ورزشی 14:32 - 08 آذر 1402
هواداران پرسپولیس استقبال بسیار خوبی از بلیت‌فروشی بازی با الدحیل در هفته ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به عمل آورده‌اند.

فروش بیش از 90 درصدی بلیت‌ بازی پرسپولیس و الدحیل در 2 ساعت!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس سه‌شنبه هفته آینده، آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را مقابل الدحیل قطر برگزار می‌کند.

سرخ‌پوشان که اکنون با ۸ امتیاز پس از النصر در رتبه دوم گروه E قرار گرفته و بین تیم‌های دوم برتر گروه‌های پنج گانه مرحله غرب، در جایگاه سوم ایستاده‌اند  برای زنده نگه داشتن شانس صعود خود نباید در این بازی حساس امتیاز از دست بدهند. برهمین اساس نیاز به حمایت حداکثری هواداران دارند. 

در شرایطی که قرار است ۵۰ هزار بلیت برای این بازی به فروش برسد،  از ساعت ۱۲:۳۰ امروز بلیت فروشی بازی با حریف قطری آغاز شد که در همان ساعات ابتدایی بیش از ۴۵ هزار بلیت فروخته شده و فقط 3252 بلیت مانده است.

البته با توجه به زمان باقی مانده تا بازی قطعا ظرفیت درنظر گرفته شده برای ورزشگاه آزادی ظرف امروز و فردا پر خواهد شد.

پایان پیام/


12011316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فجر سپاسی در واپسین دقایق بازی مقابل مس رفسنجان از یک شکست خانگی گریخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چادرملو با برتری مقابل آلومینیوم اراک با امتیاز در صدر جدول لیگ برتر فوتبال قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان ابراز امیدواری کرد نتایجی که ملی پوشان کشورمان در ریاض می‌گیرند، پیش درآمدی برای حضور موفقیت آمیز آنها در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس که در روز‌های گذشته از ورزشگاه‌های پارس شیراز و امام رضا (ع) مشهد بازدید داشت، گزارش خود را جهت اخذ تصمیم به هیات مدیره ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد که با نتیجه ۳ بر صفر به نفع پرسپولیس به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز برگزار شد که با نتیجه ۳ بر صفر به نفع پرسپولیس به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ساعاتی قبل از شروع رسمی مراسم افتتاحیه بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض، وزیر ورزش و جوانان ایران از دهکده این بازی‌ها بازدید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک تیم فوتبال استقلال تهران به اردوی تیم ملی آلبانی دعوت شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است