بین‌الملل 06:21 - 17 مرداد 1401

برای جلوگیری از فقر شدید زمستانی در انگلیس کاری کنید!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «گوردون براون»، نخست‌وزیر پیشین انگلیس از دولت این کشور خواست تا بودجه اضطراری برای جلوگیری از افزایش سرسام‌آور هزینه‌های زندگی و مواجهه با «فقر زمستانی» را اختصاص دهد.

براون در روزنامه گاردین نوشت: «واقعیت تلخ و غیرقابل انکار است: یک بمب ساعتی مالی برای خانواده‌ها در ماه اکتبر منفجر می‌شود، زیرا دور دوم افزایش قیمت سوخت در شش ماه، شوک را به همه خانواده‌ها وارد می‌کند و میلیون‌ها نفر را از زندگی عادی دور می‌کند. بوریس جانسون، نخست وزیر مستعفی انگلیس، ریشی سوناک، وزیر خزانه داری سابق و لیز تراس، وزیر امور خارجه باید این هفته درباره بودجه اضطراری به توافق برسند، اگر آن‌ها موافقت نکردند، پارلمان باید آنها را مجبور به انجام این کار کند.»

وی افزود: هیچ توجیه اخلاقی درباره بی تفاوتی نسبت به میلیون‌ها کودک و مستمری بگیر آسیب پذیر و بی گناه در فقر زمستانی وجود ندارد.

گفته شده بیش از ۴ میلیون خانوار در سراسر انگلیس، یک چهارم درآمد خالص خود را صرف هزینه انرژی می‌کنند و بیش از ۳ میلیون نفر نیز ۳۰ درصد از درآمد خود را صرف قبوض انرژی می‌کنند.

از سال ۲۰۲۱، قیمت انرژی در اروپا به عنوان بخشی از یک روند جهانی در حال رشد بوده است. پس از جنگ در اوکراین و تصویب چندین بسته تحریمی علیه مسکو در غرب، قیمت سوخت رشد چند برابری را تجربه کرد و بسیاری از دولت‌های اروپایی را مجبور ساخت تا به اقدامات اضطراری متوسل شوند. در حال حاضر نیز تورم و گرانی باعث افزایش فقر در انگلیس شده، مشخص است که افزایش بی سابقه تورم در انگلیس و افزایش بهای غذا و انرژی موجب فقیرتر شدن خانوارهای بیشتری در این کشور شده است.


11648042
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حملات صبح امروز آمریکا به خاک نیجریه که ادعا شده علیه داعش انجام گرفته، وزیر دفاع آمریکا از احتمال ادامه پیدا کردن این حملات خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آنکارا از احتمال رویارویی نظامی مستقیم و «جنگ جهانی سوم» سخن می‌گوید، نتانیاهو با تهدید به تحریم تسلیحاتی ترکیه بر طبل قدرت‌نمایی می‌کوبد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه تروریستی «سرایا انصار السنه» با پذیرش مسئولیت انفجار خونین در مسجد امام علی (ع) حمص، بار دیگر امنیت شکننده سوریه را با چالش جدی مواجه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با هشدار نسبت به تداوم فروپاشی روابط با ژاپن، اعلام کرد که هرگونه بازگشت به میز مذاکرات دولتی مستلزم برداشتن گام‌های ملموس از سوی توکیو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند نتانیاهو در روند آتش‌بس اختلال ایجاد می‌کند و دیدار دوشنبه او و ترامپ می‌تواند در روند آتش‌بس تاثیر جدی داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل با تداوم حملات توپخانه‌ای به مرکز و جنوب غزه و تیراندازی در محله «الشجاعیه»، منجر به شهادت و زخمی شدن غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا هفته آینده به مارالاگو می‌رود تا با ترامپ دیدار کرده و پیرامون تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ، گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه با بن‌بست توصیف کردن مذاکرات با قسد، هشدار داد که طرح‌های پیشنهادی، تهدیدی جدی علیه یکپارچگی و وحدت ملی این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تصویب قرارداد فروش تسلیحات ۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه ۲۰ شرکت بزرگ نظامی آمریکا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، اعلام کرد که روسیه و ایالات متحده پس از سفر دیپلماتیک اخیر کریل دیمیتریف به میامی، تصمیم گرفته‌اند گفت‌و‌گو‌های خود را ادامه دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است