بین‌الملل 13:23 - 31 فروردین 1403
وزارت خارجه سوریه وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا


12048687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شنیده شدن صدای انفجاری مهیب و مشکوک در منطقه راهبردی المزه دمشق موجی از ابهام و نگرانی را ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به یک شبکه آمریکایی از تنش و اضطراب شدید زلنسکی در جریان چهارمین دیدارش با ترامپ خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز تاکید کرد که پوتین با پیش‌دستی در گفت‌و‌گو با ترامپ پیش از دیدار با زلنسکی ابتکار عمل را از رئیس‌جمهور اوکراین ربوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالیکه ترامپ بدنبال به یک پیروزی برای خود است؛ نتانیاهو اصرار بر حملات دارد و همین به اصلی‌ترین اختلاف واشنگتن و تل‌آویو تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با رکورد زدن برداشت گاز در اروپا طی روز‌های کریسمس، روسیه هشدار داد کاهش شدید ذخایر اروپا می‌تواند باعث اتمام زودهنگام سوخت پیش از پایان زمستان شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تماسی طولانی روسای جمهور آمریکا و روسیه ضمن رد پیشنهاد آتش‌بس موقت اوکراین، بر سر تشکیل کارگروه‌های ویژه برای پایان دادن به جنگ توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مهلت اجرای توافق برای ادغام نیروهای قسد در نهادهای دولتی به پایان رسیده، سفر فرمانده کل قسد به دمشق با ادعای دلایل فنی لغو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر‌های مختلف سومالی‌لند در اعتراض به مداخله اسرائیل و با هدف تاکید بر وحدت سومالی، شاهد تظاهرات گسترده‌ای بود با برافراشتن پرچم فلسطین بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ و زلنسکی از نهایی شدن ۹۵ درصد طرح صلح سخن می‌گویند، ضمانت‌های امنیتی آمریکا و سرنوشت اراضی است به یک معضل تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همکاری ایران و روسیه در حوزه هوافضا، که نمونه آن این پرتاب است، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای ارتقای سطح علمی و دفاعی ایران ایجاد می‌کند. این همکاری، که بر پایه توافق‌های استراتژیک دوجانبه بنا شده، شامل پرتاب ماهواره‌ها و تبادل دانش فنی است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است