بین‌الملل 15:50 - 10 مهر 1401

چندین فروند جنگنده‌ مهاجم حریم هوایی تایوان را نقض کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت دفاع تایوان امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای از نقض حریم هوایی این جزیره در منطقه شرق تنگه تایوان از سوی چند فروند جنگنده مهاجم خبر داد.

در بیانیه وزارت دفاع تایوان در این باره آمده است: ۲۲ فروند هواپیمای مهاجم را رصد کردیم که هشت فروند از آنها بر فراز منطقه شرقی تنگه تایوان به پرواز درآمدند.

وزارت دفاع تایوان ضمن اعلام اینکه در پاسخ به نقض حریم هوایی این جزیره با جنگنده‌های مهاجم مقابله کرده است، اما به جزئیات این واکنش اشاره‌ای نکرده است.

گفتنی است در هفته‌های اخیر در پی سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، روابط میان چین و تایوان وارد دور جدیدی از تنش‌ها شد. در هفته‌های اخیر چین رزمایش‌های متعددی را در اطراف تایوان به اجرا گذاشته و تایوان نیز بارها از نقض حریم هوایی خود خبر داده است.


11700803
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا و داماد ترامپ قصد دارند با رئیس جمهور اوکراین در مورد نتایج مذاکرات خود با پوتین گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین پس از دیدار ویتکاف و پوتین در مسکو منتظر سیگنال‌هایی از سوی هیئت آمریکایی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ می‌گوید حماس یکی از دو جسد آخرین گروگان در غزه را تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که وضعیت فعلی در اوکراین «آسان نیست» اما ابراز امیدواری کرد که این درگیری به زودی پایان یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه از فرستاده ویژه آمریکا در کرملین استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نامزد ریاست جمهوری پرو پس از تیراندازی به خودرو آسیبی ندید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد اسعد الشیبانی با تام باراک در دمشق دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه می‌گوید مسکو خواهان جنگ نیست اما اگر اروپا خواهان جنگ باشد روسیه آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل ناتو اعلام کرد که اجماع لازم برای پیوستن اوکراین به این اتحاد در حال حاضر وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر هر دو طرف حسن نیت نشان دهند توافق بین اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است