اجتماعی 15:57 - 20 شهریور 1403
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال از خانه‌ای در شرق تهران خبر داد.

کشف موتورسیکلت قاچاق یک میلیارد تومانی از خانه‌ای در تهران

سرهنگ مهدی افشاری گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به کشف موتورسیکلت سنگین قاچاق در محدوده تهرانپارس شدند. رسیدگی به این پرونده در پی انجام اقدامات اطلاعاتی در دستورکار ماموران این پلیس قرار گرفت و در جریان آن مشخص شد یک دستگاه موتورسیکلت سنگین CB۱۳۰۰ قاچاق در پارکینگ یک منزل مسکونی در محدوده تهرانپارس نگهداری می‌شود.

وی با بیان اینکه هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای لازم برای بازرسی از این خانه دریافت شد، گفت: در ادامه ماموران پلیس امنیت اقتصادی با ورود به ساختمانی مسکونی مشاهده کردند که این موتورسیکلت مذکور را در پارکینگ این خانه پنهان کرده‌اند.  

افشاری با بیان اینکه این موتورسیکلت فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی بوده و در سامانه نیز ثبت نشده بود، گفت:‌ پرونده قضایی مربوطه در این خصوص تشکیل شده و موتورسیکلت مذکور نیز که تردد آن در سطح شهر مجاز نبوده و فاقاد پلاک هم بود، تحویل سازمان اموال تملیکی شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی موتورسیکلت سنگین کشف شده را بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال برآورد و اعلام کرده‌اند، گفت: در این خصوص پرونده‌ای نیز تشکیل شده و به همراه متهم برای ادامه روند رسیدگی به دادسرا ارجاع شد.


12091378
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از رانندگان خواست با کاهش سرعت، رعایت فاصله طولی و افزایش هوشیاری از بروز تصادفات در موج بارشی فردا جلوگیری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: مشکل اصلی پایتخت، کمبود آب نیست، مدیریت نادرست مصرف است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۱ تهران اعلام کرد: بزرگ‌ترین دیوارنگاره شهرداری تهران در تقاطع خیابان جمهوری اسلامی و ولیعصر (عج) اجرا و اکران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند اعضای یک باند کلاهبرداری فروش خودرو‌های تصادفی را در قالب قرار صوری و طی دو عملیات دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اصلاح ماده ۴۱ قانون کار اعلام وصول شد، این طرح شورای عالی کار را به افزایش کف دستمزد، حداقل مساوی با نرخ تورم مکلف می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است