مهندسی حوزه طراحی و نظارت روندی مستمر و رو به رشد داشته و در بخش اجرا نیز به‌ویژه در سال‌های اخیر اقدامات مؤثری آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه کافه قنادان تهران گفت: تمامی واحد‌های تولیدی اقدام به تولید شیرینی شب عید کردند و کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور گفت: برآوردها حاکی از آن است که از نیمه اسفند با ازدیاد تقاضا قیمت مرغ به نرخ منطقی نزدیک شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور گلخانه‌های وزارت جهاد گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تا پایان سال تولید محصولات گلخانه‌ای به بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: اصلاح سیاست‌های ارزی کشور علاوه بر ایجاد شفافیت زمینه ساز کاهش امضا‌های طلایی در بخش‌های مختلف اقتصادی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی از آغاز طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خامی دامی از ۲۹ بهمن تا ۱۳ فروردین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۸ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با کاهش ۲.۴۴ درصد به ۳ میلیون و ۷۱۳ هزار و ۹۵۵ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، کاهنده‌های مصرف، قطعات بسیار ساده‌ای هستند که در دو نوع پرلاتور و رگولاتور جهت نصب بر روی شیرآلات و شلنگ سرویس بهداشتی و سردوش‌های حمام در بازار موجود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: کشاورزان کنترل استحکام تاسیسات کشاورزی و سایر سازه‌های موقت را در دستور کار قرار دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است