بین‌الملل 13:23 - 31 فروردین 1403
وزارت خارجه سوریه وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا


12048687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم ونزوئلا در تظاهراتی خواستار بازگشت رئیس جمهور کشورشان شدند که توسط آمریکا ربوده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است