بین‌الملل 08:34 - 03 فروردین 1404
دور جدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی با افزایش تلفات غیرنظامی و در زیر سایه حمایت ایالات متحده همچنان در ادامه دارد

شش کودک در میان ۲۱ فلسطینی شهید در دور تازه حملات رژیم صهیونیستی

باشگاه خبرنگاران جوان- در روز شنبه، دست‌کم ۲۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات هوایی اسرائیل به شمال و مرکز نوار غزه یه شهادت رسیدند.

مقامات پزشکی غزه تایید کردند که این کودکان به همراه سه فلسطینی دیگر، زمانی جان باختند که نیروهای اسرائیلی خانه خانواده مشهراوی را در محله التفاح، واقع در شرق شهر غزه، بمباران کردند.

بر اساس اعلام منابع پزشکی، دو فلسطینی دیگر نیز در حمله هوایی دیگری که منطقه المغراقه در مرکز غزه را هدف قرار داد، به شهادت رسیدند.

این حملات بخشی از تهاجم مجدد و همه جانبه اسرائیل است که در روزهای اخیر شدت گرفته است.

یک منبع پزشکی در بیمارستان باپتیست در شهر غزه گفت که اجساد پنج فلسطینی و تعدادی زخمی، پس از حملات توپخانه‌ای و هوایی اسرائیل به محله زیتون در شرق شهر غزه، و همچنین شهرهای بیت لاهیا و ام‌النصر، به این بیمارستان منتقل شده‌اند.

در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه، پنج فلسطینی در دو حمله هوایی که تجمع‌های غیرنظامیان را هدف قرار داد، شهید شدند. یک منبع پزشکی و شاهدان عینی گفتند که در حمله اول، دو نفر در محله تل‌السلطان در غرب شهر و در حمله دوم، سه نفر در محله سعودی توسط ارتش اسرائیل شهید شدند.

پیش از این در روز شنبه، بمباران شدید اسرائیل خانه‌ها و زمین‌های کشاورزی را در شهر غزه هدف قرار داد.

از روز سه‌شنبه، در پی عملیات گسترده هوایی غافلگیرانه توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، بیش از ۷۰۰ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۰۰ نفر زخمی شده‌اند که آتش‌بس و توافق تبادل اسرا که در ماه ژانویه برقرار شده بود را از بین برده است.

از اکتبر ۲۰۲۳، نزدیک به ۵۰,۰۰۰ فلسطینی، که بیشتر آنها زن و کودک هستند، کشته و بیش از ۱۱۳,۰۰۰ نفر در یک حمله نظامی وحشیانه اسرائیل به غزه زخمی شده‌اند.

دادگاه کیفری بین‌المللی در نوامبر گذشته، حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق او را به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه صادر کرد.

اسرائیل همچنین به دلیل جنگ خود علیه این منطقه محصور شده، در دادگاه بین‌المللی دادگستری با پرونده نسل‌کشی مواجه است.

منبع : القدس العربی


12169813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر در اقدامی هم‌زمان با افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته HQ-۹B ساخت چین را در شبه‌جزیره سینا مستقر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پس از پایان همکاری شهردار واشنگتن با اداره مهاجرت و گمرک تهدید کرد که وضعیت اضطرار ملی اعلام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جان میرشایمر معتقد است که ترامپ برای اروپا دام پهن کرده و با تعویق در اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه، قصد دارد اتحادیه اروپا را تحقیر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسر کل آژانس آنروا گفت که حملات اسرائیل طی چهار روز گذشته ۱۰ ساختمان آژانس سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی در شهر غزه را ویران کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل با اعلام کمبود بودجه ۱۳۹ میلیون دلاری برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان، هشدار داد که با آغاز فصل سرما، جان هزاران تن در معرض خطر جدی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله اسرائیل به قطر با چراغ سبز آمریکا، با رویکرد سلطه تصاعدی و با هدف جنگ دائمی و حذف رقبای منطقه‌ای از طریق تله‌های مذاکره استوار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور لهستان استقرار نیرو‌های ناتو در این کشور را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیات کره شمالی در سازمان ملل با رد کامل درخواست‌های آمریکا برای خلع سلاح هسته‌ای، اعلام کرد که وضعیت هسته‌ای این کشور غیرقابل بازگشت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا که دیروز وارد اسرائیل شد با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیانیه مطبوعاتی مشترک منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با اشاره به حمله اخیر اسرائیل به دوحه، قطر را متحد بزرگ آمریکا خواند و به اسرائیل توصیه کرد که محتاط باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است