بین‌الملل 17:03 - 03 فروردین 1404
کمتر از یک هفته پس از آغاز مجدد حملات اسرائیل علیه غزه، شمار شهدا در این باریکه از ۵۰ هزار نفر عبور کرد. 

شمار شهدای غزه از ۵۰ هزار نفر گذشت 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - مقامات بهداشتی غزه اعلام کردند که همزمان با از سر گرفته شدن حملات صهیونیست‌ها در باریکه، شمار شهدا افزایش پیدا کرده و از ۵۰ هزار نفر گذشته است. 

پس از دو ماه آرامش نسبی، پس از آنکه رژیم اسرائیل عملا آتش‌بس را کنار گذاشت و روز سه‌شنبه یک عملیات هوایی و زمینی جدید علیه مردم غزه آغاز کرد، شمار شهدا و مجروحان به طور مداوم در حال افزایش است. مقامات بهداشتی غزه می‌گویند تا کنون دست کم ۳۰ فلسطینی در حملات رژیم به رفح و خان یونس در روز یکشنبه به شهادت رسیده‌اند. به گفته پزشکان، ۳ نفر از شهدا کارمند شهرداری بودند. 

طارق ابوعزوم خبرنگار شبکه الجزیره در گزارشی از «دیرالبلح» در مرکز غزه گفت که اسرائیل طی چند ساعت گذشته «حملات هوایی شدید و گسترده‌ای» علیه غزه انجام داده است.

در همین حال، مقامات بین‌المللی نسبت به بازگشت خطر قحطی هشدار می‌دهند. فیلیپ لازارینی، رئیس آنروا (آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی) در ایکس نوشت: «هر روز بدون غذا غزه را به وقوع بحران حاد گرسنگی نزدیک‌تر می‌کند. ممنوعیت کمک‌ها یک مجازات جمعی برای غزه است، زیرا اکثریت قریب به اتفاق جمعیت آن را کودکان، زنان و مردان عادی تشکیل می‌دهند».

منبع: رویترز


12169986
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان استانبول به اتهام جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در غزه، حکم بازداشت ۳۷ مقام اسرائیلی از جمله نتانیاهو را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان با ترامپ دیدار کرد تا خواستار معافیت کشورش از تحریم‌های نفتی غرب علیه روسیه شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان، امروز به رویترز خبر داد که مذاکرات صلح با افغانستان در استانبول شکست خورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ونزوئلا با متهم کردن آمریکا به خصومت ریشه‌دار، آژانس مبارزه با مواد مخدر این کشور را بزرگترین کارتل مواد مخدر در جهان خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهدان عینی گزارش دادند که نیرو‌های پشتیبانی سریع با تسلط بر شهر، غیرنظامیان را با شلیک مستقیم، حمله پهپادی و زیر گرفتن با کامیون‌ها قتل‌عام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باکو اعلام کرد در طرح اعزام نیروی بین‌المللی به نوار غزه مشارکت نمی‌کند مگر اینکه حملات نظامی در این منطقه به طور کامل متوقف شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم و عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل را محکوم کرد و آن را «سفیدشویی نسل‌کشی» این رژیم خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین نمایشگاه هنرمندان مهاجر افغانستانی در شهر مشهد برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا با الهام از جنگ اوکراین، برنامه جاه‌طلبانه‌ای برای خرید میلیون‌ها پهپاد و تولید زنجیره تأمین داخلی تعریف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد که امشب جسد یک اسیر اسرائیلی کشته‌شده در غزه را به صلیب سرخ تحویل خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است