بین‌الملل 00:10 - 04 بهمن 1400

آمریکا ارتش اوکراین را به سلاح‌های کشنده مجهز کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «جونی ارنست»، سناتور جمهوری خواه از کاخ سفید خواسته است که به جای منتظر ماندن برای تهاجم روسیه به اوکراین، فوراً تحریم‌ها را علیه روسیه آغاز کند.

ارنست در گفتگو با سی ان ان از رویکرد بایدن در برخورد با روسیه انتقاد کرد و گفت که ایالات متحده «باید اکنون وارد عمل شود.»

این نماینده جممهوری خواه حتی تا آنجا پیش رفت که سیاست بایدن را «دکترین مماشات» نامید، اصطلاحی که از نظر تاریخی برای توصیف رویکرد کشورهای اروپای غربی در رسیدگی به جاه طلبی‌های ارضی آلمان نازی استفاده می‌شد. این نماینده کنگره گفت که سیاست فعلی کاخ سفید مانع از حمله روسیه به کشور همسایه نخواهد شد.

سناتور جمهوری خواه پیشنهاد کرد که قطع سیستم بانکی سوئیفت برای روسیه که بنا بر گزارش‌ها در کاخ سفید به عنوان پاسخ احتمالی به تهاجم مطرح شده بود، یکی از گزینه‌های بازدارندگی مسکو از اقدامات تهاجمی است. او همچنین پیشنهاد کرد که آمریکا ارتش اوکراین را نه تنها به سلاح‌های دفاعی، بلکه با سلاح‌های کشنده نیز مسلح کند.

این قانونگذار همچنین تاکید کرد که واشنگتن باید امنیت آمریکایی‌هایی که در منطقه دونباس هستند را تضمین کند و در صورت لزوم آنها را تخلیه کند.


11423573
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسرائیلی در ارزیابی‌های امنیتی خود، رزمایش اخیر سپاه پاسداران را پوشش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا گفت که تماس‌ها بین کشورش و مقامات عالی رتبه اوکراینی در مورد درگیری در اوکراین فردا از سر گرفته خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه کانادا اعلام کرد که سوریه را از فهرست حامیان دولتی تروریسم خود حذف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ماجرای درج نام حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن در فهرست مسدودسازی اموال عراق در روزهای گذشته به یک بحران سیاسی و اجتماعی تبدیل شد. بحرانی که می‌تواند بر آینده نخست‌وزیری این کشور تاثیر مستقیم بگذارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویکرد یکجانبه ترامپ، اجلاس قاره آمریکا را به تعویق انداخت؛ این پایان عصر گفت‌و‌گو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سند جدید امنیت ملی آمریکا با پیش‌بینی تضعیف تمدن اروپا، اتحادیه اروپا را به ناکامی در محدودسازی آزادی‌های سیاسی و تضعیف هویت قاره متهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دروغین خواندن گزارش روزنامه واشنگتن‌پست عنوان مجرم رسانه‌ای را به آن داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌ها می‌گویند هگزت با افشای اطلاعات محرمانه جان نیروهای آمریکایی را به خطر انداخته و اکنون مسئولیت حملات در منطقه کارائیب را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت نروژ اعلام کرد برای تقویت توان دفاعی و حضور بازدارنده خود، به خرید زیردریایی‌های بیشتر نیاز دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت روسیه تاکید کرد که این کشور منتظر است که آمریکا نتایج مذاکرات جدید با اوکراین را در اختیار مسکو بگذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است