سیاسی 20:50 - 04 بهمن 1401
وزیر کشور در جلسه امروز کمیسیون شوراهای مجلس گفت: اعتبارات مربوط به مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید در اختیار وزارت کشور قرار گیرد .

وحیدی: اعتبارات مقابله با آسیب‌های اجتماعی در اختیار وزارت کشور قرار گیرد

علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز که با حضور احمد وحیدی وزیر کشور و رؤسای سازمان‌های بهزیستی و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برگزار شد، نیازهای بودجه این وزارتخانه و سازمان‌های مذکور مطرح و بررسی شد.

وی افزود: در این جلسه احمد وحیدی وزیر کشور عنوان کرد: اعتبارات مربوط به مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید در اختیار وزارت کشور قرار گیرد و در مورد پرداخت حقوق کارکنان فرمانداری‌ها نیز خواستار تأمین اعتبار شد.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس اظهار کرد: یکی از نکاتی که مورد تأکید وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در جلسه امروز بود، بحث انتخابات مجلس در سال آینده و تأمین اعتبارات لازم برای برگزاری انتخابات بود.

حدادی خاطرنشان کرد: در این جلسه قادری رئیس سازمان بهزیستی نیز گزارشی را درباره نیازهای بودجه این سازمان به اعضای کمیسیون ارائه و پیشنهاد کرد که برای تأمین اعتبارات مورد نیاز سازمان املاک در اختیار بهزیستی به فروش برسد.

پایان پیام/


11794652
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» متعاقب اقدام غیرقانونی دیپلمات هلندی در تلاش برای قاچاق اقلام ممنوعه به ایران، مراتب اعتراض شدید ایران به سفیر هلند در تهران ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید پرداخت زیر پنج درصد وام‌های اشتغال‌زایی به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و مجلس از عملکرد دولت و بانک مرکزی در این زمینه رضایت ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست «زنان مدیر، پیشرانان حکمرانی عادلانه و کارآمد» با حضور معاون اول رئیس‌جمهور به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با بیان اینکه برخی قوانین مرد محورند و باید اصلاح شوند، گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر نه به جنگ علیه ایران و دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی می‌گوید در استفاده از ماهواره‌های بین‌المللی برای پخش برنامه‌هایمان در اقصی نقاط جهان، کماکان با تحریم‌های بسیار جدی و شدید مواجه هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا رئوف شیبانی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان در آستانه عزیمت به محل مأموریت با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر دفاع ارمنستان با دبیر شورای عالی امنیت ملی بر رعایت حاکمیت ملی کشور‌ها در دیدار لاریجانی و وزیر دفاع ارمنستان تاکید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است