بین‌الملل 06:21 - 17 مرداد 1401

برای جلوگیری از فقر شدید زمستانی در انگلیس کاری کنید!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «گوردون براون»، نخست‌وزیر پیشین انگلیس از دولت این کشور خواست تا بودجه اضطراری برای جلوگیری از افزایش سرسام‌آور هزینه‌های زندگی و مواجهه با «فقر زمستانی» را اختصاص دهد.

براون در روزنامه گاردین نوشت: «واقعیت تلخ و غیرقابل انکار است: یک بمب ساعتی مالی برای خانواده‌ها در ماه اکتبر منفجر می‌شود، زیرا دور دوم افزایش قیمت سوخت در شش ماه، شوک را به همه خانواده‌ها وارد می‌کند و میلیون‌ها نفر را از زندگی عادی دور می‌کند. بوریس جانسون، نخست وزیر مستعفی انگلیس، ریشی سوناک، وزیر خزانه داری سابق و لیز تراس، وزیر امور خارجه باید این هفته درباره بودجه اضطراری به توافق برسند، اگر آن‌ها موافقت نکردند، پارلمان باید آنها را مجبور به انجام این کار کند.»

وی افزود: هیچ توجیه اخلاقی درباره بی تفاوتی نسبت به میلیون‌ها کودک و مستمری بگیر آسیب پذیر و بی گناه در فقر زمستانی وجود ندارد.

گفته شده بیش از ۴ میلیون خانوار در سراسر انگلیس، یک چهارم درآمد خالص خود را صرف هزینه انرژی می‌کنند و بیش از ۳ میلیون نفر نیز ۳۰ درصد از درآمد خود را صرف قبوض انرژی می‌کنند.

از سال ۲۰۲۱، قیمت انرژی در اروپا به عنوان بخشی از یک روند جهانی در حال رشد بوده است. پس از جنگ در اوکراین و تصویب چندین بسته تحریمی علیه مسکو در غرب، قیمت سوخت رشد چند برابری را تجربه کرد و بسیاری از دولت‌های اروپایی را مجبور ساخت تا به اقدامات اضطراری متوسل شوند. در حال حاضر نیز تورم و گرانی باعث افزایش فقر در انگلیس شده، مشخص است که افزایش بی سابقه تورم در انگلیس و افزایش بهای غذا و انرژی موجب فقیرتر شدن خانوارهای بیشتری در این کشور شده است.


11648042
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، ولودیمیر زلنسکی را متهم کرد که از مسئولیت «جنایات» از جمله حمله پهپادی اخیر به اقامتگاه ولادیمیر پوتین شانه خالی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اطلاع از تلاش‌های ایران برای تقویت قابلیت‌های هسته‌ای برای ایران خط و نشان کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی کاهش چشمگیر کمک‌های خارجی در سال ۲۰۲۵، وزارت امور خارجه آمریکا از تعهد ۲ میلیارد دلاری جدید برای کمک به ده‌ها میلیون نفر در معرض گرسنگی و بیماری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ولادیمیر پوتین گفت ترامپ از تلاش اوکراین برای حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین «شوکه شده» و پوتین در تماس تلفنی اخیر به همتای آمریکایی‌اش هشدار داده این اقدام «بی‌پاسخ نخواهد ماند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید تماس تلفنی دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین درباره اوکراین را مثبت ارزیابی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین، روز دوشنبه اعلام مسکو مبنی بر تلاش کی‌یف برای حمله به محل اقامت ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، را رد و آن را دروغ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه، اعلام کرد اوکراین با ۹۱ پهپاد دوربرد به اقامتگاه رسمی ولادیمیر پوتین در منطقه نووگورود حمله و تأکید کرد این اقدام «بی‌پاسخ نخواهد ماند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جدید القسام با تقدیر از ملت‌های مقاومت منطقه به مردم قهرمان یمن، لبنان، عراق و ایران به خاطر حمایت‌هایشان از مردم فلسطین درود فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، آمریکا برای شکست بن‌بست اجرای فاز دوم آتش‌بس غزه و تشکیل دولت انتقالی در این منطقه بر اسرائیل فشار می‌آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی عملیات ضدتروریستی نیرو‌های امنیتی ترکیه در یالووا که به کشته شدن ۳ پلیس منجر شد، اردوغان وعده ادامه نبرد با داعش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است