بین‌الملل 23:31 - 09 آبان 1403
نظرسنجی جدید سی‌ان‌ان نشان می‌دهد که «کامالا هریس» نامزد دموکرات در ایالت‌های اصلی میدان نبرد، از رقیب جمهوری‌خواه خود پیشی گرفته است.

هریس در ایالت‌های اصلی میدان نبرد از ترامپ پیشی گرفت

 شبکه سی‌ان‌ان نتایج نظرسنجی جدید خود را منتشر کرده که نشان می‌دهد «کامالا هریس» با ۶ امتیاز در ایالت «ویسکانسین» و ۵ امتیاز در ایالت «میشیگان» که ایالت‌های اصلی میدان نبرد هستند، از ترامپ جلوتر است.

به گزارش گاردین، نسبت آرای هریس به ترامپ در ایالت میشیگان ۴۸ به ۴۳ درصد بوده و در ایالت ویسکانسین ۵۱ به ۴۵ درصد است. 

«ایالت‌های میدان نبرد» ایالت‌هایی در آمریکا هستند که در آن تعداد رای دهندگان به حزب دموکرات و جمهوری‌خواه تقریبا مساوی است و در نتیجه تاثیر مهمی بر نتیجه انتخاب رئیس جمهور دارند. 

در حالی که شش روز دیگر به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که هریس و ترامپ رقابت بسیار تنگاتنگی دارند. دو نامزد در ۳ نظرسنجی جدید که این هفته انجام شده، فاصله چشمگیری ندارند و بیش از دو امتیاز اختلاف بین آن‌ها دیده نمی‌شود. 

در حالی که نظرسنجی‌های ملی راهنمای مفیدی برای میزان محبوبیت یک نامزد در آمریکا هستند، اما بهترین راه برای پیش بینی نتیجه انتخابات نیستند زیرا نامزد انتخابات با آرای مردمی به کاخ سفید راه پیدا نمی‌کند بلکه از طریق سیستمی به نام کالج الکترال (مجمع منتخبان/ گزینندگان) انتخاب می‌شود. بدین معنا که به هر ایالت مطابق با جمعیت آن تعداد آرای خاصی داده می‌شود. در انتخابات مردم رأی خود را نه برای انتخاب مستقیم رئیس جمهور، بلکه برای انتخاب اعضای کالج انتخاباتی به صندوق می‌اندازند و بعد از آن، اعضای منتخب کالج یا گزینندگان به رئیس‌جمهور آمریکا رأی می‌دهند که به آن «رأی الکترال» می‌گویند.

 در مجموع ۵۳۸ رای کالج الکترال وجود دارد و هر نامزد برای برنده شدن باید ۲۷۰ رای را کسب کند.

مترجم: زهرا نجفی


12110853
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران هشدار می‌دهند که برخلاف عملیات ونزوئلا، حمله احتمالی آمریکا به ایران به دلیل توان موشکی گسترده می‌تواند به درگیری منطقه‌ای و جنگی طولانی منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بررسی‌ها نشان می‌دهد دو دختر که به دلیل سوءاستفاده، خفه شده بودند، احتمالا مخفیانه در مزرعه اپستین در ایالت نیومکزیکو دفن شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید شرط روسیه برای پایان یافتن جنگ، واگذاری کامل منطقه دونباس است و آمریکا هم بر آن اصرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در مخالفت با حکم دیوان عالی آمریکا، برای دومین بار مالیات بر واردات را افزایش داده و به ۱۵ درصد رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان واژگونی قایق پناهجویان در آب‌های جزیره کرت، امدادگران سه کشته را پیدا کرده و جان ۲۰ نفر دیگر را نجات دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که چین برای دستیابی به نسل جدید سلاح‌های هسته‌ای و مدرن‌سازی زرادخانه خود، فعالیت‌های قابل توجهی انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توقف انتقال نفت روسیه از خاک اوکراین به مجارستان، این کشور نیز پس از اسلواکی، اوکراین را به قطع کردن جریان برق تهدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسوایی اندرو، شاهزاده سابق به خاطر افشای اسناد اپستین، محبوبیت سلطنت انگلیس را کاهش داده و آینده تاج و تخت این کشور را با چالش مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسلواکی گفت که اگر کی‌یف ترانزیت نفت از طریق خط لوله دروژبا را از سر نگیرد، اسلواکی از ۲۳ فوریه برق رسانی به اوکراین را متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن کنترل تسلیحات هشدار داده است که ایالات متحده در حال نهایی کردن یک توافق همکاری هسته‌ای چند میلیارد دلاری با عربستان سعودی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است