بین‌الملل 14:35 - 24 مرداد 1403
معاون و مشاور ارشد جو بایدن بر پیشبرد سریع مذاکرات توافق برای تبادل اسرا و آتش‌بس جدید در نوار غزه تاکید کرد.

آمریکا: زمانی برای تلف کردن جهت توافق وجود ندارد

آموس هوخشتاین، معاون و مشاور ارشد جو بایدن، معاون جو بایدن در امور انرژی و سرمایه‌گذاری که در تیم میانجی این کشور در مذاکرات بین اسرائیل و حماس نیز حضور دارد، امروز چهارشنبه اعلام کرد که «زمانی برای تلف کردن» برای توافق تبادل اسرا و آتش‌بس جدید در نوار غزه وجود ندارد.  

هوخشتاین در گفت‌وگو با خبرنگاران در بحبوحه مذاکرات در بیروت خاطرنشان کرد که «این توافق همچنین به امکان حل اختلافات دیپلماتیک در لبنان کمک می‌کند و از وقوع یک جنگ گسترده‌تر جلوگیری می‌کند.» وی تاکید کرد: ما باید از این شرایط برای اقدام دیپلماتیک و راه حل‌های دیپلماتیک استفاده کنیم.

هوخشتاین پیشتر در بدو ورود به بیروت ابراز امیدواری کرد که بتوان از درگیری تمام عیار بین اسرائیل و حزب الله جلوگیری کرد.

پس از ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران در روز ۳۱ ژوئیه، ایران بار‌ها متعهد شده است که از اسرائیل انتقام بگیرد. هم ایران و هم حماس اسرائیل را مسئول این ترور معرفی کرده‌اند.

مقامات اسرائیل در مورد ترور هنیه اظهار نظری نمی‌کنند و ترور فواد شکر، فرمانده حزب الله را پاسخی به گلوله باران روستای مجدل شمس در بلندی‌های جولان عنوان کردند که در آن ۱۲ نفر کشته شدند. این در حالی است که حزب الله هرگونه دخالت در این حادثه را رد می‌کند.

مترجم: اعظم پورکند


12082916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور صربستان اتهام مخالفان درباره تخریب روابط با روسیه را رد و تلکید کرد که روابط دو کشور هرگز آسان نبوده و نباید آن را رمانتیک جلوه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موضوع تضمین‌های امنیتی غرب برای کی‌یف پس از مذاکرات بین ایالات متحده و اوکراین در فلوریدا همچنان حل نشده باقی مانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خروج یرماک خلأیی ایجاد می‌کند مذاکرات ژنو، که ترامپ آن را «آخرین شانس» خوانده، بدون مغز دیپلماتیک اوکراین، ممکن است به بن‌بست بخورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سئول اعلام کرد که کره جنوبی و ایران در دیدار روز یکشنبه در تهران، راه‌های تقویت همکاری‌های دو جانبه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به مسکو خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی گزارش دادند که تماس تلفنی ترامپ و مادورو آخرین تلاش برای جلوگیری از جنگ دو کشور بوده و آمریکا بر استعفای مادورو اصرار داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاست دوگانه اردوغان، منطقه را به سمت احیای ایدئولوژیک و نظامی‌گری عثمانی سوق می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است