اقتصادی 17:11 - 08 اسفند 1402
با توجه به اعلام رئیس سازمان هواپیمایی مبنی بر افزایش تعداد ناوگان هوایی، ۸ فروند هواپیما توسط شرکت‌های هواپیمایی تا پایان سال وارد خط هوایی کشور می‌شود.

ورود ۸ فروند هواپیما برای پروازهای نوروزی تا پایان سال

در حالی که محمدی بخش  رئیس سازمان هواپیمایی کشوری پیش از این اعلام کرده بود که برای ایام نوروز تعداد ناوگان هوایی کشور به حدود ۲۰۰ فروند می رسد امروز اعلام شد تا پایان سال ۸ فروند هواپیما از سوی شرکت های هواپیمایی ، وارد ناوگان هوایی کشور خواهد شد. 

در همین رابطه  قاسمی عضو انجمن شرکت های هواپیمایی و مدیرعامل یک شرکت هواپیمایی گفت: باوجود تحریم‌هایی که علیه هواپیمایی جمهوری اسلامی وجود دارد اما جایگاه خود را در حوزه هوایی پیدا کرده است و هم اکنون ۷ هواپیمای سر خط داریم. هشتمین فروند هواپیما نیز تا آخر اسفند ماه وارد این خط هوایی خواهد شد‌.

وی ادامه داد: ما مدارک بین‌المللی مدرک ISR را داریم که هر دو سه سال یک بار شرکت‌های هواپیمایی ممیزی می‌شوند و این مدرک برای آنها صادر می‌شود. داشتن این مدرک می‌توانند جزو افتخارات هر شرکت هواپیمایی باشد.

عضو انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: اخیرا هم‌اندیشی بین رؤسای ایستگاه‌های استان‌ها انجام شده و آمادگی برای پروازهای نوروزی داریم که امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری را برای مردم کشورمان داشته باشیم. ما برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مسافران در نوروز در حال آماده‌سازی هواپیماها هستیم تا بتوانیم با مدیریت پروازها و کم کردن تاخیرات، پروازهای خوبی را برای مسافران در ایام نوروز داشته باشیم.

وی درباره استرداد بلیت توضیح داد: طبق قانون و شیوه‌نامه هواپیمایی کشوری ما موظف هستیم که در صورت تاخیر یا لغو پرواز، استرداد بلیت داشته باشیم و جریمه‌ای که بابت تاخیرات است را به مردم برگردانیم.

قاسمی درباره تخلف برخی شرکت‌های هواپیمایی در فروش بلیت توضیح داد: ما در صنعت حمل و نقل هوایی گران‌فروشی نداریم و اگر آژانسی تخلف کرده است باید تخلف آژانس بررسی شود اما شرکت‌های هواپیمایی در کف و سقفی که برای آنها تعیین شده است، قیمت‌ها را رعایت کرده‌اند.

براساس این گزارش پیش از این هم وزیر راه وشهرسازی تاکید کرده بود که برای ایام نوروز تمامی شرکت های هواپیمایی باید ناوگان خود را پای خط بیاورند و با خدمت رسانی بیشتر به مسافران زمینه را برای بهبود وضعیت پروازهای نوروزی فراهم کنند.


12034221
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصاد مالیاتی گفت: با اجرای طرح مالیات بر سوداگری شاهد کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت بازار‌های موعد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور به ویژه در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور به ویژه در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۶ آذرماه در مجموع ۴۰ میلیارد و ۸۷۲ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی، مصوبه شورای عالی مالیاتی مبنی بر اینکه عایدی حاصل از اموال مازاد بانک‌ها، سود بنگاه‌داری و سود سهامداری خارج از فعالیت غیر بانکی مشمول مالیات می‌شود را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی از حذف محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی از تصویب اساسنامه این سازمان در جلسه امروز هیئت دولت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازرگانی وزیر صمت با اشاره به تعدد واحد‌های تولیدی صنفی و ضرورت گردآوری اطلاعات این واحدها، گفت: بسیاری از تولیدکنندگان صنفی گلایه‌های در خصوص تخصیص ارز، ارائه تسهیلات و اختصاصی سهیمه سوخت به واحد‌های تولیدی مطرح می‌کنند و در ای...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شرکت عمران شهر‌های جدید از پرداخت ۶۰۰ میلیون تومان توسط نهادهای حمایتی به پروژه‌های مسکن شهر‌های جدید خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است