بین‌الملل 17:18 - 21 مرداد 1403
رئیس سابق بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به هراس حاکم بر اراضی اشغالی به انتقاد از عملکرد کابینه این رژیم و بی‌توجهی به وضعیت صهیونیست‌ها پرداخت.

ژنرال سابق صهیونیست: همه ساکنان اسرائیل در ترس شدید به سر می‌برند

رسانه‌های فلسطین گزارش دادند، ژنرال «یسرائیل زیو» رئیس سابق بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی از بی‌توجهی کابینه این رژیم به وضعیت مردم به شدت انتقاد کرد.

وی گفت: برای نخستین بار در تاریخ اسرائیل، ما از شهرک‌سازی در الجلیل دست کشیدیم. در حقیقت دولت بجز بیان شعار‌های بی‌معنی، پشت فعالیت‌های ارتش اسرائیل پنهان شده و هیچ کاری انجام نمی‌دهد و کاملا خود را از واقعیت و کابوسی که مردم در شمال و جنوب با آن مواجه هستند، جدا نگه داشته است.

ژنرال یسرائیل زیو همچنین به تشریح جو و فضای حاکم بر سرزمین‌های اشغالی پرداخت و تاکید کرد که هم اکنون همه ساکنان اسرائیل در حالتی از ترس شدید به سر می‌برند.

از سوی دیگر روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» با اشاره به اینکه ارتش رژیم صهیونیستی احساس می‌کند بدون هدف می‌جنگد، افزود: آنچه باعث ناامیدی ژنرال‌ها شد این بود که کابینه اسرائیل هدف بلند مدتی مشخص نکرد.

این روزنامه عبری نوشت: ژنرال‌های ارتش اسرائیل می‌گویند که تصمیمات روشنی وجود ندارد و ما در وضعیت موجود گیر افتاده ایم.

 رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده که منجر به شهادت بیش از ۳۹ هزار نفر، زخمی شدن بیش از ۹۱ هزار نفر، ناپدید شدن ۱۰ هزار نفر و نیز کوچ اجباری نزدیک به ۲ میلیون نفر از ساکنان این منطقه شده است.

علاوه بر این، ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

باوجود همه این جنایت ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از بیش از ۱۰ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.


12081893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سومین دیدار زلنسکی و ترامپ، انتظار می‌رود پس از چهار سال جنگ و یک میلیون کشته، خبرهای جدیدی درباره جنگ شنیده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه مدعی شد نیروهایش کنترل ۶ شهرک از جمله هولیایپوله و استپنوهیرسک را در مناطق دونتسک و زاپوریژیا اوکراین به دست آورده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاست خارجی، تکانشی و بدون ساختار رئیس‌جمهور آمریکا بعید است که واقعاً نفوذ ترکیه در منطقه را افزایش دهد یا سایر کشور‌های خاورمیانه را متقاعد کند که رهبری آنکارا را بپذیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع انگلیس از امضای قرارداد مشترک با آلمان برای خرید سامانه توپخانه متحرک RCH ۱۵۵ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین، روز شنبه در حالی که یونیفرم نظامی به تن داشت، به اوکراین هشدار داد. پوتین بیان کرد اگر دیپلماسی شکست بخورد، روسیه به تمام اهداف خود «با زور» دست خواهد یافت
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه گفته است که اتحادیه اروپا آماده مذاکرات سازنده در مورد درگیری اوکراین نیست و آشکارا در حال آماده شدن برای جنگ با روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در عملیات مقاومت مشروع مردم فلسطین، یک خودرو در میدان الضاحیه قدس اشغالی به نیرو‌های رژیم صهیونیستی حمله کرد که منجر به زخمی شدن یک مأمور پلیس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعمیرات در نزدیکی نیروگاه زاپوریژیا اوکراین پس از آتش‌بس محلی میانجی‌گری شده توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بابا وانگا، غیب‌گوی مشهور بلغاری، پیش‌بینی‌هایی برای سال‌های آینده ارائه کرده که توجه جهانیان را به خود جلب کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است