بین‌الملل 13:23 - 31 فروردین 1403
وزارت خارجه سوریه وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا


12048687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، با اعلام مخالفت کابینه با تشکیل هرگونه کمیته تحقیق رسمی درباره حوادث هفتم اکتبر تأکید کرد: «هرگز کمیته حقیقت‌یاب درباره شکست هفتم اکتبر تشکیل نخواهد شد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تلویزیون دولتی روسیه در گزارشی کم‌سابقه تأیید کرد که نیرو‌های نظامی این کشور در شش کشور آفریقایی مستقر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سامانه موشکی «تایفون» را که در جریان رزمایش مشترک با ژاپن در این کشور مستقر شده بود، جمع‌آوری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در سخنرانی خود با تأکید بر مواضع سرسختانه این جنبش درباره تمامیت ارضی لبنان گفت: «ما از دست دادن حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از بنیامین نتانیاهو خواست محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را دستگیر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد مدنی فعال در حوزه خبرنگاران با انتشار بیانیه‌ای نسبت به افزایش «خطرناک» تجاوزات علیه خبرنگاران فلسطینی بازداشت‌شده در زندان‌های رژیم صهیونیستی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره بی‌بی‌سی در ایمیلی به کارکنان این رسانه تأکید کرد که سازمان آماده مقابله با پرونده قضایی احتمالی دونالد ترامپ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، در جریان دیدار با امانوئل مکرون در پاریس از امضای قرارداد خرید تا ۱۰۰ فروند جنگنده رافال و تجهیزات دفاعی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید کشورش در مورد «دستور کار پاکسازی فلسطینی‌ها از غزه» مشکوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده از اوت گذشته بر صادرات سلاح‌های قابل استفاده در جنگ غزه به اسرائیل را لغو می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است