سیاسی 00:05 - 16 مهر 1403
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما مشتاقیم که رژیم صهیونیستی حماقت کند، چون این اتفاق نابودی آنها را تسریع می‌کند.

مشتاق حماقت رژیم صهیونیستی هستیم/ اقدام نظامی علیه ایران نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند

روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی در حمله نظامی به ایران گفت: آنها با جنگ روانی سعی می‌کنند اقداماتشان را پیش ببرند و ما مشتاقیم که حماقت کنند، چون این اتفاق آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی است و نابودی آنها را تسریع می‌کند.

وی درباره ادعا‌های صهیونیست‌ها مبنی بر حمله به ایران اظهار کرد: اگر عقلی در سران رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد نباید دست به چنین خطایی بزنند، چون پاسخ ما حتماً سریع‌تر قاطع‌تر و محکم‌تر است لذا اگر واقع‌بینانه نگاه کنند باید با همین نشانه‌ای که از ما در عملیات وعده صادق ۲ دیدند دچار اشتباه مجدد نشوند و تصمیم عاقلانه‌ای بگیرند که البته عقل از سران رژیم صهیونیستی بعید است و شاید دچار این خطای مجدد شوند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس بیان کرد: پاسخ ایران به هرگونه اقدام نظامی آنها روشن است، چون این پاسخ سریع‌تر، محکم‌تر، قاطع‌تر، گسترده‌تر و موثرتر است.

وی ادامه داد: هیئت نظامی که از جانب ایالات متحده آمریکا در رژیم صهیونیستی مستقر است کارکرد مستشاری دارد و متوجه شدند که رژیم صهیونیستی از پس خودش بر نمی‌آید و این رژیم با حمایت و کمک ایالات متحده است که این جنایات را رقم می‌زند.

نجابت اظهار کرد: سران رژیم صهیونیستی احمق هستند، اما فکر نمی‌کنم میزان حماقتشان تا این میزان باشد که به تاسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کنند لذا اقداماتشان جنگ روانی است و این کار خطای بسیار بزرگی است.


12101419
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی گفت: آنچه در کرانه باختری در حال وقوع است ادامه سیاست امحای استعماری فلسطینیان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور خطاب به وزیر صمت دستور داد که در جلسه‌ای با خودروسازان، صریحاً اعلام کند اگر تا یکسال آینده موتور خودرو‌ها اصلاح و مصرف آنها بهینه نشود، هیچ‌گونه ارزی دریافت نخواهند کرد و اجازه تولید نیز نخواهند داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت مادر بزرگوار شهیدان والامقام قاسم، محمود و محمد علی معینی نجف آبادی را به خانواده ایشان و مردم استان اصفهان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه قانون مداری در جهان امروز تبدیل به زورمداری شده است، گفت: امروزه می‌بینیم وضعیت بسیار ضعیفی را سازمان ملل متحد دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی از مذاکره فراری نیست، گفت: در عین حال طرف مقابل باید بداند که ما از غنی سازی دست بر نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی از مذاکره فراری نیست، گفت: در عین حال طرف مقابل باید بداند که ما از غنی سازی دست بر نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی در دنیا بر لزوم تدوین برنامه‌های منسجم و هماهنگ برای ساماندهی آنها تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌پناه گفت: هر پرداختی باید مبتنی بر عملکرد واقعی باشد. رفتار حرفه‌ای، پذیرش خطا، تعهد، مهارت، یادگیری مستمر و حتی رعایت نظم و حضور به‌موقع باید در ارزیابی‌ها لحاظ شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با اشاره به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از تصمیمات ملی در لبنان حمایت کرده و بر حفظ فضای آرام در این کشور تأکید دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است