بین‌الملل 12:51 - 17 آذر 1402
تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که حدود 30 درصد کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.

30 درصد زیرساخت‌های نوار غزه ویران شده است+ نقشه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی صبح جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته به بیش از 400 هدف در کل غزه از طریف زمین، دریا و هوا حمله کرده است که بیشترین حملات از زمان پایان آتش بس در روز جمعه هفته گذشته محسوب می‌شود.

ارتش اسرائیل همچنین گفته که نیروهایش در نوار غزه به ادامه عملیاتها برای شناسایی و تخریب تونلهای زیرمسنی و دیگر زیرساختهای نیروهای حماس ادامه میدهند. 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در بیانیه خود از بمباران دو ساعته مناطق مختلف خان یونس در جنوب غزه خبر داده و گفته که نیروهای دریایی این رژیم مواضع دریایی حماس را در مرکز و جنوب غزه هدف قرار داده است.

رژیم صهیونیستی درحالی از حمله به اهداف حماس سخن می‌گوید که از آغاز جنگ اغلب هداف غیرنظامی، زیرساختها و مناطق مسکونی را هدف حملات خود قرار داده است که تا کنون منجر به کشته شدن بیش از 17 هزار غیرنظامی شده است.

براساس گزارش سی ان ان، تجزیه و تحلیل ماهواره‌ای توسط محققان مرکز فارغ التحصیلان CUNY و دانشگاه ایالتی اورگان نشان می‌دهد که بین 29 تا 37 درصد از تمام سازه های نوار غزه تا 4 دسامبر آسیب دیده‌اند.

این گزارش می‌گوید که در مقام مقایسه، این ارقام تا روز 5 نوامبر بین 13 تا 18 درصد بود.

 

نقشه تخریب زیرساختهای غزه از 7 اکتبر تا 4 دسامبر

 

پیش از این دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه وابسته به جنبش حماس اعلام کرده بود که، از هفتم اکتبر تاکنون ۶۱ درصد منازل و واحدهای مسکونی در غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند.

این نهاد اعلام کرد، در جریان حمله به نوار غزه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ هزار تن مواد منفجره به منازل شهروندان، بیمارستان‌ها، مدارس و موسسات مدنی انداختند.

پایان پیام/م

 


12013712
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سند جدید امنیت ملی آمریکا با پیش‌بینی تضعیف تمدن اروپا، اتحادیه اروپا را به ناکامی در محدودسازی آزادی‌های سیاسی و تضعیف هویت قاره متهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دروغین خواندن گزارش روزنامه واشنگتن‌پست عنوان مجرم رسانه‌ای را به آن داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌ها می‌گویند هگزت با افشای اطلاعات محرمانه جان نیروهای آمریکایی را به خطر انداخته و اکنون مسئولیت حملات در منطقه کارائیب را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت نروژ اعلام کرد برای تقویت توان دفاعی و حضور بازدارنده خود، به خرید زیردریایی‌های بیشتر نیاز دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت روسیه تاکید کرد که این کشور منتظر است که آمریکا نتایج مذاکرات جدید با اوکراین را در اختیار مسکو بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ جایزه نمایشی «صلح فیفا» را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشی تازه نشان می‌دهد که بحران انسانی در پایتخت سودان عمق یافته و تقریباً تمام خانواده‌ها با گرسنگی مواجه‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی اظهارات عمران خان ضد فرمانده ارتش پاکستان، ارتش او را بیمار روانی توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد فلسطینی فاش کرد که رژیم اسرائیل در ادامه‌ی جنایات خود علیه بشریت برای خانواده یکی از رهبران اسیر فلسطینی مزاحمت ایجاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا و گروه ۷ در حال بررسی ممنوعیت کامل حمل‌ونقل دریایی نفت روسیه هستند و قصد دارند آن را جایگزین اعمال محدودیت بر قیمت نفت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است