بین‌الملل 04:01 - 05 بهمن 1401
دولت انگلیس به طور رسمی تایید کرده که ده‌ها کودک و نوجوان پناهجو در این کشورناپدید شده‌اند.

ناپدید شدن ده‌ها کودک و نوجوان پناهجو در انگلیس

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به دنبال ناپدید شودن شماری از کودکان پناهجو در انگلیس، احزاب مخالف دولت و حامیان کودک روز سه‌شنبه دولت انگلیس را متهم کردند که جوانان آسیب‌پذیر را در معرض خطر قرار داده است.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «رابرت جنریک» وزیر مهاجرت انگلیس به قانونگذاران این کشور گفته که بیش از ۲۰۰ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در محل اقامت مورد تایید دولت مفقود شده‌اند. بیشتر این افراد پسران نوجوان  اهل آلبانی هستند.

«پیتر کایل» قانونگذار حزب کارگر در پارلمان این کشور گفت که ۷۶ کودک از هتلی در شهر ساحلی «برایتون» که مکان اسکان موقت پناهجویان بوده، ناپدید شده‌اند. کایل گفت: «حقیقت ناراحت کننده این است که اگر یکی از کودکان فامیل ما بود و گم می‌شود،  همه کارها در دنیا متوقف می‌شد، اما در جامعه‌ای که من نماینده آن هستم، یک کودک ناپدید شده، سپس پنج کودک ناپدید شدند و در حال حاضر ۷۶ نفر ناپدید شده‌اند و هیچ اتفاقی نمی‌افتد.»

روزنامه «آبزرور» نیز به نقل از منابعی نوشت که ده‌ها جوان از خیابان مقابل این هتل در برایتون ربوده شده و با خودروهایی به مکان نامشخصی برده شده‌اند.

«ایوت کوپر»، سخنگوی حزب کارگر، دولت را به ترک کامل وظایف حمایت از کودکان متهم کرد. «راشل دو سوزا» کمیسر کودکان در انگلیس نیز گفت که گزارش‌های مربوط به ناپدید شدن کودکان از هتل‌ها یک بار دیگر آسیب‌پذیری کودکان را در انگلیس نشان داد.

او در نامه‌ای به وزارت کشور انگلیس نوشت: «من نگران امنیت این گروه از کودکان هستم که آسیب پذیری آنها با صحبت نکردن به زبان انگلیسی تشدید می‌شود، بسیاری از آنها پشتیبان ندارند و از حقوق خود آگاه نیستند.»

این گزارش حاکیست، در حالی که انگلیس پناهجویان کمتری را نسبت به کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا، آلمان و فرانسه دریافت می‌کند، اما شمار افرادی که تلاش می‌کنند با قایق‌های کوچک در آبراه مانش خود را به انگلیس برسانند، افزایش یافته است. بیش از ۴۵۰۰۰ نفر در سال ۲۰۲۲ از طریق آبراه مانش وارد انگلیس شده و   چند نفر در این  راه جان باختند.

دولت انگلیس متعهد شده است که سفرهای پرخطر را متوقف کند، اما تاکنون موفق نبوده است.

پایان پیام/


11794806
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین معیار اخلاقی جهان امروز است، گفت آتش‌بس بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، صلح واقعی محسوب نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان هشدار داد که توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه «اعلان جنگ» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه می‌گوید که پیش از حمله مرگبار به نیرو‌های آمریکایی در مرکز این کشور، درباره احتمال نفوذ داعش هشدار داده بود، اما به آن توجهی نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شش نیروی حافظ صلح سازمان ملل در شمال غربی سودان، در درگیری با افرادی که «تروریست» خوانده شدند، جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد که سه آمریکایی روز شنبه در سوریه در حمله کمین توسط یکی از اعضای گروه داعش کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در پایتخت سوئد تجمع کردند تا به حملات مداوم اسرائیل به غزه علیرغم توافق آتش‌بس اعتراض کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اروپایی نگرانند که اجرای طرح منطقه غیرنظامی در شرق اوکراین ممکن است زمینه‌ساز پیچیدگی‌های امنیتی و تشدید تنش‌ها شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که اقدامات تلافی‌جویانه روسیه در پاسخ به مسدود شدن دارایی‌ها توسط اتحادیه اروپا به زودی اعلام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس با محکوم کردن حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در غزه، آن را نقض آشکار آتش‌بس دانست و خواستار اقدام فوری میانجیگران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است