اجتماعی 15:07 - 13 خرداد 1402

آدرس پارکینگ‌ استان‌ها برای شرکت در مراسم ارتحال امام خمینی(ره)

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به برنامه‌ریزی های صورت گرفته برای برگزاری باشکوه سی و چهارمین مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی با حضور مردم نقاط مختلف کشورمان پارکینگ‌های بهشت زهرا (س) در قطعات مختلف برای استقرار خودروهای زائرین ۱۲ استان کشور مهیا شده اند.

بر پایه این گزارش، خودروهای حامل زائرین استان خراسان جنوبی در بلوار مؤمنین، استان گلستان در بلوار ساجدین، استان فارس در خیابان یاسین و بلوار محسنین، چهارمحال و بختیاری در میدان شهدای گمنام، استان لرستان در پارکینگ قطعه ۵۷، استان‌های سمنان و کرمان در پارکینگ قطعه ۵۳، استان‌های سیستان و بلوچستان، کهکیلویه و بویر احمد و هرمزگان در پارکینگ قطعه ۲۹، استان اصفهان در بلوار مشاهیر و در ضلع جنوبی مترو حرم مطهر امام خمینی (ره) و استان مرکزی در خیابان نیکان و جنب در شماره ۳ حرم مطهر امام خمینی (ره) مستقر می‌شوند.


11907093
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «اردوی افطار خانوادگی» از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، از ساعت ۱۸ تا ۲۳ در فرهنگسرا‌های تهران برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای «بانک زمان» در ۱۰ محله تهران از عیدفطر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان تکاوری یگان‌های ویژه فراجا از کشف ۲۵۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در جریان اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی تکاوران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از کشف یک پرونده پیچیده آدم‌ربایی و آزادی گروگان در کمتر از ۷۲ ساعت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد ملی جمعیت با تأکید بر اینکه پیام اصلی طرح «کارت امید مادر» باید بر اطمینان‌بخشی و صداقت با مردم استوار باشد، گفت: محور اطلاع‌رسانی باید قدردانی از مادری و همراهی با مادران باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: معنای مبارزه با فساد فقط بگیر و ببند و حبس نیست؛ این یک بخش از مقوله‌ی مبارزه با فساد است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران با حضور در مخزن بایگانی راکد دادگستری تهران، از روند آماده‌سازی و ساماندهی این مخزن بازدید کرد و میزان پیشرفت عملیات اجرایی را مورد بررسی قرار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ در نهمین کمیته تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ضمن بررسی گزارش شش‌ماهه نیمه دوم سال ۱۴۰۴، بر آغاز فوری پایش و ایمن‌سازی بوستان‌های منطقه پیش از فرارسیدن نوروز تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد بی‌توجهی به فاصله طولی عامل اصلی ۲۸۳ فوتی و ۷۵۰۰ جرحی تصادف در تهران از ابتدای سال است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۶ و افزایش تعداد حرکت‌های روزانه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است