سیاسی 00:05 - 16 مهر 1403
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما مشتاقیم که رژیم صهیونیستی حماقت کند، چون این اتفاق نابودی آنها را تسریع می‌کند.

مشتاق حماقت رژیم صهیونیستی هستیم/ اقدام نظامی علیه ایران نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند

روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی در حمله نظامی به ایران گفت: آنها با جنگ روانی سعی می‌کنند اقداماتشان را پیش ببرند و ما مشتاقیم که حماقت کنند، چون این اتفاق آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی است و نابودی آنها را تسریع می‌کند.

وی درباره ادعا‌های صهیونیست‌ها مبنی بر حمله به ایران اظهار کرد: اگر عقلی در سران رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد نباید دست به چنین خطایی بزنند، چون پاسخ ما حتماً سریع‌تر قاطع‌تر و محکم‌تر است لذا اگر واقع‌بینانه نگاه کنند باید با همین نشانه‌ای که از ما در عملیات وعده صادق ۲ دیدند دچار اشتباه مجدد نشوند و تصمیم عاقلانه‌ای بگیرند که البته عقل از سران رژیم صهیونیستی بعید است و شاید دچار این خطای مجدد شوند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس بیان کرد: پاسخ ایران به هرگونه اقدام نظامی آنها روشن است، چون این پاسخ سریع‌تر، محکم‌تر، قاطع‌تر، گسترده‌تر و موثرتر است.

وی ادامه داد: هیئت نظامی که از جانب ایالات متحده آمریکا در رژیم صهیونیستی مستقر است کارکرد مستشاری دارد و متوجه شدند که رژیم صهیونیستی از پس خودش بر نمی‌آید و این رژیم با حمایت و کمک ایالات متحده است که این جنایات را رقم می‌زند.

نجابت اظهار کرد: سران رژیم صهیونیستی احمق هستند، اما فکر نمی‌کنم میزان حماقتشان تا این میزان باشد که به تاسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کنند لذا اقداماتشان جنگ روانی است و این کار خطای بسیار بزرگی است.


12101419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر مصاحبه کارلسون خبرنگار آمریکایی با رئیس جمهور کشورمان پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفت و گوی ویژه خبری با حضور منوچهر متکی و حمیدرضا حاجی بابایی به بررسی ابعاد مختعلف جنگ تحمیلی ۱۲ روزه صهیونیست‌ها علیه کشورمان پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار سرتیپ ابوالفضل شکارچی سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح در اظهاراتی تاکید کرد که آمریکا مسئول اصلی تجاوز به ایران است و به این کشور و نوچه‌اش و به همه طرف‌هایی که از آنها پشتیبانی می‌کنند نسبت به هر تجاوز جدیدی به ایران هشدار می‌دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین شب مراسم عزاداری ایام محرم امسال در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: برای رئیس‌جمهوری میدان، محل دفاع از خاک ایران و دیپلماسی، راهی برای کاهش تنش با جهان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، با بیان این که مسئولیت تاریخی بخش عظیمی از چالش‌های زیست محیطی جهان، ناشی از اقدامات کشور‌های توسعه یافته است، گفت: بریکس باید به صدای منسجم جنوب جهانی درخصوص مسائل اقلیمی و زیست محیطی تبدیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فاوای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه شاکله اصلی و شبکه فرماندهی و کنترل در هر مجموعه‌ای، «ارتباطات و فناوری» است، گفت: یگان‌های مخابرات در موفقیت عملیات‌های دوران دفاع مقدس نقش مؤثری داشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه گفت: با وجود سختی‌ها و چالش‌های اقتصادی، مردم در کنار دولت و نیرو‌های مسلح ایستاده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: آمادگی نیرو‌های مسلح در سطح بالایی قرار دارد و اگر رژیم صهیونیستی اقدامی کند، پاسخ محکمی به او داده خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است