اقتصادی 20:28 - 23 فروردین 1400

مردم نگران ثبت واحدهای مسکونی خود نباشند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد اسلامی، در حاشیه جلسه کمیسیون عمران مجلس به طرح جامع ثبت نام املاک و اسکان اشاره کرد و گفت: مردم نگران نباشند واحدهای مسکونی خود را ثبت کنند، اگر واحدی اضافه برای فرزندان خود و یا در شهرستانی دارند، امکان نگرانی از ثبت آن وجود ندارد.

وی افزود: ثبت نام در طرح جامع املاک و اسکان کشور یک تکلیف قانونی و هدف از آن جلوگیری از هر گونه سوداگری از قیمت‌های لجام گسیخته، اجاره بها و مسکن است. اینکه برخی‌ها مسکن را به عنوان کالای سرمایه‌ای نگاه می‌کنند، اجرای این طرح باعث می‌شود تا مسکن به عنوان کالای مصرفی دیده شود و در این صورت مورد حمایت در شرایط بازار مصرف کنندگان قرار می‌گیرند.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: براساس آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ واحد مسکونی به سازمان امور مالیاتی به عنوان واحدهای خالی از سکنه معرفی شد، با نام نویسی در سامانه املاک و اسکان کشور تعادل در عرضه و تقاضا برقرار می‌شود و افراد نمی‌توانند منازل خود را خالی نگه دارند.

به گفته این مقام مسئول در تولید انبوه مسکن که شامل مشاغل سازندگان حوزه مسکن می‌شود انبوه سازان از این طرح مستثنی هستند و هدف از اجرای این طرح مبارزه با پولشویی در بخش صنعت و مسکن است. مردم واحدهای خود را در طرح جامع املاک و اسکان ثبت کنند و نگرانی در این زمینه نداشته باشند؛ افرادی که واحدهای مسکونی زیاد نیز دارند و نیز چنانچه به دنبال ساخت و ساز باشند براساس دستورالعمل طرح اقدام ملی مسکن با نرخ واقعی زمین در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم.

اسلامی همچنین با اشاره به تمدید قراردادهای مستأجران در شرایط کرونا گفت: همچنان اسباب کشی نکردن از سوی مستأجران مصوبه ستاد ملی کرونا به شمار می‌رود و مسئله افزایش قیمت‌ها در سال جدید در ستاد کرونا تعیین تکلیف و افزایش مجاز اعلام می‌شود.


11022878
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین موظف شدند نرخ بلیت کلاس اکونومی را به‌طور کامل و مجزا از نرخ کلاس‌های بیزینس و فرست نمایش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اعضای اتاق بازرگانی با اجرای این طرح شاهد حذف بساط امضا‌های طلایی از اقتصاد کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عبدالله زاده گفت:طی حدود ۹ ماه گذشته، میزان کاهش فلرینگ حدود ۹ میلیون مترمکعب در روز بوده که این رقم اخیراً به حدود ۱۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و سقوط قیمت دام، کشتار دام‌های مولد در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۷ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به صورت حضوری و غیرحضوری از شنبه نهم اسفندآغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام رئیس اتاق اصناف تهران با اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد جلوگیری از هدایت سرمایه‌ها به بخش‌های غیر مولد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با خدمات وام خرید کالا در دیجی‌شهر آشنا شوید. دریافت وام سریع، شرایط ساده و خرید آسان از فروشگاه‌های طرف قرارداد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است