بین‌الملل 11:07 - 22 مرداد 1401
نتایج آخرین نظرسنجی انجام‌شده در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، میزان رضایت صهیونیست‌ها از «یائیر لاپید» بعد از جنگ سه‌روزه با غزه افزایش یافته است.

رأی صهیونیست‌ها به جنگ‌طلبی؛ لاپید در نظرسنجی از نتانیاهو پیشی گرفت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان داد که میزان رضایت شهرک‌نشینان صهیونیست از عملکرد «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی که ریاست حزب «یش‌عتید» را بر عهده دارد، بعد  از عملیات «سپیده دم» و جنگ سه روزه با غزه افزایش یافته است.

طبق گزارش پایگاه خبری «i۲۴»، این نتایج بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط موسسه «Panels Politics» و توسط روزنامه «معاریو» قبل از بیست‌وپنجمین دوره انتخابات کنست [پارلمان رژیم صهیونیستی] به دست آمدند و نشان دادند که حزب لاپید بعد از جنگ با غزه، از احزاب «بنیامین نتانیاهو» و «بنی گانتز» پیشی گرفته است.

نتایج این نظرسنجی نشان داد که ۵۸ درصد از شهرک‌نشینان صهیونیست عملیات علیه نوار غزه را «موفق» می‌دانند. رسانه‌های عبری بُعد موفق این عملیات سه روزه را به کشته شدن ۴۵ فلسطینی و زخمی شدن ۳۶۰ نفر دیگر اعلام می‌کنند.

این در حالی است که نظامیان رژیم صهیونیستی در دومین روز از درگیری‌ها با مقاومت فلسطین در نوار غزه، برای آتش‌بس به مصر متوسل شدند؛ سرانجام جنبش جهاد اسلامی پس از شلیک موشک‌های خود به قلب فلسطین اشغالی، آتش‌بس درخواستی از سوی تل‌آویو را با تحمیل شروطی به صهیونیست‌ها پذیرفت.

پیش از به راه انداختن عملیات «سپیده‌دم» توسط لاپید علیه مردم غزه، تقریباً تمامی نظرسنجی‌ها از بازگشت نتانیاهو، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به قدرت حکایت داشت. بعد از اتمام سه‌روزه جنگ تل‌آویو علیه مقاومت فلسطین، برخی تحلیلگران اذعان کردند که جنگ‌طلبی نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی در راستای ابقا در قدرت و نشان دادن خود به عنوان یک چهره امنیتی بوده است.

انتهای پیام/ص


11652538
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس سوئیس از وقوع انفجار در کافه‌ای در منطقه اسکی لوکس کران مونتانا خبر داد که چندین کشته و مجروح بر جای گذاشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی در پیام سال نو خود به سربازان این کشور که به عنوان «یگان‌های عملیات خارج از کشور» توصیف شده‌اند، ادای احترام کرد و گفت: «پشت سر شما پیونگ‌یانگ و مسکو هستند.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ پس از مواجهه با شکست در دادگاه‌های فدرال، از تصمیم برای خروج نیرو‌های گارد ملی از شیکاگو، لس‌آنجلس و پورتلند خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی در پیام سال نو تأکید کرد که توافق صلح با روسیه ۹۰ درصد تکمیل شده، اما ۱۰ درصد باقی‌مانده که شامل مسائل سرنوشت‌ساز از جمله قلمرو و تضمین‌های امنیتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» غریزه شخصی ترامپ جایگزین راهبرد‌های سنتی شده و اسرائیل را با چالش «پرداخت سهم» رو‌به‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دو سال گذشته، نوار غزه ۱۰.۶ درصد از جمعیت خود را از دست داده است؛ بیش از ۷۰ هزار شهید، ۲۵۴ هزار نفر کاهش خالص، و یک جامعه‌ی کاملاً فلج‌شده در همه ابعاد حیات؛ این دیگر یک جنگ نیست، یک پروژه‌ی مهندسی جمعیتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی آمریکا از انفجار سه قایق ادعایی قاچاق مواد مخدر در آب‌های بین‌المللی شرق اقیانوس آرام و کشته شدن تعدادی از سرنشینان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد که چند تانکر نفتی و شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا را در تحریم‌های جدید خود هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه می‌گوید واشنگتن انتظار دارد رژیم صهیونیستی به‌زودی گذرگاه رفح را به صورت کامل بازگشایی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاوران ترامپ با زلنسکی و مقام‌های اروپایی درباره روند پایان دادن به جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است