سیاسی 00:05 - 16 مهر 1403
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما مشتاقیم که رژیم صهیونیستی حماقت کند، چون این اتفاق نابودی آنها را تسریع می‌کند.

مشتاق حماقت رژیم صهیونیستی هستیم/ اقدام نظامی علیه ایران نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند

روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی در حمله نظامی به ایران گفت: آنها با جنگ روانی سعی می‌کنند اقداماتشان را پیش ببرند و ما مشتاقیم که حماقت کنند، چون این اتفاق آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی است و نابودی آنها را تسریع می‌کند.

وی درباره ادعا‌های صهیونیست‌ها مبنی بر حمله به ایران اظهار کرد: اگر عقلی در سران رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد نباید دست به چنین خطایی بزنند، چون پاسخ ما حتماً سریع‌تر قاطع‌تر و محکم‌تر است لذا اگر واقع‌بینانه نگاه کنند باید با همین نشانه‌ای که از ما در عملیات وعده صادق ۲ دیدند دچار اشتباه مجدد نشوند و تصمیم عاقلانه‌ای بگیرند که البته عقل از سران رژیم صهیونیستی بعید است و شاید دچار این خطای مجدد شوند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس بیان کرد: پاسخ ایران به هرگونه اقدام نظامی آنها روشن است، چون این پاسخ سریع‌تر، محکم‌تر، قاطع‌تر، گسترده‌تر و موثرتر است.

وی ادامه داد: هیئت نظامی که از جانب ایالات متحده آمریکا در رژیم صهیونیستی مستقر است کارکرد مستشاری دارد و متوجه شدند که رژیم صهیونیستی از پس خودش بر نمی‌آید و این رژیم با حمایت و کمک ایالات متحده است که این جنایات را رقم می‌زند.

نجابت اظهار کرد: سران رژیم صهیونیستی احمق هستند، اما فکر نمی‌کنم میزان حماقتشان تا این میزان باشد که به تاسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کنند لذا اقداماتشان جنگ روانی است و این کار خطای بسیار بزرگی است.


12101419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است