بین‌الملل 10:33 - 08 بهمن 1400
سخنگوی جنبش انصارالله یمن در سخنانی گفت که امارات به جای "گدایی" حمایت از آمریکا، از باتلاق یمن خارج شود.

انصارالله: عصای آمریکا امارات را سرپا نگه داشته است

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی۲۱، محمد عبدالسلام، سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده جنبش انصارالله یمن با انتشار پیامی درصفحه اختصاصی خود در توییتر نوشت: کشورهای متجاوز به یمن از یک حالت بحران خودامنیتی رنج می‌برند و وضعیت فعلی امارات اینگونه است.

وی گفت: اگر عصای آمریکا نباشد، ابوظبی نمی‌تواند روی پاهایش بایستد، امارات برای به دست آوردن حمایت آمریکا التماس می‌کند و این درحالی است که با خروج از باتلاق کنونی یمن نیازی به این گدایی نخواهد داشت.

عبدالسلام در ادامه خاطرنشان کرد: اگر ابوظبی از باتلاق یمن خارج نشود و به تجاوزگری علیه کشور ادامه دهد، هیچ حمایتی برای آن کارساز نخواهد بود و این حمایت امنیت را برای آن به همراه نخواهد داشت.

وی در توییت دیگری نیز نوشت: کشورهای ائتلاف متجاوز در حالی که همچنان به تجاوزات و محاصره یمن، کشتار غیرنظامیان و تخریب تاسیسات غیرنظامی ادامه می‌دهند، امنیت را در انحصار خود می‌دانند، اما باید بدانند که امنیت و ثبات برای همه است و خداوند متعال می‌فرمایند: «فمن اعتدی علیکم فاعتدوا علیه بمثل ما اعتدی علیکم»؛ (پس هر که بر شما تعدّی کرد، شما هم به مثل آن بر او تعدّی کنید).

انتهای پیام


11429946
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های کره جنوبی اعلام کردند کره شمالی روز جمعه حداقل یک موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل به پیشنهاد آمریکا تحریم‌ها علیه رئیس‌جمهور سوریه و وزیر کشور او را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ اعلام کرد به دعوت نخست‌وزیر هند، قصد دارد سال آینده به این کشور سفر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از سال‌ها جنجال و رسوایی‌های اخلاقی چارلز سوم رسما برادرش اندرو را از عنوان سلطنتی «شاهزاده» محروم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ اعلام کرد که تحریم‌های یک‌جانبه و وضعیت اضطراری ملی علیه ایران، که از سال ۱۹۷۹ اعمال شده است، برای یک سال دیگر تمدید می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع مسئول در وزارت خارجه سوریه ادعا کرد که اخبار منتشرشده توسط رسانه‌های غربی درباره پایگاه‌های آمریکایی در دمشق صحت ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی شبه‌نظامی «پشتیبانی سریع» سودان می‌گوید با طرح آتش‌بس پیشنهادی موافقت کرده و خواستار آغاز مذاکرات برای توقف درگیری‌ها است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لبنان حملات اخیر رژیم اسرائیل به جنوب این کشور را نقض حقوق بین‌الملل و نشانه تداوم سیاست تجاوز و تنش‌افزایی تل‌آویو دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند رئیس‌جمهور قزاقستان در دیدار با دونالد ترامپ قصد دارد پیوستن کشورش به پیمان ابراهیم را اعلام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا از آغاز روند خلع سلاح حماس با نظارت بین‌المللی خبر داد و اعلام کرد که به‌زودی کشوری تازه به توافقات ابراهیم خواهد پیوست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است