بین‌الملل 08:34 - 03 فروردین 1404
دور جدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی با افزایش تلفات غیرنظامی و در زیر سایه حمایت ایالات متحده همچنان در ادامه دارد

شش کودک در میان ۲۱ فلسطینی شهید در دور تازه حملات رژیم صهیونیستی

باشگاه خبرنگاران جوان- در روز شنبه، دست‌کم ۲۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات هوایی اسرائیل به شمال و مرکز نوار غزه یه شهادت رسیدند.

مقامات پزشکی غزه تایید کردند که این کودکان به همراه سه فلسطینی دیگر، زمانی جان باختند که نیروهای اسرائیلی خانه خانواده مشهراوی را در محله التفاح، واقع در شرق شهر غزه، بمباران کردند.

بر اساس اعلام منابع پزشکی، دو فلسطینی دیگر نیز در حمله هوایی دیگری که منطقه المغراقه در مرکز غزه را هدف قرار داد، به شهادت رسیدند.

این حملات بخشی از تهاجم مجدد و همه جانبه اسرائیل است که در روزهای اخیر شدت گرفته است.

یک منبع پزشکی در بیمارستان باپتیست در شهر غزه گفت که اجساد پنج فلسطینی و تعدادی زخمی، پس از حملات توپخانه‌ای و هوایی اسرائیل به محله زیتون در شرق شهر غزه، و همچنین شهرهای بیت لاهیا و ام‌النصر، به این بیمارستان منتقل شده‌اند.

در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه، پنج فلسطینی در دو حمله هوایی که تجمع‌های غیرنظامیان را هدف قرار داد، شهید شدند. یک منبع پزشکی و شاهدان عینی گفتند که در حمله اول، دو نفر در محله تل‌السلطان در غرب شهر و در حمله دوم، سه نفر در محله سعودی توسط ارتش اسرائیل شهید شدند.

پیش از این در روز شنبه، بمباران شدید اسرائیل خانه‌ها و زمین‌های کشاورزی را در شهر غزه هدف قرار داد.

از روز سه‌شنبه، در پی عملیات گسترده هوایی غافلگیرانه توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، بیش از ۷۰۰ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۰۰ نفر زخمی شده‌اند که آتش‌بس و توافق تبادل اسرا که در ماه ژانویه برقرار شده بود را از بین برده است.

از اکتبر ۲۰۲۳، نزدیک به ۵۰,۰۰۰ فلسطینی، که بیشتر آنها زن و کودک هستند، کشته و بیش از ۱۱۳,۰۰۰ نفر در یک حمله نظامی وحشیانه اسرائیل به غزه زخمی شده‌اند.

دادگاه کیفری بین‌المللی در نوامبر گذشته، حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق او را به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه صادر کرد.

اسرائیل همچنین به دلیل جنگ خود علیه این منطقه محصور شده، در دادگاه بین‌المللی دادگستری با پرونده نسل‌کشی مواجه است.

منبع : القدس العربی


12169813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس اعلام کرد که اسرائیل با کشتن غیرنظامیان در شجاعیه و رفح، فقط سه روز پس از اجرای توافق، به صورت واضح آتش‌بس در غزه را نقض کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابعی اطلاع دادند که مروان برغوثی، فرمانده اسیر فلسطینی حین انتقال از زندان ریمون به زندان مگیدو، توسط ارتش اسرائیل مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد که ویزای ۶ تبعه خارجی از کشور‌های مختلف را به دلیل انتشار مطالبی در شبکه‌های اجتماعی درباره ترور چارلی کرک، باطل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان درگیری‌های شبانه، مقامات محلی افغان تایید کردند که بر اثر شلیک خمپاره، ۱۵ غیرنظامی کشته و بیش از ۸۰ نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوباما ضمن انتقاد شدید از ترامپ برای استقرار گارد ملی در ایلینوی، این اقدام را استانداردی دوگانه و تلاشی برای تضعیف اصول دموکراسی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الجولانی در آستانه سفر رسمی به مسکو در مصاحبه‌ای تاکید کرد که دمشق در حال برقراری روابطی آرام با روسیه و چین بر پایه منافع استراتژیک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های مقاومت فلسطین از عملیات گسترده وزارت کشور برای اعمال قانون و تعقیب مزدوران و قانون‌شکنانی که با اسرائیل همکاری می‌کنند، حمایت کامل کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک تحلیل روانشناختی-استراتژیک طوفان الاقصی نه یک اقدام انتحاری عاطفی، بلکه یک حرکت آگاهانه به منظور سلب مشروعیت جهانی از اسرائیل انجام شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اوج بحران تعطیلی دولت آمریکا، مجلس سنا برای هشتمین بار در تصویب لایحه تامین مالی شکست خورد، زیرا این لایحه نتوانست ۶۰ رای لازم را به دست آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - بلافاصله پس از اعلام توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی از سوی دونالد ترامپ، نظامیان این رژیم موجی از آتش‌سوزی عمدی در نوار غزه به راه انداختند و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار دادند. در این میان، نابودی یکی از اصلی...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است