اقتصادی 20:46 - 18 مرداد 1401

دیپلماسی اقتصادی، سیاست‌ راهبردی دولت در تجارت بین‌المللی است

به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل اسلامی امروز سه‌شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در بیان رویکردهای اخیر سازمان بنادر و دریانوردی به جایگاه بندر شهید رجایی اشاره کرد و افزود: توسعه زیرساخت‌های بندر شهید رجایی به عنوان بندری شناخته شده و راهبردی در سرنوشت اقتصادی کشور و به ویژه توسعه تجارت خارجی بسیار حیاتی و مهم است.

وی از دیپلماسی اقتصادی به عنوان یکی از سیاست‌های بسیار دقیق دولت سیزدهم یاد کرد و بیان داشت: سازمان بنادر یکی از سازمان‌های بسیار محوری در حوزه توسعه همکاری‌های تجاری در منطقه به شمار می‌رود و در راستای این سیاست، دولت نیز فعالیت‌های ذاتی و حاکمیتی خود را پیش می‌برد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در حال حاضر سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه دیپلماسی همزمان با توسعه سایر زیرساخت‌ها فعالیت مثبتی را آغاز کرده است، ابراز امیدواری کرد که با حضور متعدد سرمایه‌گذاران خارجی در بندر شهید رجایی شرایط جدید و ظرفیت‌سازی‌های مثبتی در حوزه‌های مختلف توسعه اقتصادی و بازرگانی فراهم شود.

اسلامی با اشاره به نقش سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بازدارندگی و پاسخ به اقدامات شرورانه دشمنان که در دریاها علیه منافع جمهوری اسلامی انجام می‌شود، را نمونه‌هایی از فعالیت‌های حساس و تعیین‌کننده دانست و ابراز داشت: در بخش دریایی طیفی از مدیران و کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی نیز مجاهدت‌های زیادی داشته و در این حوزه بسیاری از نگرانی‌های اولیه برطرف شده که نمونه‌های آن را امروز در حوزه‌های دریایی، دفاعی و نظامی شاهد هستیم.

وی در خصوص نقش بنادر کوچک در راستای حفظ و تامین معیشت ساحل‌نشینان این استان نیز بیان داشت: سازمان بنادر در ایجاد اشتغال و زمینه‌های توسعه بنادر در قالب مدل سازی برای واگذاری بنادر کوچک نقش خود را ایفا کرده و این هدف‌گذاری‌ها ادامه خواهد داشت.

نقش کلیدی بنادر کوچک در تامین معیشت ساحل‌نشینان

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، حفظ سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و اجرای طرح های جدید را از دیگر برنامه‌های سازمان بنادر و بنادر زیرمجموعه اعلام کرد و گفت: استراتژی این برنامه نیز در قالب سامانه‌ای، بزودی رونمایی خواهد شد.

اسلامی اضافه کرد: با اجرای این برنامه به دنبال این هستیم در کنار ظرفیت‌های ایجاد شده بتوانیم در راستای سیاست‌های کلان نیز ظرفیت‌های جدید سرمایه‌گذاری به ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی گام‌های مثبتی برداریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ترانزیت و کریدورهای جدید در بندر شهید رجایی اشاره کرد و بیان داشت: بندر شهید رجایی به واسطه اینکه محور ترانزیت در این بندر متصل به ریل است و ظرفیت‌های پایانه‌ای آن کامل بوده، می‌تواند به عنوان پایگاه اصلی ترانزیت کشور در کنار سایر کشورها مطرح باشد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص ناوگان دریایی به نقش هرمزگان به عنوان پایتخت سفرهای دریایی اشاره و تاکید کرد: در این بخش باید در تمامی حوزه‌ها اعم از زیرساخت، سرمایه‌گذاری و ساماندهی مدل کسب و کار یک تغییر اساسی رقم بخورد.

اسلامی در خصوص همکاری‌های بین بخشی سازمان‌های مرتبط با اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، گفت: با یک ارتباط هوشمندانه با سایر سازمان‌های درگیر با موضوع کالاهای تجاری می‌توان پاسخگویی مناسبی به خدمت گیرندگان در بندر شهید رجایی را شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: نقش مدیریت بنادر و دریانوری استان به دلیل نقش همگرایی و خدمات بین‌بخشی بسیار حائز اهمیت است و در دوره مدیریت جدید نیز نسبت به این موضوعات توجه ویژه و جدی را می‌طلبد.


11649625
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران‌خودرو با ارسال نامه‌ای به سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت محصولات شد، اما طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، این سازمان به‌دلیل ناقص بودن مستندات، با درخواست خودروساز همراهی نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اطلاعیه در خصوص تعیین تکلیف کارت سوخت مالکین دارای چندخودرو منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اجرایی شدن موافقتنامه‌های تجاری و ایجاد منطقه آزاد نقطه عطف در تاریخ روابط تجاری و اقتصادی بلاروس و ایران تلقی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت:ماهانه ۱۰ همت به طور متوسط درآمد دولت از کاهش تخصیص گاز به پتروشیمی‌ها کاهش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است