اجتماعی 11:38 - 22 بهمن 1403
رئیس شورای شهر تهران با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن عنوان کرد: حضور و انسجام مردم در راهپیمایی سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم.

چمران: حضور مردم سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم

مهدی چمران امروز -دوشنبه- در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک نقطه اتکا و پشتوانه‌ای برای انقلاب اسلامی است و حضور سالانه مردم، پشت انقلاب را مستحکم و چشم دشمنان را کور می‌کند.

وی تاکید کرد: حضور و انسجام مردم حرف اول ما و سلاحی در مقابل دشمنان‌مان است که می‌خواهند متحد نباشیم و تفرقه داشته باشیم.

چمران در خاتمه تاکید کرد: حضور مردم این مساله را خنثی می‌کند و ان‌شاءالله که با حضور امروزشان یک حرکت محکم‌تری را در مسیر پیشرفت انقلاب داشته باشیم. 

منبع: ایسنا


12153911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت ترافیکی مقطعی در محور هراز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران فردا شنبه ۸ آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: سه نقطه حادثه خیز در شاهراه های مهم ارتباطی به منظور کاهش بار ترافیک و درصد وقوع سوانح رانندگی ایمن سازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه یک پایتخت از اجرای عملیات گسترده پاکسازی بساط‌گستران در محور میدان تجریش، خیابان شهرداری تا خیابان شریعتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، بر ضرورت راه‌اندازی مرکز تست سلامت و ایمنی خودرو تاکید کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد از تصادفات جاده‌ای کشور توسط خودرو‌های داخلی رخ می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته‌ای که گذشت، ۴ حادثه مرگبار در معابر پایتخت جان ۴ نفر را گرفت؛ حوادثی که به گفته رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، عمدتا ناشی از بی‌توجهی رانندگان، خستگی، خواب‌آلودگی و تردد‌های غیرمجاز بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است