اجتماعی 11:53 - 19 شهریور 1403
کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران گفت: اختلاف سطح در راه یکی از دلایل واژگونی خودروها است.

چه عواملی باعث واژگونی خودروها در معابر می‌شوند؟

 

سرهنگ مصطفی زینی‌وند در خصوص عوامل مؤثر در واژگونی‌ها در معابر توضیح داد و گفت: یکی از علل بروز و دخیل در تصادفات، می‌تواند نقص در راه باشد که مصادیق متعددی در این خصوص وجود دارد.

وی افزود: از جمله این موارد می‌توان به کندگی سطح راه و اختلاف در شانه راه اشاره داشت که اگر وجود داشته باشد قطعاً راننده نمی‌تواند به موقع عکس‌العمل مناسبی را از خود نشان داده و چون در خروج از راه تأثیر دارد منجر به واژگونی می‌شود.

سرهنگ زینی‌وند بیان داشت: ایجاد سرعت گیر و سرعت گاه‌های غیر استاندارد که به عنوان یکی از تکنیک‌های آرام سازی ترددها به کار برده می‌شود نیز باید طبق قواعد و دستورالعمل‌های خود بکارگیری شود که اگر رعایت نشود و یا اگر به صورت غیر استاندارد در سطح راه‌ها اجرا شود می‌تواند خود عامل تصادفات و کاهش ایمنی شود که باید قبل از نصب این سرعت گاه‌ها با نصب علائم و تابلوها رانندگان را از وجود آن مطلع کنند.

کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ابراز کرد: نبود و یا نقص روشنایی نیز یکی از مواردی است که به عنوان نقص راه تلقی می‌شود. در جاهایی که ما نقص راه داریم یکی از این موضوعات می‌تواند نقص سیستم روشنایی باشد.

وی گفت: عدم ایمن سازی به هنگام عملیات‌های اجرایی در سطح راه نیز یکی دیگر از این موارد است. فعالیت‌های عمرانی که در سطح راه وجود دارد چنانچه به موقع ایمن سازی نشود و تابلوها در محل به موقع نصب نشود می‌تواند یکی از موارد نقص راه باشد.


12090950
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری ۲ تن از اراذل و اوباش به اتهام درگیری و تیراندازی در بهشت زهرا (س) تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دمای داخل خانه استاندارد خاص خود را در فصل‌های مختلف دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی نقاط پایتخت زلزله‌خیزتر از سایر مناطق است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر گفت: بخشی از معوقات حوزه سلامت توسط تأمین اجتماعی در هفته‌های آتی پرداخت خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌ رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: در حال حاضر حدود ۲۰ درصد از سهم بازار خرده‌فروشی کشور در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای است و مابقی سهم میان صنوف، کسبه و شرکت‌های بازرگانی توزیع شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر استقلال نهاد شورا، گفت: تجربه چهار سال و نیم گذشته نشان داده انجام وظیفه نظارتی بدون هزینه و چالش نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران و رئیس ستاد انتخابات استان با تشریح آخرین اقدامات انتخاباتی، از آغاز رسمی فرایند انتخابات، تشکیل هیئت‌های اجرایی در همه شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای ثبت‌نام شورا‌های شهر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران بر لزوم پیوند طرح تجدیدنظر در نظام تقسیم‌بندی شهر تهران با بازنگری طرح جامع تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «محمد جمالو» در مراسمی با حضور وزیر کشور به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال معرفی و از خدمات «هاشم کارگر» رییس سابق این سازمان تقدیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تأمین و توسعه مسکن سازمان بهزیستی کشور از وجود ۱۱۲ هزار معلول بدون مسکن خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است