سیاسی 00:05 - 16 مهر 1403
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما مشتاقیم که رژیم صهیونیستی حماقت کند، چون این اتفاق نابودی آنها را تسریع می‌کند.

مشتاق حماقت رژیم صهیونیستی هستیم/ اقدام نظامی علیه ایران نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند

روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی در حمله نظامی به ایران گفت: آنها با جنگ روانی سعی می‌کنند اقداماتشان را پیش ببرند و ما مشتاقیم که حماقت کنند، چون این اتفاق آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی است و نابودی آنها را تسریع می‌کند.

وی درباره ادعا‌های صهیونیست‌ها مبنی بر حمله به ایران اظهار کرد: اگر عقلی در سران رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد نباید دست به چنین خطایی بزنند، چون پاسخ ما حتماً سریع‌تر قاطع‌تر و محکم‌تر است لذا اگر واقع‌بینانه نگاه کنند باید با همین نشانه‌ای که از ما در عملیات وعده صادق ۲ دیدند دچار اشتباه مجدد نشوند و تصمیم عاقلانه‌ای بگیرند که البته عقل از سران رژیم صهیونیستی بعید است و شاید دچار این خطای مجدد شوند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس بیان کرد: پاسخ ایران به هرگونه اقدام نظامی آنها روشن است، چون این پاسخ سریع‌تر، محکم‌تر، قاطع‌تر، گسترده‌تر و موثرتر است.

وی ادامه داد: هیئت نظامی که از جانب ایالات متحده آمریکا در رژیم صهیونیستی مستقر است کارکرد مستشاری دارد و متوجه شدند که رژیم صهیونیستی از پس خودش بر نمی‌آید و این رژیم با حمایت و کمک ایالات متحده است که این جنایات را رقم می‌زند.

نجابت اظهار کرد: سران رژیم صهیونیستی احمق هستند، اما فکر نمی‌کنم میزان حماقتشان تا این میزان باشد که به تاسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کنند لذا اقداماتشان جنگ روانی است و این کار خطای بسیار بزرگی است.


12101419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجواد حاج علی اکبری» و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کامیابی با بیان این که در حد فاصل سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدود ۴۰ هزار نفر از تسهیلات مرتبط با مهارت آموزی استفاده کرده‌اند گفت: ۲هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ارائه به سربازان ماهر در سال جاری پیش بینی شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور یکی از لوازم ضروری ارتقای بهره‌وری را توجه به بالا بردن مهارت‌های نیروی انسانی عنوان و سازمان اداری و استخدامی کشور را موظف کرد که با کمک کارشناسان، محتوای آموزشی متناسب را برای ارتقای مهارت‌ها در مشاغل و مسئولیت‌های مختلف، تهیه ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی از طولانی شدن روند بررسی لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» انتقاد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور به دعوت همتای قزاقستانی خود و به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه، دقایقی پیش، با بدرقه رسمی معاون اول رئیس جمهور، معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و تعدادی از اعضای دولت، عازم آستانه پایتخت این کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران نوشت: نگاهی به تاریخ معاصر نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران در تمامی لحظات سرنوشت‌ساز، شریکی مطمئن و تکیه‌گاهی استوار برای برادران خود در شمال ارس بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید قانون اساسی و شرع پاسدار حقوق مردم است و دارای دستاورد‌هایی بی‌سابقه در تاریخ کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: اقدام دولت آمریکا در اعزام ناوگان جنگی به کارائیب و سواحل ونزوئلا، به بهانه‌های واهی، اقدامی کاملاً غیرقانونی، ناقض قواعد بین‌المللی و بدعتی خطرناک در تهدید صلح و امنیت جهانی است و جمهوری اسلامی ایران آن را قاطعانه محکوم می‌...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه قابل تصور نیست برای زنان جایگاه و ارزشی کمتر از مردان در نظر بگیریم، گفت: زنان ستون جامعه و سازندگان کشور و آینده هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه نزدیک به نیمی از سرمایه انسانی ارتش کارکنان وظیفه‌ای هستند که به صورت دوره‌ای جذب ارتش می‌شوند و دوره‌ خدمت وظیفه‌ عمومی خود را انجام می‌دهند، گفت: کارکنان وظیفه اساس کار انجام مأموریت ارتش هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است