سیاسی 20:50 - 04 بهمن 1401
وزیر کشور در جلسه امروز کمیسیون شوراهای مجلس گفت: اعتبارات مربوط به مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید در اختیار وزارت کشور قرار گیرد .

وحیدی: اعتبارات مقابله با آسیب‌های اجتماعی در اختیار وزارت کشور قرار گیرد

علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز که با حضور احمد وحیدی وزیر کشور و رؤسای سازمان‌های بهزیستی و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برگزار شد، نیازهای بودجه این وزارتخانه و سازمان‌های مذکور مطرح و بررسی شد.

وی افزود: در این جلسه احمد وحیدی وزیر کشور عنوان کرد: اعتبارات مربوط به مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید در اختیار وزارت کشور قرار گیرد و در مورد پرداخت حقوق کارکنان فرمانداری‌ها نیز خواستار تأمین اعتبار شد.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس اظهار کرد: یکی از نکاتی که مورد تأکید وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در جلسه امروز بود، بحث انتخابات مجلس در سال آینده و تأمین اعتبارات لازم برای برگزاری انتخابات بود.

حدادی خاطرنشان کرد: در این جلسه قادری رئیس سازمان بهزیستی نیز گزارشی را درباره نیازهای بودجه این سازمان به اعضای کمیسیون ارائه و پیشنهاد کرد که برای تأمین اعتبارات مورد نیاز سازمان املاک در اختیار بهزیستی به فروش برسد.

پایان پیام/


11794652
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید کاهش ظرفیت پزشکی، تبعات جدی برای مردم به‌ویژه مردم مناطق محروم دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: با پایان فرایند ثبت‌نام داوطلبان شورای شهر، از امروز ۲۴ بهمن ثبت‌نام داوطلبان شورای روستا‌ها آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شصت‌وچهارم کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان ملل متحد، ایران به عنوان نایب‌رئیس شصت‌وپنجمین دوره این کمیسیون، برای مدت یک سال انتخاب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برای افزایش حقوق کارگران و کارمندان باید از تعیین درصد پرهیز و عدد ثابتی را اضافه کنند که مطابق با تورم ۶۲ درصدی باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید با توجه به اینکه شرایط اقتصادی کشور از نظر بودجه و نقدینگی خوب نیست، می‌توانیم با مولدسازی یکسری از مسائل عمرانی کشور را حل کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه در پیامی خطاب به عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، تصمیم اخیر کابینه سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی در غصب زمین‌های بیشتری از مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه قرقیزستان در پیامی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عراقچی تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب در پیامی تلویزیونی، اجتماع عظیم و میلیونی مردم در روز ۲۲ بهمن را مایه سربلندی و افزایش قدرت و عزت جمهوری اسلامی و موجب یأس دشمنان از تسلیم ملت ایران خواندند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو تأکید کرد: ایران ضمن دفاع قاطعانه از حاکمیت و امنیت ملی، دیپلماسی را ابزار اصلی صیانت از منافع ملی می‌داند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است