اقتصادی 20:46 - 18 مرداد 1401

دیپلماسی اقتصادی، سیاست‌ راهبردی دولت در تجارت بین‌المللی است

به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل اسلامی امروز سه‌شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در بیان رویکردهای اخیر سازمان بنادر و دریانوردی به جایگاه بندر شهید رجایی اشاره کرد و افزود: توسعه زیرساخت‌های بندر شهید رجایی به عنوان بندری شناخته شده و راهبردی در سرنوشت اقتصادی کشور و به ویژه توسعه تجارت خارجی بسیار حیاتی و مهم است.

وی از دیپلماسی اقتصادی به عنوان یکی از سیاست‌های بسیار دقیق دولت سیزدهم یاد کرد و بیان داشت: سازمان بنادر یکی از سازمان‌های بسیار محوری در حوزه توسعه همکاری‌های تجاری در منطقه به شمار می‌رود و در راستای این سیاست، دولت نیز فعالیت‌های ذاتی و حاکمیتی خود را پیش می‌برد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در حال حاضر سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه دیپلماسی همزمان با توسعه سایر زیرساخت‌ها فعالیت مثبتی را آغاز کرده است، ابراز امیدواری کرد که با حضور متعدد سرمایه‌گذاران خارجی در بندر شهید رجایی شرایط جدید و ظرفیت‌سازی‌های مثبتی در حوزه‌های مختلف توسعه اقتصادی و بازرگانی فراهم شود.

اسلامی با اشاره به نقش سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بازدارندگی و پاسخ به اقدامات شرورانه دشمنان که در دریاها علیه منافع جمهوری اسلامی انجام می‌شود، را نمونه‌هایی از فعالیت‌های حساس و تعیین‌کننده دانست و ابراز داشت: در بخش دریایی طیفی از مدیران و کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی نیز مجاهدت‌های زیادی داشته و در این حوزه بسیاری از نگرانی‌های اولیه برطرف شده که نمونه‌های آن را امروز در حوزه‌های دریایی، دفاعی و نظامی شاهد هستیم.

وی در خصوص نقش بنادر کوچک در راستای حفظ و تامین معیشت ساحل‌نشینان این استان نیز بیان داشت: سازمان بنادر در ایجاد اشتغال و زمینه‌های توسعه بنادر در قالب مدل سازی برای واگذاری بنادر کوچک نقش خود را ایفا کرده و این هدف‌گذاری‌ها ادامه خواهد داشت.

نقش کلیدی بنادر کوچک در تامین معیشت ساحل‌نشینان

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، حفظ سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و اجرای طرح های جدید را از دیگر برنامه‌های سازمان بنادر و بنادر زیرمجموعه اعلام کرد و گفت: استراتژی این برنامه نیز در قالب سامانه‌ای، بزودی رونمایی خواهد شد.

اسلامی اضافه کرد: با اجرای این برنامه به دنبال این هستیم در کنار ظرفیت‌های ایجاد شده بتوانیم در راستای سیاست‌های کلان نیز ظرفیت‌های جدید سرمایه‌گذاری به ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی گام‌های مثبتی برداریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ترانزیت و کریدورهای جدید در بندر شهید رجایی اشاره کرد و بیان داشت: بندر شهید رجایی به واسطه اینکه محور ترانزیت در این بندر متصل به ریل است و ظرفیت‌های پایانه‌ای آن کامل بوده، می‌تواند به عنوان پایگاه اصلی ترانزیت کشور در کنار سایر کشورها مطرح باشد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص ناوگان دریایی به نقش هرمزگان به عنوان پایتخت سفرهای دریایی اشاره و تاکید کرد: در این بخش باید در تمامی حوزه‌ها اعم از زیرساخت، سرمایه‌گذاری و ساماندهی مدل کسب و کار یک تغییر اساسی رقم بخورد.

اسلامی در خصوص همکاری‌های بین بخشی سازمان‌های مرتبط با اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، گفت: با یک ارتباط هوشمندانه با سایر سازمان‌های درگیر با موضوع کالاهای تجاری می‌توان پاسخگویی مناسبی به خدمت گیرندگان در بندر شهید رجایی را شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: نقش مدیریت بنادر و دریانوری استان به دلیل نقش همگرایی و خدمات بین‌بخشی بسیار حائز اهمیت است و در دوره مدیریت جدید نیز نسبت به این موضوعات توجه ویژه و جدی را می‌طلبد.


11649625
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حضور در اقامتگاه‌های سنتی در شیراز فرصتی است برای لذت بردن از فضای سنتی و امکانات مدرن، آشنایی با سبک زندگی گذشته و حس واقعی زندگی در شهری که حافظ و سعدی در آن خانه داشته‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال کنار گذر شمالی کرج با پیشرفت ۹۵ درصدی و تا فروردین ماه سال آینده با پیشرفت ۱۰۰ درصدی به اتمام برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر اصلاح ساختار کلان وزارت راه و شهرسازی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه‌ اجرای مصوبه‌ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و در چارچوب فرآیند گزیر بانک آینده، هیأت ارزش‌گذاری اموال و دارایی‌های بانک آینده (در مرحله‌ی گزیر)، قیمت‌گذاری شرکت ایران‌مال را در دستور کار فوری خود قرار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران از قطع جریان گاز ۱۳۳ باغ‌ویلا خالی از سکنه به‌دلیل مصرف غیرضروری خبر داد و گفت: روند پایش مصرف گاز، با هدف جلوگیری از هدررفت انرژی و حفظ پایداری شبکه گازرسانی به‌صورت مستمر در پایتخت اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت خدمات انفورماتیک هرگونه نقش و فعالیت در معاملات رمزارز و بازار‌های مرتبط با آن را رد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۳۰ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی بند (ر) تبصره (١) ماده واحده قانون بودجه سال ١٤٠٤ کل کشور (حقوق ورودی واردات خودروی شخصی ایرانیان خارج از کشور) از سوی دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد: تحویل فیزیکی ۴۶۰ هزار و ۹۱۱ قطعه سکه طلای پیش‌فروش شده در مرحله شهریورماه، از امروز یکشنبه ۳۰ آذرماه آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز کنترل راهبری شرکت ملی گاز گفت:در ۲۴ ساعت گذشته، مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به عدد ۶۶۰ میلیون متر مکعب افزایش یافته است. این مقدار مصرف، به خوبی نشان‌دهنده تأثیر سرما بر نیاز‌های انرژی مردم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است