فرهنگی‌هنری 19:27 - 15 مرداد 1399
«الحسین سفینه النجاه» شعار اربعین ۹۹ در رادیو
در مراسمی با حضور معاون صدا و رئیس سازمان حج و زیارت، شعار اربعین سال ۹۹ برای رادیو اعلام شد.

معاون صدا: امسال مسئولیت رادیو در ماه محرم بیشتر است

به‌ گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رادیو اربعین، مراسم رونمایی از شعار اربعین ۹۹ با حضورحجت الاسلام والمسلمین نواب نماینده ولی فقیه در تمور حج و زیارت، حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی، رشیدیان معاون وزیر ارشاد و رئیس سازمان حج و زیارت، حامد فاتحی مدیر رادیو اربعین، مدیران شبکه های رادیویی و جمعی از دوستداران اهل بیت (ع) در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد. امسال  عبارت «الحسین سفینه النجاه» به عنوان  شعار اربعین انتخاب شده است.

در این مراسم نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: شهید سردار سلیمانی و ابومهدی از جمله افرادی هستند که سود کردند. مقام معظم رهبری هنگام خواندن نماز میت سه بار گفتند که جز خوبی از او ندیدیم. این‌ها افرادی هستند که از دنیا پلی برای آخرت ساختند.

حجت الاسلام و المسلمین نواب افزود: اسلام در مقاطع مختلف شعارهای خاصی را بیان کرده است. از نبی مکرم اسلام محمد (ص) منقول است که شعار باید نام خدا را به همراه داشته باشد، دوم اینکه انرژی زا، هدایت گر، آرمانی و وحدت آفرین باشد.

وی گفت: شعار اسلام همین سلام است که ایجاد محبت کرده و باب گفتگو را باز می‌کند. شعار اربعین به معنای حضور زائران در این مراسم نیست. حج هم انجام نشد، اما شعار داشت.

حجت الاسلام و المسلمین نواب همچنین گفت: امیدواریم زودتر نسیم رحمت الهی، بیماری کرونا را از جهان بردارد.

** تدابیر ویژه رادیو برای ماه محرم و اربعین  

حمید شاه آبادی، معاون صدای رسانه ملی در این مراسم گفت: امام حسین(ع ) را نمی توان از این مردم جدا کرد. کرونا که هیچ، هر چیز دیگری هم که باشد، عشق و اعتقاد مردم به این دستگاه عظیم که سرنوشت دنیوی و اخروی همه ی ما به آن وابسته است، با این حادثه ها و ده ها حادثه بزرگتر از اینها تغییر نخواهد کرد بلکه شکل های اجرایی آن باید تغییر کند.

وی افزود: ما باید چنین مهارتی داشته باشیم و بسترساز آن باشیم که با همه اتفاقات و تحولات، شکل متداوم و همیشگی  آن را به شرایط نوینی تبدیل کنیم که به آن احتیاج داریم.

شاه آبادی گفت: بنابراین همانگونه که نماینده ولی فقیه فرمودند، دوستی و محبت به امام حسین (ع) ریشه در اعماق وجود مردم جهان دارد و منحصر به شیعه و مسلمانان هم نیست؛ بنابراین ایران که ام الغرای اسلام است و این کشور که پایگاه تشییع علوی است، یک رسالت و تکلیف مضاعفی دارد برای اینکه با این تحولات خودش را هماهنگ کند. صدای جمهوری اسلامی که زبان جمهوری اسلامی هست، طبیعتاً در این راستا باید به وظایف خود عمل کند.

وی تصریح کرد: از ستاد مرکزی اربعین و بزرگوارانی که همه ساله برای بزرگداشت اربعین حسینی تلاش می کنند، تشکر می‌کنم. مهمانان عزیز و ارجمندی که حضور دارند هر ساله در این مراسم تکالیف و مسوولیتهایی برعهده داشته و امسال هم خواهند داشت.

او افزود: مردم عزیز و خوب کشور دوست و برادر ما عراق و متولیان آن هرساله در اربعین حسینی تلاش بسیار زیادی انجام می دهند و پذیرای میلیون ها زائر حسینی هستند و امسال هم به نوعی دیگر حتما در این راستا خدمات ارزشمندی انجام خواهند داد.

** نهضت عاشورایی و حسینی همیشه زنده است 

شاه آبادی ادامه داد :واقعیت این است که نباید بگذاریم امروز به بهانه کرونا، هجمه و حمله‌ای صورت بگیرد ولو به ظاهر نباید بی احترامی و توهینی به این مراسم اتفاق بیفتد اما در واقع تلاشی است برای اینکه این سفره کم رنگ تر و از اهتزاز  این پرچم کاسته شود.

 وی افزود: همه مردم ایران متحد و یک پارچه اند برای اینکه امسال عزای حسینی را باشکوه تر از گذشته برگزار کنند؛ با رعایت تمامی دستور العمل‌های بهداشتی. خانه‌های خود را تبدیل به حسینیه‌های کوچکی کرده و قلب‌ها و منازل و محیط‌های خود را تبدیل به حسینیه‌های کوچکی خواهیم کرد. از کلام بزرگان بهرمند می شویم؛صدای حسینی را بشنویم؛ نغمه های حسینی را بشنویم.

وی اظهار کرد: نه تنها برای مسلمانان که ورای سیاست و مرزهای نژادی و عقیدتی، دوستی امام حسین (ع) باعث جوشش و حرکت در بین انسان ها شده بلکه  بسیاری از انسانهای آزاده در طول تاریخ، حرکت خودشان را در زیر شعارها و پیام های نهضت عاشورا گذاشته‌اند و این حرکت روشنی بخش، همچنان زنده است و ادامه خواهد داشت.

شاه آبادی افزود: همانطور که شرایط متفاوت مردم جهان با سال های پیش می‌طلبد، امیدواریم در رابطه با عزای امام حسین(ع) که در واقع عزا نیست بلکه احیای مظلومیت عاشورا هست، شاهد تحولاتی در این مسیر باشیم. 

معاون صدا در ادامه گفت: همانطور که منویات مقام معظم رهبری به‌عنوان فصل الخطاب و روشنی‌بخش حرکت بود، اگر ما مراسم عظیم سال های گذشته را نداریم اما شور امام حسین (ع) در دل های همه روشن است و امسال هر خانه‌ای، حسینیه خواهد بود و در هر خانه ای پرچم عزای امام حسین(ع) و احیای شعائر امام حسین (ع) برپا می شود.

وی عنوان کرد: این محرومیت از تجمعات و جلسات، تشنگی مردم ما را بیشتر و بیشتر می کند و حب به امام حسین(ع ) را افزایش می دهد نه اینکه خدای ناکرده بنا به آن چیزی که در قلب بعضی از بدخواهان این ملت میگذرد، مردم خدای ناکرده نسبت به این مسیر سرد بشوند.

 

شاه آبادی گفت: ستاد اربعین کشور هم در راستای انجام وظایفش در طول سال جلسات و تعاملات نزدیک با دولت عراق را داشته و هماهنگی های لازم را برای پیش بینی سناریوهای مختلف داشته باشد هنوز هیچ کسی نمی تواند راجع به شرایط اربعین پیش‌بینی دقیقی داشته باشد.

وی عنوان کرد: امسال بسیار بعید است که قادر باشیم مثل سالهای قبل، این حرکت را کمافی‌السابق داشته باشیم. اما به هرحال وظیفه ستاد اربعین این بوده که در چهارچوب شرایط موجود، پیش بینی‌های لازم را داشته باشد که بتواند شور و شعور حسینی را در جای‌جای این مملکت و این کره خاکی ان شاءالله گسترش دهد.

او ادامه داد: اگر ما به صورت فیزیکی آنجا حضور نخواهیم داشت اما مسلما رسالت رادیو و وسائل ارتباط جمعی الکترونیک در این ایام بیشتر خواهدشد. من این را به عزیزانمان در رادیو تلویزیون و خصوصاً رادیو اربعین تبریک می گویم که امسال شاید مسولیتشان نسبت به سنوات ماضی افزایش بیشتری پیدا کرده و توفیق پیدا می کنند که رسانه ای باشند برای گسترش شعار حسینی، آن هم در این ایام. شعارهای عاشورایی، شعارهای اربعین که همیشه یکی از حرکتهای محرم و صفر برای احیا کردن این شعارها و بالابردن این شورهای انسانی است، همچنان ادامه خواهد داشت.

شاه‌آبادی اظهار کرد: رادیو در سال‌های گذشته نقش بسیار مهمی را خصوصاً در ایام اربعین ایفا می‌کرد. رساندن پیام برای ایجاد هماهنگی در بین اقشار مختلفی که در این مسیر خدمت می کردند و می خواستند با زائرین ارتباط برقرار کنند بخشی از این رسالت بود که امیدواریم امسال بتواند این نقش را با مسولیت بزرگتری ایفا کند.

در این نشست که به مدیریت فاتحی مدیر رادیو اربعین و میزبانی معاونت صدا برگزار شد، رشیدیان معاون وزیر ارشاد و رئیس حج و زیارت نیز سخنرانی کرد پس مداحی ذاکر اهل بیت حاج محسن طاهری، پوستر، تیزر تلویزیونی و رادیویی شعار «الحسین سفینه النجاه» با حضور مسئولین اربعین حسینی رونمایی شد.

انتهای پیام


10654607
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: دشمن می‌خواست رسانه ملی یعنی صدای حقانیت ملت ایران را خاموش کند که حتی در این هدف نیز با شکست مواجه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه انیمیشن «تندر» دوشنبه ۲۳ تیر حوالی ساعت ۱۵:۲۰ از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خانه‌ای که از چوب درختان کهنسال و بومی ایران ساخته شده باشد، از طوفان نمی‌هراسد، بلکه هر باران و هر تابش تند آفتاب، آن را آب‌دیده‌تر و جان‌سخت‌تر می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش موزیکال «کارخانه هیولاها- سالیوان در ایران» با احتمال رکوردشکنی تازه در تئاتر کودک و نوجوان ایران مجدد به صحنه تئاتر بازگشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برمهانی درباره حضور چهره‌ها و شگفتانه معاونت سیما برای مردم به این توضیح بسنده کرد که بعد از دهه آخر صفر اتفاقاتی از این دست خواهد افتاد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی رسانه ملی گفت: ما به شرایط استقرار رسیدیم و تدابیر لازم برای احتمالات آینده اندیشیده شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی سازمان اوقاف از تدفین ۱۴۶ نفر از شهدای مظلوم تهاجم رژیم صهیونیستی به کشور در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر نروژی با تأکید بر افول نظم غربی، نقش تبلیغات رسانه‌ای در جنگ‌افروزی و سیاه‌نمایی علیه کشورهایی، چون ایران را افشا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک انسان‌شناس در پی ثبت جهانی «دره خرم‌آباد» به‌عنوان بیست‌ونهمین میراث جهانی ایران، این دستاورد را گواهی صریح بر آغاز تاریخ بشر از سرزمین ایران دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «جایی برای همه» مجموعه‌ای تلویزیونی در ۱۱ قسمت است که در ایام محرم سال ۱۴۰۴ هر شب ساعت ۲۱:۱۵ از شبکه دو سیما روی آنتن رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است