اجتماعی 19:13 - 28 فروردین 1404
رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور از تحویل ۱۳ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی خبر داد.

تامین بیش از ۱۳ هزار واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی

باشگاه خبرنگاران جوان - آرزو ذکایی‌فر یکی از وظایف بهزیستی را فراهم‌آوری شرایطی به‌منظور تأمین مسکن مددجویان دانست و افزود: این افراد جز دهک‌های پایین و نیازمند حمایت‌های دولتی هستند. وظیفه اصلی سازمان بهزیستی ساخت مسکن نیست؛ بلکه تسهیل‌گری در این حوزه است که به معنای فراهم‌آوری شرایطی است تا مددجو از کمک‌های بلاعوض و تسهیلات سازمان برخوردار شود.

وی در همین راستا نیز از همراهی خیرین مسکن‌ساز، وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و... سخن گفت و گفت: بنیاد‌های مختلف سهمی برای این بخش گذاشته‌اند تا مددجویان بهزیستی صاحب مسکن شوند. یکی از مهم‌ترین وظایف بهزیستی همین امر است که افراد دارای معلولیت و سایر گروه‌های تحت پوشش نظیر فرزندانی که تحت سرپرستی سازمان بودند از این کمک‌ها استفاده کنند.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور از تحویل ۱۳ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی خبر داد و افزود: برخی پروژه‌ها در سال ۱۴۰۲ شروع شدند و در سال ۱۴۰۳ به پایان رسید.

وی که در برنامه‌ای رادیویی سخن می‌گفت، با بیان این که جمعیت بزرگی از مددجویان همچنان فاقد مسکن هستند، تصریح کرد: منابع اعتباری بهزیستی بسیار محدود است، اما با همین منابع، اقدامات شاخصی در حوزه اشتغال و مسکن صورت‌گرفته است.

ذکایی‌فر با بیان این که ۱۴۳ هزار نفر جزو فاقدین مسکن و مددجوی سازمان بهزیستی هستند، تصریح کرد: ۸ میلیون نفر در کل کشور مددجوی بهزیستی هستند. در سال ۱۴۰۳، ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض سازمان شامل حال مددجویان شد و یک خانواده ۴ نفر به بالا حدود ۴ میلیون مستمری دریافت کردند.

ذکایی‌فر با تاکید بر اینکه اولویت برای تامین مسکن با مددجویان دهک‌های یک تا سه است، اضافه کرد: این مددجویان درآمد دیگری به جز مستمری بهزیستی ندارند؛ مگر آن دسته از مددجویانی که اشتغال نیز برایشان فراهم شده است.


12179673
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان گفت: بندر خشک تهران با اتصال به شبکه حمل و نقل بین‌المللی، حلقه وصل صادرات و واردات کشور به آسیای میانه و قفقاز خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام مرکز رصد جمعیت کشور، یک رکورد جدید در آمار ازدواج به ثبت رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت فنی شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از تعمیر و نوسازی کولر‌های اتوبوس‌های خطوط بی‌آرتی پایتخت طی روز‌های آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هماهنگی سازمان حج و زیارت، هواپیما‌ها در مسیر بازگشت از سرزمین وحی، اقدام به انتقال آب زمزم بسته‌بندی برای زائران می‌نمایند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت احوال کشور در راستای خدمت رسانی به مردم، در سراسر کشور میز‌های خدمت جهادی برپا می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره کاداستر سازمان ثبت گفت: با اجرای قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، نحوه نقل و انتقال اسناد مالکیت به دو دسته پیش و پس از اجرای این قانون تفکیک شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز رصد جمعیت کشور، سازمان ثبت احوال کشور میانگین سن ازدواج مردان و زنان در سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیماری‌های تنفسی شایع‌ترین بیماری در میان زائران از جمله حج گزاران ایرانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیماری‌های تنفسی شایع‌ترین بیماری در میان زائران از جمله حج گزاران ایرانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور فراجا با اشاره به وضعیت نگران‌کننده تصادفات موتورسیکلت در کشور، گفت: استفاده از کلاه ایمنی در صورت بروز تصادف با موتورسیکلت مرگ را تا ۷۳ درصد کاهش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است