اجتماعی 15:48 - 12 اسفند 1402
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از کشف ۲۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری قاچاقچی مواد افیونی در اتوبان امام رضا (ع) خبر داد.

توقیف کشنده حامل هروئین در تهران

سرهنگ حسین باباپور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت گفت: در پی اقدامات فنی و پلیسی مبنی بر فعالیت مجرمانه یکی از قاچاقچیان سابقه دار مواد مخدر، پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و تیمی از ماموران معاونت عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران، مسئولیت رسیدگی به پرونده بر عهده گرفتند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با پیگیری‌های شبانه روزی و انجام چندین مرحله تحقیقات گسترده پلیسی مشخص شد متهم با مراجعه به یکی از استان‌های شرقی کشور، مقادیر قابل توجهی مواد مخدر تهیه کرده و قصد دارد آن را توسط یک دستگاه کامیون کشنده به تهران منتقل کند.

وی افزود: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، محور حرکتی قاچاقچی مواد مخدر شناسایی و پس از هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران این پلیس به بزرگراه امام رضا (ع)  تهران اعزام و محور مواصلاتی به تهران را تحت کنترل در آوردند.

سرهنگ باباپور ادامه داد: با تلاش ماموران در نهایت خودرو متهم در بزرگراه امام رضا (ع) مشاهده و در یک عملیات پلیسی متوقف شد و در بررسی‌های بیشتر از این خودرو ۲۷ کیلوگرم هروئین که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود کشف شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران در پایان خاطر نشان کرد: متهم پس از دستگیری به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس انتقال داده شد و با انجام تحقیقات تکمیلی برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد. 


12035389
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از ثبت ۴۲۴ حادثه و انتقال ۲۳۵ نفر به مراکز درمانی توسط نجاتگران این جمعیت در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران از اجرای طرح جایگزینی تدریجی کارگران ایرانی به‌جای اتباع در حوزه جمع‌آوری پسماند خبر داد و گفت: تاکنون هزار نیروی ایرانی در چارچوب این طرح جذب شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» املاک وثیقه شبنم نعمت‌زاده، متهم پرونده اقتصادی و دارویی کشور، که پس از مرخصی از زندان بازنگشته است، وارد فرآیند مزایده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم‌اکنون بر روی عدد ۱۱۲ قرار گرفته و هوا در وضعیت نارنجی و برای گروه‌های حساس جامعه، آلوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط زیست ایران، با اعلام اینکه محیط زیست، قربانی خاموش منازعات است، نسبت به تبعات «نظامی‌سازی فزاینده» در خلیج فارس و دریای عمان هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ترافیک تهران سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای پایتخت را لغو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به سنت نظافت فرش‌ها در ایام پایانی سال، گفت: شهروندان مراقب فعالیت قالیشویی‌های غیر مجاز باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده فراجا با گرامیداشت یاد شهدای حوادث تلخ ۱۸ و ۱۹ دی، گفت: شهدای این حوادث تلخ در اقدامات آشوب طلبانه و خشونت بار آمریکایی - صهیونیستی جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خجسته پور گفت: تاکنون ۲ هزار و ۶۵۲ داوطلب در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌های استان تهران نامنویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ جوانبخت توضیحاتی درباره تصادفات موتورسیکلت سواران ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است