اجتماعی 11:38 - 22 بهمن 1403
رئیس شورای شهر تهران با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن عنوان کرد: حضور و انسجام مردم در راهپیمایی سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم.

چمران: حضور مردم سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم

مهدی چمران امروز -دوشنبه- در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک نقطه اتکا و پشتوانه‌ای برای انقلاب اسلامی است و حضور سالانه مردم، پشت انقلاب را مستحکم و چشم دشمنان را کور می‌کند.

وی تاکید کرد: حضور و انسجام مردم حرف اول ما و سلاحی در مقابل دشمنان‌مان است که می‌خواهند متحد نباشیم و تفرقه داشته باشیم.

چمران در خاتمه تاکید کرد: حضور مردم این مساله را خنثی می‌کند و ان‌شاءالله که با حضور امروزشان یک حرکت محکم‌تری را در مسیر پیشرفت انقلاب داشته باشیم. 

منبع: ایسنا


12153911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی کل کشور بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های مسئول برای عبور ایمن از فصل زمستان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش تیم‌های عملیاتی و واکنش سریع هلال احمر در سراسر کشور از امروز تا جمعه، ۲۸ آذرماه، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اختصاص زمین برای ساخت حدود صد هزار واحد مسکن کارگری در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید آمار امیرحسین ثابتی نماینده مجلس درباره تعداد زندانیان مهریه درست نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به تشدید پدیده فرونشست زمین در تهران هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به بیش از ۳۷۰۰ پرونده تخلف در حوزه لبنیات خبر داد و تأکید کرد: افزایش قیمت‌ها پیش از اعلام رسمی نرخ‌ها، قانون‌شکنی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان اطلاعات فاتب اعلام کرد: در عملیاتی هدفمند تعدادی از اوباش و سرکرده آنها در محدوده تهرانپارس دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ کارآگاه محسن اکبری، فرمانده پایگاه دهم پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای سرقت منازل با سابقه فعالیت در چند استان و کشف بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز اجرای آیین‌نامه واردات و شماره‌گذاری خودرو‌های با عمر تولید کمتر از ۵ سال در جزیره کیش خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است