اجتماعی 15:48 - 12 اسفند 1402
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از کشف ۲۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری قاچاقچی مواد افیونی در اتوبان امام رضا (ع) خبر داد.

توقیف کشنده حامل هروئین در تهران

سرهنگ حسین باباپور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت گفت: در پی اقدامات فنی و پلیسی مبنی بر فعالیت مجرمانه یکی از قاچاقچیان سابقه دار مواد مخدر، پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و تیمی از ماموران معاونت عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران، مسئولیت رسیدگی به پرونده بر عهده گرفتند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با پیگیری‌های شبانه روزی و انجام چندین مرحله تحقیقات گسترده پلیسی مشخص شد متهم با مراجعه به یکی از استان‌های شرقی کشور، مقادیر قابل توجهی مواد مخدر تهیه کرده و قصد دارد آن را توسط یک دستگاه کامیون کشنده به تهران منتقل کند.

وی افزود: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، محور حرکتی قاچاقچی مواد مخدر شناسایی و پس از هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران این پلیس به بزرگراه امام رضا (ع)  تهران اعزام و محور مواصلاتی به تهران را تحت کنترل در آوردند.

سرهنگ باباپور ادامه داد: با تلاش ماموران در نهایت خودرو متهم در بزرگراه امام رضا (ع) مشاهده و در یک عملیات پلیسی متوقف شد و در بررسی‌های بیشتر از این خودرو ۲۷ کیلوگرم هروئین که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود کشف شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران در پایان خاطر نشان کرد: متهم پس از دستگیری به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس انتقال داده شد و با انجام تحقیقات تکمیلی برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد. 


12035389
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «شهید اوج مبارزه با هوای نفس، اوج بندگی و اوج خدایی شدن است و پرده‌ها از مقابل چشمان او کنار می‌رود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه اصلاحیه «دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: به‌دلیل ترافیک سنگین شمال به جنوب، مسیر‌های چالوس و تهران_ شمال از امروز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه «اصلاحیه دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را در راستای سیاست‌ها و رویکرد‌های مدون دستگاه قضایی ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای ۵۰ درصدی مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در ری خبر داد و گفت: مشکلات زیست‌محیطی آرادکوه در سطح ملی پیگیری می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر وزارت دادگستری اعلام کرد یک ایرانی محبوس در بلژیک بر اساس موافقت‌نامه انتقال محکومان میان دوکشور به ایران بازگردانده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مدیریت بحران کشور گفت: برداشت بی‌رویه از آبخوان‌ها، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، بیشترین اثر را بر استان‌های خراسان رضوی، اصفهان و جنوب کرمان داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌خمینی (ره) گفت: سال آینده دانش‌آموزان تحت پوشش این نهاد از پشتیبانی خوابگاه‌ها و پرداخت هزینه رفت‌وآمد بهره‌مند خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی اعلام کرد فروش هرگونه مواد دخانی از جمله سیگار، تنباکو و قلیان به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است