بین‌الملل 20:20 - 29 مهر 1400
مردم عراق در اعتراض به نتایج پنجمین دوره انتخابات پارلمانی بار دیگر به خیابان‌ها آمدند.

ادامه اعتراضات عراقی‌ها به نتایج انتخابات پارلمانی

به گزارش ایسنا، اعتراضات مسالمت‌آمیز عراقی‌ها به نتایج انتخابات پارلمانی کماکان ادامه دارد و امروز برای چندمین روز پیاپی برگزار شده است.

منابع خبری گزارش دادند که تجمع اعتراضی روز پنجشنبه، در مناطق مختلف عراق از جمله اطراف منطقه سبز بغداد، بصره و میسان صورت گرفت.

دامنه اعتراضات به نتایج انتخابات پارلمانی عراق که طی چند روز گذشته محدود به تظاهرات پراکنده بود، طی روزهای اخیر در استان‌های مختلف کشور گسترش یافته است.

«قیس الخزعلی» دبیرکل عصائب اهل حق، دیروز با صدور بیانیه‌ای ضمن تشکر از معترضانی که نتایج انتخابات اخیر پارلمان را نپذیرفتند، از آنها خواست تا به تظاهرات مسالمت‌آمیز خود ادامه دهند.

گروهی از احزاب و ائتلاف‌های شرکت‌کننده در انتخابات به نتایج اعتراض کردند و از وجود تقلب در نتایج انتخابات خبر دادند.

طبق نتایج اولیه و تقریبا قطعی انتخابات پارلمانی عراق، حزب مقتدی صدر با کسب ۷۳ کرسی، بزرگترین برنده این انتخابات اعلام شد و تأثیر بسزایی در تشکیل دولت خواهد داشت.

ائتلاف نوری مالکی، نخست‌وزیر پیشین عراق، با کسب ۳۷ کرسی، پس از جریان صدر بیشترین کرسی‌های پارلمان در میان احزاب شیعه را از آن خود کرد؛ اما ائتلاف فتح به رهبری هادی عامری نسبت به سال ۲۰۱۸ کرسی‌های کمتری در پارلمان به دست آورد. احزاب کُرد هم ۶۱ کرسی به دست آوردند.

کمیسیون انتخابات عراق در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: تعداد شکایت‌ها علیه نتایج انتخابات پارلمانی عراق به ۳۷۹ مورد رسید که ۳۶۱ مورد آن علیه نتایج رأی گیری عمومی و ۲۷ مورد علیه رأی گیری گروه‌های ویژه و ۹ مورد درباره شمارش دستی آرا بود.

«هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» عراق امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای از کمیسیون عالی انتخابات درخواست کرد تا «تمام شکایات ارائه شده در مورد نتایج انتخابات را که شاهد شکست بزرگ ائتلاف پیروز انتخابات گذشته بود، به طور جدی مورد بررسی قرار دهد».

انتهای پیام


11282844
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش جدید یک گروه حقوق بشری ناتو با کمبود شدید مواد منفجره TNT مواجه شده که دلیل اصلی آن انتقال حجم عظیمی از این مواد به نسل‌کشی اسرائیل در غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان اجلاس بین‌المللی تغییرات اقلیمی، آتش‌سوزی شدیدی رخ داد که باعث تخلیه سالن گفت‌و‌گو‌ها و تعطیلی موقت محل برگزاری کنفرانس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین با ترامپ بر سر توافق صلحی که مستلزم ارائه امتیازات گسترده به روسیه است، گفتگو وهمکاری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه مناقشه چین و ژاپن، رئیس دولت تایوان با انتشار عکس خوردن سوشی ژاپنی حمایت خود را از توکیو اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیسف هشدار داد که تخریب گسترده زیرساخت‌های فاضلاب در غزه باعث فروپاشی خدمات بهداشتی و بروز فاجعه سلامت عمومی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین پیش‌نویس طرح جدید پایان جنگ را دریافت کرده و قرار است به‌زودی با دونالد ترامپ به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در ویتنام تاکنون ۴۱ کشته برجای گذاشته و با ویرانی سازه‌ها و خاموشی گسترده، وضعیت بحرانی در این منطقه ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرد هرگونه مذاکره صلح درباره اوکراین باید با حضور کی‌یف، مشارکت اروپا و پس از توقف حملات صورت گیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و همچنین احترام به تمامیت ارضی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس زمستان امسال در سفری نادر به چین خواهد رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است