اقتصادی 16:00 - 17 آذر 1400

قیمت انواع برنج و قند و شکر در میادین میوه و تره بار

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آخرین نرخنامه سازمان میادین میوه و تره بار، انواع برنج دُم سیاه، طارم اصل و هاشمی هر کیلوگرم ۵۲,۵۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار به فروش می‌رسد و هر کیلوگرم برنج تنظیم بازار پاکستانی با قیمت ۲۰۵۰۰ تومان، هندی با قیمت ۱۸,۵۰۰ تومان و تایلندی با قیمت ۱۲,۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.

قند و شکر تنظیم بازار نیز در صورت تحویل به میادین میوه و تره بار با قیمت هر کیلوگرم قند بسته‌بندی ۱۷۲۰۰ تومان، قند فلّه ۱۶۳۰۰ تومان، شکر بسته‌بندی ۱۴,۸۰۰ تومان و شکر فلّه ۱۳,۴۰۰ تومان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.


11356778
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جهاد کشاورزی تهران اجرای طرح تشدید نظارت و بازرسی بازار کالاهای اساسی ویژه شب یلدا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تولیدات صنعتی منجر به تولید گاز‌های گلخانه‌ای شده این امر زمینه ساز تغییرات اقلیمی و تهدید امنیت غذایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از ابلاغ الگوی کشت محصولات گلخانه ای و زراعت چوب تا پایان سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک عضو اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق گفت: اِعمال مالیات بر معاملات دلالی نه‌تنها درآمد دولت را افزایش می‌دهد، بلکه موجب هدایت منابع مالی به سمت تولید و کاهش سهم فعالیت‌های غیرمولد در اقتصاد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:قانون برنامه پنجم به صراحت اعلام کرده که قیمت بلیت باید به سمت آزادسازی برود. با این حال ما به رهاسازی قیمت اعتقاد نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:قانون برنامه پنجم به صراحت اعلام کرده که قیمت بلیت باید به سمت آزادسازی برود. با این حال ما به رهاسازی قیمت اعتقاد نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه لوازم خانگی کشور با تأکید بر لزوم به‌کارگیری سازوکارهای نوین در اخذ مالیات، صدور صورتحساب الکترونیک را اقدامی مثبت در راستای شفاف‌سازی و رفع بروکراسی‌های اداری دانست که این سامانه در مقابله با فاکتورسازی‌های جعلی نقش کلیدی خواه...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: ما آمادگی داریم که میدان گازی آرش را با همکاری دولت اجرایی کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امینی گفت: یکی از خطوط قرمز ما در حوزه صنعت آب و فاضلاب مباحث کیفی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: سال آینده با راه‌اندازی یک پالایشگاه جدید با عنوان پالایشگاه مهر از واردات بنزین بی نیاز خواهیم شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است