بین‌الملل 21:34 - 09 آذر 1403
ارتش سوریه تائید کرد که به تقویت تمامی نقاط در محور‌های مختلف درگیری با تجهیزات و سرباز با هدف جلوگیری از تجاوزات تروریستی ادامه می‌دهد.

ارتش سوریه نقاطی که تروریست‌ها وارد آن شدند را پس گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ارتش سوریه روز جمعه در چارچوب حمله به مواضع تررویست‌ها در حلب و حومه ادلب موفق شد برخی نقاط را که در ساعات گذشته شاهد تجاوزات گروه‌های مسلح تروریستی بود، بازپس گیرد.

ارتش سوریه تایید کرد که نیروهایش به تقویت تمامی نقاط در محور‌های مختلف درگیری با تجهیزات و سرباز با هدف جلوگیری از تجاوزات تروریستی ادامه می‌دهند، همچنین خسارات سنگینی به گروه‌های تروریستی وارد کرده اند که در میان تروریست‌ها صد‌ها کشته و زخمی برجای گذاشته است. ارتش سوریه همچنین ده‌ها خودروی زرهی و خودرو نظامی تروریست‌ها و ۱۷ پهپاد آنان را که در حامیان غربی خود گرفته اند را سرنگون و منهدم کرد.

ارتش سوریه توضیح داد که سازمان‌های تروریستی که در زیر مجموعه گروه تروریستی موسوم به «جبهه النصره» قرار دارند، به گروه‌های بزرگ تروریست‌های خارجی متکی هستند و از انواع سلاح‌های سنگین و متوسط ​​و هواپیما‌های بدون سرنشین استفاده می‌کنند.

شمال سوریه از چهارشنبه پیش شاهد حمله و پیشروی گسترده گروه‌های تروریستی در منطقه حلب و حومه شرقی ادلب است. این گروه‌ها که مورد حمایت برخی از همسایه‌های سوریه و آمریکا هستند از تجهیزات و ادوات نظامی سنگین در حملات خود استفاده می‌کنند.
 
هدف ادعایی تروریست‌ها از این عملیات سیطره دوباره بر مناطقی در استان حلب، حماه و ادلب و غیره و همچنین بازگرداندن یک میلیون آواره سوری ساکن این مناطق عنوان شده است که بعید بنظر می‌رسد به همین جا متنهی شود.
 
منبع: المیادین

12121612
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت روسیه تاکید کرد که این کشور منتظر است که آمریکا نتایج مذاکرات جدید با اوکراین را در اختیار مسکو بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ جایزه نمایشی «صلح فیفا» را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشی تازه نشان می‌دهد که بحران انسانی در پایتخت سودان عمق یافته و تقریباً تمام خانواده‌ها با گرسنگی مواجه‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی اظهارات عمران خان ضد فرمانده ارتش پاکستان، ارتش او را بیمار روانی توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد فلسطینی فاش کرد که رژیم اسرائیل در ادامه‌ی جنایات خود علیه بشریت برای خانواده یکی از رهبران اسیر فلسطینی مزاحمت ایجاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا و گروه ۷ در حال بررسی ممنوعیت کامل حمل‌ونقل دریایی نفت روسیه هستند و قصد دارند آن را جایگزین اعمال محدودیت بر قیمت نفت کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اسرائیل تاکید کرد که هزینه در جنگ ادراکی به مانند هزینه برای تسلیحات است و روی ذهن جهان و سران آن تاثیر می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده آمریکا در لبنان تاکید کرد که رژیم اسرائیل با نظامی‌گری نمی‌تواند حزب‌الله را خلع سلاح کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران روسیه و هند توافق کردند همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور را تا سال ۲۰۳۰ گسترش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با افزایش فشار‌های دیپلماتیک بر کی‌یف، مذاکره‌کنندگان اوکراینی در میامی با فرستادگان ترامپ گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است