بین‌الملل 22:21 - 19 اردیبهشت 1400
تظاهرکنندگان به دنبال ترور صبح امروز ایهاب الوزنی به خیابان‌ها آمده و ضمن شعار علیه دولت عراق، اقدام به آتش زدن لاستیک کردند و خشم خود را نشان دادند.

تظاهرات در کربلا و بغداد به دنبال ترور اخیر یک فعال مدنی

میدل ایست نیوز: «ایهاب الوزنی»، فعال مدنی برجسته در کربلا صبح امروز در حمله ای مسلحانه در مقابل منزلش ترور شد که این امر خشم مردم در این استان و حضور گسترده نیروهای امنیتی را به دنبال داشت.

واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق در پی این حادثه اعلام کرد که عناصر تروریستی، ایهاب الوزنی را در خیابان الحداد در کربلا ترور کردند و پلیس به محض اطلاع، اقدامات و تشکیل تیم متخصص برای تحقیقات در خصوص این جنایت را آغاز کرد.

ترور این فعال مدنی، خشم مردم در استان را به دنبال داشت و صدها تظاهرکننده در مرکز شهر جمع شده و با شعار علیه دولت عراق که نتوانسته از تظاهرات کنندگان حفاظت و عاملان ترور فعالان را مجازات کند، اقدام به آتش زدن لاستیک کردند.

به گفته یک فعال در هیئت هماهنگی تظاهرات کربلا، ترور الوزنی بی‌جواب نخواهد ماند، صدها تظاهرکننده هنوز در خیابان‌ها هستند و ترور این فعال مدنی نشان دهنده ناتوانی دولت در حمایت از ملت و تداوم اقدام عناصر مسلح در ترور فعالان و تظاهرات کنندگان است.

وی تاکید کرد که تظاهرکنندگان از حقوق خود عقب نخواهند نشست و دولت باید اقداماتی عملی برای مجازات مجرمان اتخاذ کند و به وعده و وعید و تشکیل کمیته‌های حقیقت یاب اکتفا نکند.

کربلا شاهد تنش بی‌سابقه‌ای است به گونه‌ای که صدها تن از عناصر امنیتی در مناطقی از استان از جمله محل حادثه ترور، نزدیکی بیمارستان و نزدیکی ساختمان‌های اداری استان مستقر شدند.

صدها تظاهرکننده از مناطق دیگر برای مشارکت در تشییع جنازه ایهاب الوزنی حضور یافتند اما نیروهای امنیتی مانع از ورود آنها به استان شدند.

همچنین ده‌ها تن از معترضان در مرکز بغداد در محکومیت ترور فعال مدنی کربلایی تجمع کردند.

به نقل از شفق نیوز، ده‌ها تن در میدان التحریر بغداد تجمع کردند تا خشم خود را از ترور ایهاب الوزنی ابراز کنند.

در این راستا نیروهای حافظ قانون در اطراف میدان برای تامین امنیت منطقه مستقر شدند.

انتهای پیام


11059338
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز سه‌شنبه از آمریکا خواست تا ذخایر هسته‌ای خود را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند روز سه‌شنبه بسته بازسازی ۴۵۰ میلیون دلاری برای سریلانکا اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های فعال فلسطینی اعلام کردند که پلیس لندن فعال سوئدی را در تظاهراتی در حمایت از فلسطین دستگیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن درپی عملی کردن تهدیدات ترامپ و مقابله با نفوذ روسیه، عملیات جاسوسی گسترده‌ای را از پایگاه‌های غنا علیه نیجریه آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در پاسخ به تهدیدات ترامپ گفت: روی مشکلات کشور خودت تمرکز کن.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور میدانی استیفانی باگلی در بغداد و اربیل، از ماموریت جدید واشنگتن برای نفوذ در زیرساخت‌های گازی و کنترل گروه‌های مقاومت عراق پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روایت‌های مختلف و متناقض شکدم در ماه‌های اخیر به خوبی نشان می‌دهد که او همواره به دنبال فروش متاعی است که خریدار داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک هیئت عالی‌رتبه سوری شامل وزرای خارجه، دفاع و مقامات امنیتی با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و نهایی کردن قرارداد‌های بزرگ واردات گندم وارد مسکو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ رژیم اسرائیل با تاکید بر ماندگاری ابدی در غزه، از طرح ساخت شهرک‌های صهیونیستی در شمال این باریکه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که تیم‌های امدادی در حال بیرون کشیدن پیکر شهدا از زیر آوار‌های خان‌یونس هستند، گزارش‌ها از جان باختن ۱۲۰۰ بیمار به دلیل نبود دارو خبر می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است