علمی فناوری 16:26 - 29 فروردین 1400
از سوی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت معرفی شد
مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، به منظور دستیابی آسان و تسهیل در بهره مندی علاقمندان به مباحث الگو کلیه انتشارات و مطالعات پیشتیبان خود را در سایت www.olgou.ir بارگذاری کرده و در دسترس عموم قرار داده است.

سایتی برای مستندسازی و نشر آثار علمی مرتبط با موضوع پیشرفت

به گزارش ایسنا، انتشارات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تحت عنوان «الگوی پیشرفت» در تاریخ ۱۳۹۲/۱۱/۲۰ تاسیس شد و هدف آن مستندسازی و نشر آثار علمی مرتبط با موضوع پیشرفت است. این انتشارات تاکنون اقدام به نشر ۷۰۰ اثر در قالب تک‌نگاشت‌ها، نشست‌های اندیشه ورزی، گفت‌وگوهای راهبردی، کتب اندیشکده‌ها، مجموعه مقالات سالانه کنفرانس‌ها و کنگره‌های مرکز، گزارش‌های علمی واحدهای مرکز، ماهنامه خبری- گفتمانی، ویژه‌نامه‌های کنفرانس و کنگره‌های الگوی پیشرفت الگو کرده است.

در همین ارتباط انتشارات «الگوی پیشرفت» تاکنون بیش از ۱۲۰ جلد تک‌نگاشت، بیش از ۴۰ جلد نشست اندیشه‌ورزی و گفتگوهای راهبردی، ۱۳ جلد کتب مطالعات پشتیبان الگو، ۷۵ جلد مجموعه مقالات ۹ دوره کنفرانس سالانه، ۳۴ جلد مجموعه مقالات کنگره پیشگامان پیشرفت، آثار اندیشکده‌های مرکز الگو، کتب مختلف علمی مرتبط با موضوع پیشرفت را به چاپ رسانده است. 

به نقل از دفتر ارتباطات، علاقمندان به موضوع پیشرفت می توانند با استفاده از امکانات جستجو موضوع مورد علاقه خود را در قالب کتاب، مقاله، کتاب، تک نگاشت جستجو و از طریق سایت آن را دریافت کنند، تارنمای انتشارات مرکز الگوی پیشرفت به نشانی nashr.olgou.ir قابل مشاهده و دانلود است.

انتهای پیام


11030871
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان گفت: نبود حمایت روانی و آموزش درست، مهم‌ترین عامل تردید مادران در تصمیم‌گیری برای فرزندآوری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» غذا خوردن در حالت نشسته بر روی زمین، می‌تواند برای انسان مفید باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسیقی می‌تواند نقش مهمی در سلامت روح و روان داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به نقش هوش مصنوعی در صنعت داروسازی، گفت: استفاده از این فناوری، می‌تواند به شناسایی موارد مشکوک، کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی منجر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین‌بار در کشور موفق به تولید غشا‌های آلفایور توخالی شد که با طول عمر سه تا پنج سال، مصرف انرژی کمتر و راندمان تصفیه بالاتر نسبت به نمونه‌های سنتی، توانایی حذف میکروارگانیسم‌ها و آلاینده‌ها را دارند و جایگزین وارد...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: امسال حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی به دلیل تخلف از ادامه فعالیت بازداشته شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و سامانه‌های کنترلی تطبیقی، سه محصول هوشمند شامل ربات توانبخشی مچ پا، انگشت مکانیکی توان‌افزا و عصای هوشمند ویژه نابینایان را معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از محصولات شوینده و بهداشتی غیرآرایشی فاقد مجوز‌های بهداشتی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشجو معلمان سال ۱۴۰۵ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور امروز پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت تولید دارو‌های گیاهی، بر اساس اسناد بالادستی، سهم دارو‌های گیاهی باید ۲۰ درصد از بازار دارو‌یی کشور باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است