اجتماعی 16:10 - 05 آذر 1401

بخش حداقلی جامعه دچار اخلال دریافت پیام و درک واقعیت‌ها شده است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در آئین نامگذاری و گرامیداشت شهید حجازی گفت: یکی از خصوصیت‌های شهید حجازی اهل استدلال بودن وی بود و این ویژگی ممتازی بود که در دوره دوم خرداد وقتی ما را به سخره می‌گرفتند ما آنها را به میدان حقیقت فرامی‌خواندیم و در بسیج دانشجویی فکر، اندیشه و مشورت نقطه قابل اتکا است.

وی با بیان اینکه در تمامی مقاطع با همفکری مسیر خود را طی کردیم گفت: زمینه اصلی این کار توسط شهید حجازی رخ داد و ویژگی دوم این شهید بزرگوار حق مدار بودنش بود.

زاکانی بیان کرد: توجه به فکر و خلاقیت در صحنه‌های مختلف در کنار عنصر حق نداری ویژگی ممتازی از این شهید بزرگوار ایجاد کرده بود.

شهردار تهران ادامه داد: سردار حجازی با تمام زیر مجموعه‌های خود به صورت کاملاً منطقی برخورد می‌کرد.

وی تصریح کرد: مفتخریم که بخشی از شهر را امروز به نام شهید حجازی نامگذاری کنیم و امیدواریم در این دوره که در حال طی کردن سخت‌ترین جنگ هستیم اقدامی کنیم.

زاکانی گفت: امروز بخش حداقلی جامعه ما دچار در اخلال دریافت پیام و درک واقعیت‌ها شده است.

شهردار تهران با بیان اینکه امروز انقلاب روز به روز تجلی پیدا کرده است گفت: با وجود تمام آسیب‌هایی که به ما زدند توانمند شدیم و انشاالله این جنایات رخ داده منجر به این می‌شود که در جهت مردم با کار و کوشش خود را فدای مردم کنیم.

گفتنی است بخش از بزرگراه شهید فهمیده حدفاصل بزرگراه جناح _ آیت الله مهدوی کنی به نام شهید حجازی نامگذاری شد.


11748576
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران در پاسخ به یادداشت «رابرت ریچ» وزیر اسبق کار آمریکا نوشت: چهره آمریکا چگونه نزد ایرانیان تغییر کرد؟
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه شهید باقری امشب مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع حادثه‌ای دلخراش در محور چالوس خبر داد که بر اثر خروج یک دستگاه سواری دنا از مسیر و سقوط به دره، ۳ نفر جان باخته و یک نفر مصدوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار جزئیات معیار جدید پرداخت یارانه و حذف دهک‌بندی را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از اجرای فرآیند سلامت‌محور و هوشمند در معاینات پزشکی زائران حج ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت در اولین روز از آخرین ماه سال ۱۴۰۴، در شرایط قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، طی بهمن ۱۴۰۴، پایتخت نشینان حداقل ۱۸ روز هوای «قابل قبول» تنفس کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های قطعی و مقطعی ترافیکی در محور‌های کرج–چالوس، هراز و فشم در روز جمعه اول اسفندماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع تصادف میان یک دستگاه مینی‌بوس و دو خودروی پرشیا در بزرگراه آیت‌الله سعیدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: امروز شعارهای بنیادین انقلاب اسلامی یعنی عدالت و آزادی با وجود همه دشمنی‌ها، همچنان در جهان طنین‌انداز است و دشمنان به دنبال مقابله با الهام‌بخشی این گفتمان هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است