اجتماعی 19:13 - 28 فروردین 1404
رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور از تحویل ۱۳ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی خبر داد.

تامین بیش از ۱۳ هزار واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی

باشگاه خبرنگاران جوان - آرزو ذکایی‌فر یکی از وظایف بهزیستی را فراهم‌آوری شرایطی به‌منظور تأمین مسکن مددجویان دانست و افزود: این افراد جز دهک‌های پایین و نیازمند حمایت‌های دولتی هستند. وظیفه اصلی سازمان بهزیستی ساخت مسکن نیست؛ بلکه تسهیل‌گری در این حوزه است که به معنای فراهم‌آوری شرایطی است تا مددجو از کمک‌های بلاعوض و تسهیلات سازمان برخوردار شود.

وی در همین راستا نیز از همراهی خیرین مسکن‌ساز، وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و... سخن گفت و گفت: بنیاد‌های مختلف سهمی برای این بخش گذاشته‌اند تا مددجویان بهزیستی صاحب مسکن شوند. یکی از مهم‌ترین وظایف بهزیستی همین امر است که افراد دارای معلولیت و سایر گروه‌های تحت پوشش نظیر فرزندانی که تحت سرپرستی سازمان بودند از این کمک‌ها استفاده کنند.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور از تحویل ۱۳ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی خبر داد و افزود: برخی پروژه‌ها در سال ۱۴۰۲ شروع شدند و در سال ۱۴۰۳ به پایان رسید.

وی که در برنامه‌ای رادیویی سخن می‌گفت، با بیان این که جمعیت بزرگی از مددجویان همچنان فاقد مسکن هستند، تصریح کرد: منابع اعتباری بهزیستی بسیار محدود است، اما با همین منابع، اقدامات شاخصی در حوزه اشتغال و مسکن صورت‌گرفته است.

ذکایی‌فر با بیان این که ۱۴۳ هزار نفر جزو فاقدین مسکن و مددجوی سازمان بهزیستی هستند، تصریح کرد: ۸ میلیون نفر در کل کشور مددجوی بهزیستی هستند. در سال ۱۴۰۳، ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض سازمان شامل حال مددجویان شد و یک خانواده ۴ نفر به بالا حدود ۴ میلیون مستمری دریافت کردند.

ذکایی‌فر با تاکید بر اینکه اولویت برای تامین مسکن با مددجویان دهک‌های یک تا سه است، اضافه کرد: این مددجویان درآمد دیگری به جز مستمری بهزیستی ندارند؛ مگر آن دسته از مددجویانی که اشتغال نیز برایشان فراهم شده است.


12179673
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرگ مشکوک دختر ایرانی در یکی از بیمارستان‌های سوئد باعث شد خانواده وی با مراجعه به دادسرای جنایی تهران خواهان بررسی این ماجرا شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین دوره آموزشی تخصصی «تعالی مدیران فرهنگی» با حضور ۶ معاون فرهنگی استان در مرکز آموزش‌های فرهنگی کمیته امداد و با همکاری خانه خلاق آینه آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۰۷ در وضعیت نارنجی و آلوده برای گروه‌های حساس قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران پلیس راهور تهران بزرگ و معاونین حمل و نقل و ترافیک مناطق مختلف شهرداری تهران با هدف تمهیدات ترافیکی طرح استقبال از مهر، بازگشایی مدارس و بحث حمل و نقل عمومی برای آمادگی مهر ماه در پلیس تهران بزرگ؛ جلسه مشترک برگزار کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای فاز دوم طرد اتباع غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: طرح به زودی اجرایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: در جنگ ۱۲ روزه، متاسفانه ما شاهد نقض سیستماتیک حقوق بشر در ابعاد وسیع بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی گفت: هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، کواکبیان را در مورد پرونده ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم»، مجرم شناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و با حضور مقامات عالی‌رتبه، اندیشمندان و نویسندگان برجسته کشور برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی با انجام تحقیقات تخصصی، دو متهم را که با وعده سرمایه‌گذاری کلان سرمایه‌های مردم را به سرقت برده بودند، شناسایی و دستگیر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است