اقتصادی 11:54 - 25 شهریور 1400

حمایت وزارت اقتصاد از وعده احداث یک میلیون واحد مسکن در سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، عباس معمارنژاد معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه بانک عامل بخش مسکن که با حضور اعضای اصلی این مجمع برگزار شد، از حمایت خاندوزی وزیر اقتصاد و رئیس مجمع عمومی بانک برای تحقق وعده ساخت یک میلیون مسکن در سال خبر داد.

در این جلسه دکتر معمار نژاد با اشاره به پیام خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به مجمع سالانه بانک تخصصی بخش مسکن تاکید کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی با همکاری وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه کشور و سایر اعضای مجمع عمومی، حتماً از بانک مذکور برای تحقق وعده دولت در زمینه احداث یک میلیون واحد مسکونی در سال حمایت خواهد کرد.


11230998
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پانزدهمین جلسه کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم گزارش عملکرد شبکه بانکی در تامین مالی تولید و ارز مورد نیاز واردات کالا‌های اساسی و صنعتی بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس قضایی، استعلام دعوای مرتبط با چک‌های برگشتی برخط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:راه اندازی سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی زمینه ساز تسهیل فرآیند‌های غیرحضوری و بهبود فضای کسب‌وکار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: طبق‌ برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ۲۰۰ میلیون مترمکعب مصرف انرژی در سال جاری صرفه جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر با قطار، به دلیل امنیت بالا، راحتی و امکان لذت بردن از مناظر طبیعی در طول مسیر، همواره یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای مسافرت‌های طولانی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بر بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر صمت گفت:اکنون و با هدف شفافیت، کالا‌هایی نظیر فولاد و مس از طریق بورس عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت تعیین خط‌مشی‌ها و اولویت‌های اصلی برای نحوه هزینه‌کرد منابع تأکید کرد و دو موضوع استیجار و بافت فرسوده را اولویت‌های این وزارتخانه دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم وزیر نیرو، محمد اله داد به عنوان سرپرست شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، منصوب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است