بین‌الملل 23:35 - 03 بهمن 1400
رژیم صهیونیستی با ایجاد صندوق جدیدی برای حمایت از پروژه‌های فناوری مشترک بین شرکت‌های اسرائیلی و اماراتی موافقت کرده است.

موافقت تل‌آویو با ایجاد صندوق حمایت از پروژه‌های فناوری مشترک با امارات

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این صندوق جدید در پروژه‌های مشترک بین شرکت‌های اسرائیلی و اماراتی در زمینه فناوری پیشرفته و با هدف توسعه همکاری‌های دو جانبه در زمینه نوآوری‌های تکنولوژی و کمک به شرکت‌های اسرائیلی برای دسترسی به منابع و زیرساخت‌ها راه‌اندازی خواهد شد.

وزارتخانه یادشده افزود: صندوق جدید برای شرکت‌های اسرائیلی که فناوری‌های جدید تولید می‌کنند یا فناوری‌های موجود را بهبود می‌بخشند، تسهیلات و مشوق‌های مالی ارائه می‌کند و به آنها کمک می‌کند تا شرکای اماراتی را پیدا و فعالیت‌های خود را بر اساس قوانین محلی سازماندهی کنند و استراتژی‌های بازاریابی را توسعه دهند.

قرار است رژیم صهیونیستی و امارات سالانه ۱۵ میلیون شیکل (حدود ۴.۸ میلیون دلار) به این صندوق اختصاص دهند تا موجودی صندوق پس از ۱۰ سال به ۳۰۰ میلیون شیکل (بیش از ۹۵ میلیون دلار) برسد.

انتهای پیام


11423558
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است