اجتماعی 14:27 - 30 فروردین 1400
ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ فردی را که اقدام به تغییر ارقام پلاک خودروی خود کرده بود، دستگیر کردند.

فرار دیوانه‌وار خودرویی به دلیل دستکاری پلاک در تهران / دستگیری راننده متخلف با شلیک پلیس

به گزارش ایسنا، عصر روز بیست و سوم فروردین ماه امسال ماموران یگان گشت پلیس آگاهی تهران بزرگ در حال گشت‌زنی در محدوده خیابان قزوین بودند که به یک دستگاه خودرو سمند مشکوک شده و اقدام به استعلام پلاک خودرو کردند که در جریان آن مشخص شد، پلاک فاقد هرگونه سابقه است اما مربوط به خودروی سواری دوو  است و ربطی به سواری سمند ندارد که در همین راستا ماموران برای متوقف کردن خودرو وارد عمل شدند.

با اطلاع راننده سمند از قصد ماموران، این فرد به جای توقف اقدام به افزایش سرعت خود کرده و به سرعت و با انجام حرکات مخاطره آمیز  به سمت باغ خزانه رانندگی کرد. این فرد در حین تعقیب و گزیز اقدام به ایجاد تصادف عمدتی با چندین دستگاه خودروی سواری نیز کرد تا اقدام به مسدود کردن خیابان کند. اما پس از آنکه در رسیدن به هدفش ناکام ماند، با ایجاد ترمزهای ناگهانی سعی در ایجاد تصادف با خودروی گشت پلیس داشت.  

 با ادامه تعقیب و گریز، مامور گشت پلیس آگاهی با رعایت قانون بکارگیری سلاح و حقوق شهروندی اقدام به شلیک تیر هوایی کرده و سپس به سمت لاستیک عقب خودرو شلیک کرد، اما راننده سواری سمند بدون توجه به هشدارها، وارد خیابان ابوذر شده و به رانندگی پرخطر خود ادامه داد. تا اینکه راننده سمند پس از گذشتن از چندین خیابان فرعی به علت ترافیک موجود متوقف شده و در حالی که قصد داشت با پای پیاده فرار کند، دستگیر شد.

با دستگیری متهم و انتقال وی به مقر انتظامی مشخص شد که این فرد به طور ماهرانه‌ای قسمت ایران ۳۱ را به ۳۳ تغییر داده و  باعث عدم اصالت خودروی مذکور شده است.

مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که با تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده، این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

انتهای پیام


11032268
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از ۴۲۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۲ هزار و ۴۶۸ قاچاقچی مرتبط با این پرونده‌ها در شبکه ریلی و ایستگاه‌های راه آهن کشور از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی با اشاره به آغاز تبلیغات زود هنگام فروش ویژه نوروزی در فضای مجازی و برخی بستر‌های اینترنتی خرید و فروش، نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی و سودجویی برخی افراد در پوشش «پیش فروش عیدانه» هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز عملیات اضطراری EOC سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از وقوع ۲۳۵ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته در نقاط مختلف کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی از بازتعریف سیاست‌های سال ۱۴۰۵ با رویکرد «توانمندسازی پایدار، اشتغال حمایتی و حکمرانی داده‌محور» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف ۴۳۶ تُن گران فروشی برنج توسط ۲ شرکت معروف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین بهره‌برداری از اتوبوس‌های برقی و بی‌آرتی و ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی کیانشهر برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از اجرای پویش ملی «اطعام مهدوی» همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم دادگاه تجدیدنظر، از تضییع حقوق بانک صادرات به مبلغ بیش از یک میلیارد درهم و ۱۰۰ میلیون یورو در پرونده گروه فلاحتیان جلوگیری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده پلیس راهور تهران بزرگ، از برخورد قاطع پلیس با خودرو‌هایی که اقدام به حمل بار غیرمتعارف می‌کنند و همچنین وانت‌بار‌هایی که در حاشیه معابر اقدام به فروش میوه و دیگر اقلام می‌کنند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی گفت: برخورد با سوءاستفاده کنندگان از کارت‌های بازرگانی و استفاده‌کنندگان از کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای، با جدیت دنبال خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است