بین‌الملل 19:29 - 19 بهمن 1403
رئیس کمیسیون اروپا درحالی که برای شرکت در یک نشست به لهستان سفر کرده است توسط مردم این کشور هو شد.

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی -به گزارش ریانووستی، کشاورزان لهستانی اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا را در گدانسک هو کردند. این اتفاق درحالی رخ داد که فون در لاین در نشست خارجی کمیسیون اروپا که به مناسبت ریاست ورشو در مرکز استان پومرانیا لهستان برگزار شد، شرکت می‌کرد.

هنگامی که تظاهرکنندگان خودرو‌های حامل هیات را در نزدیکی مرکز همبستگی اروپا دیدند، شروع به هو کردن، زدن بر طبل و بوق زدن کردند و شعار می‌دادند: اورسولا برو!

بزرگترین اتحادیه کارگری Solidarnosk (همبستگی) لهستان در حال سازماندهی اعتراضی بزرگ در گدانسک است، جایی که کشاورزان در اعتراض به « مسیر سبز» اتحادیه اروپا، که شامل تشدید قوانین زیست محیطی در کشاورزی است که منجر به افزایش هزینه‌های تولید می‌شود، اعتراض می‌کنند.

پیوتر دودا، رئیس اتحادیه Solidarnosk تاکید کرد که سیاست‌های محدود کننده آب و هوا دلیل بسته شدن بسیاری از کارخانه‌ها و از دست دادن شغل در لهستان است. این امر به ویژه در بخش‌هایی مانند معدن، انرژی، خودروسازی، کشاورزی و صنایع فلزی رخ داده است.

کشاورزان لهستانی در ۹ فوریه سال گذشته نیز تظاهرات سراسری را آغاز کردند و راه‌ها و ورودی‌های ایست بازرسی در مرز با اوکراین را مسدود کردند و خواستار توقف واردات محصولات کشاورزی از اوکراین و همچنین ورود محصولات کشاورزی به بازار‌های اروپایی از هلدینگ‌های کشاورزی بین المللی در اوکراین شدند.

منبع: آر تی


12152614
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت طلای جهانی با در پی تعرفه‌ها و تنش‌های غرب آسیا افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ابوظبی به دنبال ساخت پروژه موسوم به «شهر اماراتی» در جنوب نوار غزه است و می‌گوید ده‌ها هزار فلسطینی در آن ساکن خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس تصمیم آمریکا برای شروع ارائه خدمات کنسولی در یک شهرک اسرائیلی در کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نارندرا مودی، نخست وزیر هند روز چهارشنبه برای یک سفر دو روزه وارد اراضی اشغالی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، گروسی با تائید راه‌حل دیپلماتیک اعلام کرد که برای شرکت در این مذاکرات به سوئیس خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تنش‌های منطقه‌ای دولت استرالیا را واداشت تا دستور خروج خانواده مقامات خود از رژیم اسرائیل، لبنان، اردن، قطر و امارات را صادر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی که نشان‌دهنده عمق شکاف سیاسی در واشنگتن است، نیمی از نمایندگان و سناتور‌های دموکرات از حضور در سخنرانی سالانه ترامپ خودداری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با ابراز بدبینی به رویکرد ترامپ، هشدار دادند که واشنگتن ممکن است با نادیده گرفتن نگرانی‌های تل‌آویو به یک توافق سریع تن دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف، فردا در ژنو با ویتکاف و کوشنر دیدار می‌کند تا مقدمات نشست سه‌جانبه با روسیه در ماه مارس را فراهم آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آسیب دیدن خط لوله انتقال نفت شرکت‌های آمریکایی، واشنگتن از اوکراین خواست از هدف قرار دادن زیرساخت‌هایی که به اقتصاد آمریکا مربوطند، خودداری کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است