بین‌الملل 10:25 - 22 مرداد 1401

سلمان رشدی قدرت تکلم و بینایی یک چشم خود را از دست داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «سلمان رشدی» که روز گذشته در جریان مراسمی روی صحنه هدف حمله و ضربات پیاپی چاقو قرار گرفت، قادر به صحبت کردن نبوده و احتمالاً بینایی یک چشم خود را نیز از دست خواهد داد.

«اندرو ویلی» مدیربرنامه کتاب‌های رشدی در ایمیلی نوشت: اخبار خوبی نیست. سلمان احتمالاً بینایی یک چشم خود را از دست می‌دهد؛ اعصاب بازوی او از کار افتاده و کبدش به دلیل ضربه چاقو آسیب‌دیده است.

در جریان مراسم دیروز و به هنگام دعوت از رشدی برای سخنرانی در «موسسه چاتاکوآ» واقع در غرب نیویورک، مردی به روی صحنه رفت و به وی حمله‌ور شد و با دست و چاقو او را مورد ضرب و جرح قرار داد.

پلیس نیویورک پس از بازداشت ضارب اعلام کرد که هویت وی را شناسایی کرده و نام او «هادی مطر» ۲۴ ساله از ایالت نیوجرسی است.

رشدی که اصالتی هندی-انگلیسی دارد، در سال ۲۰۱۶ شهروند آمریکا شد و در نیویورک زندگی می‌کند. دولت انگلستان که زمینه انتشار کتاب آیات شیطانی را فراهم کرده بود با صرف هزینه‌های فراوان مسئولیت حفاظت از جان او را به عهده گرفته بود.

به نوشته وبگاه شبکه خبری الجزیره، رشدی از مدت‌ها پیش تحت حفاظت بود. انگلیس در سال ۲۰۰۷ به سلمان رشدی جایزه داد که این اعتراضات مسلمانان در سراسر جهان را به همراه داشت.


11652474
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر در اقدامی هم‌زمان با افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته HQ-۹B ساخت چین را در شبه‌جزیره سینا مستقر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پس از پایان همکاری شهردار واشنگتن با اداره مهاجرت و گمرک تهدید کرد که وضعیت اضطرار ملی اعلام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جان میرشایمر معتقد است که ترامپ برای اروپا دام پهن کرده و با تعویق در اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه، قصد دارد اتحادیه اروپا را تحقیر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسر کل آژانس آنروا گفت که حملات اسرائیل طی چهار روز گذشته ۱۰ ساختمان آژانس سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی در شهر غزه را ویران کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل با اعلام کمبود بودجه ۱۳۹ میلیون دلاری برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان، هشدار داد که با آغاز فصل سرما، جان هزاران تن در معرض خطر جدی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله اسرائیل به قطر با چراغ سبز آمریکا، با رویکرد سلطه تصاعدی و با هدف جنگ دائمی و حذف رقبای منطقه‌ای از طریق تله‌های مذاکره استوار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور لهستان استقرار نیرو‌های ناتو در این کشور را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیات کره شمالی در سازمان ملل با رد کامل درخواست‌های آمریکا برای خلع سلاح هسته‌ای، اعلام کرد که وضعیت هسته‌ای این کشور غیرقابل بازگشت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا که دیروز وارد اسرائیل شد با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیانیه مطبوعاتی مشترک منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با اشاره به حمله اخیر اسرائیل به دوحه، قطر را متحد بزرگ آمریکا خواند و به اسرائیل توصیه کرد که محتاط باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است