ورزشی 14:32 - 08 آذر 1402
هواداران پرسپولیس استقبال بسیار خوبی از بلیت‌فروشی بازی با الدحیل در هفته ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به عمل آورده‌اند.

فروش بیش از 90 درصدی بلیت‌ بازی پرسپولیس و الدحیل در 2 ساعت!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس سه‌شنبه هفته آینده، آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را مقابل الدحیل قطر برگزار می‌کند.

سرخ‌پوشان که اکنون با ۸ امتیاز پس از النصر در رتبه دوم گروه E قرار گرفته و بین تیم‌های دوم برتر گروه‌های پنج گانه مرحله غرب، در جایگاه سوم ایستاده‌اند  برای زنده نگه داشتن شانس صعود خود نباید در این بازی حساس امتیاز از دست بدهند. برهمین اساس نیاز به حمایت حداکثری هواداران دارند. 

در شرایطی که قرار است ۵۰ هزار بلیت برای این بازی به فروش برسد،  از ساعت ۱۲:۳۰ امروز بلیت فروشی بازی با حریف قطری آغاز شد که در همان ساعات ابتدایی بیش از ۴۵ هزار بلیت فروخته شده و فقط 3252 بلیت مانده است.

البته با توجه به زمان باقی مانده تا بازی قطعا ظرفیت درنظر گرفته شده برای ورزشگاه آزادی ظرف امروز و فردا پر خواهد شد.

پایان پیام/


12011316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان فدراسیون بدمینتون و کمیته ملی پارالمپیک با حضور در سالن اختصاصی فدراسیون، روند آماده‌سازی ملی‌پوشان را ارزیابی کرده و بر حمایت همه‌جانبه از تیم‌های اعزامی تاکید کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مروری بر آمار قدی بازیکنان پنجره نخست انتخابی‌های جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷ نشان می‌دهد ایران هم در جمع رکوردداران حضور دارد. حسن‌علی اکبری جزو بلندقدترین‌ها و مبین شیخی بین کوتاه‌قدترین بازیکنان قرار گرفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال طبیعت اسلامشهر بازیکن آمریکایی به خدمت گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وحید کاظمی، به عنوان داور وسط دیدار پرسپولیس و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت ورزش و جوانان طی پیامی نایب‌قهرمانی ایران در دو بخش آماتوری و حرفه‌ای رقابت‌های جهانی بدنسازی و پرورش‌اندام را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که تنها ۱۶ ورزشکار ایرانی در مسابقات جهانی کاراته مصر حضور داشتند، کاروان اعزامی با حدود ۴۰ نفر راهی این رقابت‌ها شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس یک گام دیگر را برای دریافت مجوز حرفه‌ای برداشت و اعضای شورای آکادمی را معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرعرب براقی دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس از هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال را قضاوت می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان می‌گوید که قصد داریم از عنوان قهرمانی خود در بازی‌های پاراآسیایی جوانان دفاع کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم ازبکستانی مورد نظر تیم فوتبال پرسپولیس آقای گل لیگ ازبکستان شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است