سیاسی 11:35 - 26 بهمن 1404
نمایندگان مجلس شورای اسلامی منابع درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تصویب کردند.

تصویب منابع درآمدی بودجه ۱۴۰۵

باشگاه خبرنگاران جوان - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۶ بهمن) پس از اتمام بررسی جدول الزامات منابع لایحه بودجه سال آینده، وارد بررسی جداول ارقام منابع شدند و به بررسی کلیات جدول ۵ ماده واحده لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور پرداختند که با ۱۶۹ رأی موافق، ۴۹ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر در جلسه با آن موافقت کردند.

بر این اساس، جدول شماره ۵ مشتمل بر منابع حاصل از درآمدها، واگذاری دارائی‌های سرمایه‌ای و واگذاری دارائی‌های مالی بر حسب قسمت، بخش، بند و اجزاء در سال ۱۴۰۵ به شرح زیر تصویب شد.

الف- منابع عمومی به مبلغ ۶۲ میلیارد و ۱۵۸ میلیون و ۷۵۶ هزار و ۹۲۷ میلیون ریال شامل:

۱- منابع عمومی ملی به مبلغ ۳۴ میلیارد و ۸۸۵ میلیون و ۴۲۲ هزار و ۵۷۴ میلیون ریال 

۲- منابع عمومی استانی به مبلغ ۲۷ میلیارد و ۲۷۳ میلیون و ۳۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیون ریال

ب- منابع اختصاصی به مبلغ ۷ میلیارد و ۴۵۷ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۲۹۲ میلیون ریال شامل:

۱- منابع اختصاصی ملی به مبلغ ۷ میلیارد و ۲۸۳ میلیون و ۷۹ هزار و ۳۵۰ میلیون ریال 

 ۲- منابع اختصاصی استانی به مبلغ ۱۷۴ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۹۴۲ میلیون ریال

مجموعا به مبلغ ۶۹ میلیارد و ۶۱۶ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۲۱۹ میلیون ریال به همراه الحاقات و اصلاحات مصوب شده در الزامات منابع تصویب شد.


12259372
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: «توپ در زمین آمریکا است تا ثابت کند که می‌خواهد به توافق برسد و اگر صادق باشند، مطمئنم در مسیر دستیابی به توافق قرار خواهیم گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کویت در پیامی به عراقچی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: دانشگاه و اساتید علوم انسانی و اجتماعی امروز وظیفه بسیار مهمی برای درمان زخم‌ها و مشکلات جامعه دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی منابع درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تصویب کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش گفت: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، قدمگاه بزرگانی همچون شهید فلاحی، شهید صیاد شیرازی، شهید ستاری و بسیاری از فرماندهان شهید ارتش است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس میزان عوارض از هر گردشگر خارجی از مبادی هوایی را معادل ۵ یورو تعیین کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس به بنیاد مسکن برای واردات ۱۵۰ ماشین آلات و ادوات آواربرداری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ مجوز داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید دهک‌های فعلی ما بر اساس جمعیت است و هیچ نسبتی با قدرت خرید و اقتصادی مردم ندارد و این اشکال وجود دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس حق‌السهم دولت از خدمات هوش مصنوعی در بودجه ۱۴۰۵ را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس به دولت مجوز داد تا به منظور اجرای طرح‌ها ۲۰ میلیارد یورو تسهیلات مالی خارجی دریافت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است